- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.001
Merhaba tontondardanel ton:)evt hıdrocor mel yakışır hatta sizin için şimdi hidrocor mel resmi yüklüyorum son hali bu şekilde dün bendede denedim tam bu tonda durdu bendede:)
mail adresimiz soloticacenter@hotmail.com göz resminizi gönderirseniz daha sağlıklı fikir verebilirim:)Eki Görüntüle 547748
gözüö siyah olmasına rağmen açtı ela yeşil oldu..
hıdrocor ıce rengi göz rengi ne kadar koyu olursa olsun yarı opak olmasına rağmen göz renginizi açıyor hıdrocor ıce rengi meller gibi yarı opak ama simsiyah gözü bile buz mavisi yapıyor:)
selam, leventteki yerin tek artısı birçok lensi deneyebilmek,onun dışında Vetman gibi onlarda yurtdışından getiriyorlar,fiyatları da biraz daha pahalı.Oradaki bayan benim gözümün de çapının 8.6 olabileceğini söyledi, dediğim gibi cor dışındakiler olmadı bana. Ama 8.6 falan yok onlarda ekstradan, artı şunu da belirteyimki çok önemli, dün akşam eve geldiğimde gözümün bir tanesi çok fena kızardı, mikrop kaptı sanırım, tüm gece çay kompresi falanla uğraştım da bugün biraz düzeldi, haberiniz olsun, dikkatli olun yani..
nc icelarıma kavuştum, çok beğendim... Arzu hanıma teşekkürler :))
rica ederim güle güle kullanın .Forumda natural colours ıce ile ilgili pek resim yok paylaşırsanız sevinirim:)
rica ederim güle güle kullanın .Forumda natural colours ıce ile ilgili pek resim yok paylaşırsanız sevinirim:)
mehaba arkadaşlar, solotica lenslerde bir de seri numaraları oluyormuş sanırım. bu numaralar farklılaştıkça aynı ismi taşıyan lenste ton farlı olabiliyormuş. Siz deneyimli Soloticacılardan ricam, hangi modelin hangi seri numaralısının ne özelliği var yazar mısınız? örneğin 2015 cor mel daha yeşil de 2016 daha bal rengi gibi..
Yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü ezbere bi iş yapıcaz ne de olsa, en azından öngörü olur. Sevgiler..
merhaba tontondardanel ton:)evt hıdrocor mel yakışır hatta sizin için şimdi hidrocor mel resmi yüklüyorum son hali bu şekilde dün bendede denedim tam bu tonda durdu bendede:)
mail adresimiz soloticacenter@hotmail.com göz resminizi gönderirseniz daha sağlıklı fikir verebilirim:)Eki Görüntüle 547748
gözüö siyah olmasına rağmen açtı ela yeşil oldu..
Arkadaşlar bugun hidrocor ice aldım gözlerim açık kahve olduğu için çok açık oldu kurt gözü gibi oldu daha bugun açtım sadece denedim 1 saat bile durmadı gözümde almak isteyen olursa uygun fiyata verebilirim
Açık cnm güneşte fln açık duruyor ben daha önce hidrocor mel kullandığım için sanırım açık geldi cor ice. Mailim papatya.019@hotm.. cnm mail atarsan fiyatıda konuşuruz..gözlerin çokmu açık kahwe? ne kadara vermeyi düşünüosun canım? mail adresini yazarmısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?