Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tsk ederim, tam istedigim renk resimdeki :) maille yolladim resmi :)

canım solotıca almayı düşünüyorum senelerdır grı lens kullanıyorum ama bı turlu dogalını bulamadım benım gozum koyu kahve oldugundan cok alakasız duruyor renkler senın gozunun rengı ne harıka durmus gercekten

QUOTE=donut;12817657]evet canım charme dıorum,ama corda sahane oluor bence

bambamcım cok guzel olmuslar,gule gule kullan.
aynı durmus lenslerimizin tonları,seni yanıltmadıgıma cok ama cok sevindim ![/QUOTE]

merhabalar ben uzun zamandır lens kullanıyorum fakat bı turlu gozumde dogal duran lensı bulamadım gozlerım koyu kahve oldugu ıcın bı turlu dogal rengı bulamadım gecen gun rainbow lens denedım fıstık yesılı okadar yapay durdukı,koyu yesılde belllı belırsız oldu grı ıse bagırdı lensım dıye kedı gozu gıbı oldu solotıca alıcam fakat bı turlu karar veremedım bende dogal dururmu grı ve damarsız ıstıyorum? yada sız bana yakısıcak renklerı soylersenız sevınırım ben sımdı kendı goz rengımı atıyorum bu flashla cekılmıs halı

bunlar ıse gun ısıgında cekılmıs halı

bıde lenslı halımı atıcam elegance grı lenslerım bunlarda ama memnun degılım cok bellı oluyor gorenler kendı gozlerın ne renk dıye soruyor

hıdrocor ıce rengi göz rengi ne kadar koyu olursa olsun yarı opak olmasına rağmen göz renginizi açıyor hıdrocor ıce rengi meller gibi yarı opak ama simsiyah gözü bile buz mavisi yapıyor:)

kımse adres bılgılerını vermemıs rıca etsek verırmısnız

işte istediğim renk hanggi renk bu arkadaşlar soloticada sizce

Eklentiler

• $özzzz.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 79
  • $Baris_Aytac_1_131359.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 79
rica ederim güle güle kullanın .Forumda natural colours ıce ile ilgili pek resim yok paylaşırsanız sevinirim:)

bende çok sevinirim.charm ice kullandım.müthişti.tekrar vetmana ısmarlamayı düşünüyorum.ama nc ice ıda merak etmekteyim.çok fazla kullanan yok çünkü.

Bir sorum var
Solotica numaralı lens aldım kaba yerleştirirken öylesine koydum ne bileyim hangisinin sağ sol olduğunu karıştıracağımı. bu sefer deneyeyim dedim deneyerekte bulamadım napacağım bilmiyorum ve sağ gözüme hangisini takarsam takayım batma ve ağrı oluşuyor ve bulanık görüyorum. optikçiye gitsem anlar mı? lütfen yardım edin

Son düzenleme:
mehaba arkadaşlar, solotica lenslerde bir de seri numaraları oluyormuş sanırım. bu numaralar farklılaştıkça aynı ismi taşıyan lenste ton farlı olabiliyormuş. Siz deneyimli Soloticacılardan ricam, hangi modelin hangi seri numaralısının ne özelliği var yazar mısınız? örneğin 2015 cor mel daha yeşil de 2016 daha bal rengi gibi..
Yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü ezbere bi iş yapıcaz ne de olsa, en azından öngörü olur. Sevgiler..

Merhaba seri numaraları oluyor ancak bahsettiğiniz seri numaraları 2 sene önceki seri numaraları şu an soloticalar o seri numaralarındaki lensleri üretmiyorki 2017 seriler geliyor artık ya 2017 seri solotica alıcaksınız yada hiç alamayacaksınız çünkü bahsettiğiniz seriler Brezilyadada yoklar yani:)
Çok eski sayfaları takip etmekden ziyade son sayfaları okursanız renkler hakkında daha güncel bilgilere sahip olursunuz..

Son düzenleme:

arzucugum bende uzun zamandır foruma giremedim ama bu yukarıdaki fotograftakı gibi durdu benım cor mellerde:) cok rahat ve guzel .şimdi crsytal istiyorum son seride gelenlerın rengi nasıl acaba varmı foto

merhaba arkadaşlar bende solotica lens almak istiyorum gözlerim ela gibi ama ortası kahve dışa doğru hafif yeşilleniyor,ben doğallık açısından hidrocor serisinin daha doğal durduğunu düşündüğüm için mel almayı düşünüyorum ama nc quartzo yu da çok beğeniyorum ama quartzoyu tercih etmekten korkuyorum bombeli duruyor gibi geliyor yada orta açıklığı yuvarlak bir çizgi halinde olduğundan şaşı bakıyormuşum gibi mi olur acaba diyorum. hidrocor Melin orta açıklığı düz bir yuvarlak değilde ortaya doğru azalan noktacıklar halinde doğallık açısından okey ama benim gözlerimi daha çok açarmı o renk hiç bilemiyorum, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler =)

Arkadaşlar bugun hidrocor ice aldım gözlerim açık kahve olduğu için çok açık oldu kurt gözü gibi oldu daha bugun açtım sadece denedim 1 saat bile durmadı gözümde almak isteyen olursa uygun fiyata verebilirim

gözlerin çokmu açık kahwe? ne kadara vermeyi düşünüosun canım? mail adresini yazarmısın...

Arzu hanım size bir sorum olucak çok takip edemediğimden direk sormak istedim solotica sürekli yeni seriler üretiyor. renkler evet çok doğal ama lenslerde şu gözbebeği boşluğu hala aynı mıdır ? tam bi renge niyetleniyorum fotoğraflara bakıyorum ortasında kocaman kahverengi kendi göz rengi. nasıl doğal olabilir ki bu göz ? son çıkan serilerde de aynı durum söz konusu mudur ?
:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…