- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.021
Arzu hanım size bir sorum olucak çok takip edemediğimden direk sormak istedim solotica sürekli yeni seriler üretiyor. renkler evet çok doğal ama lenslerde şu gözbebeği boşluğu hala aynı mıdır ? tam bi renge niyetleniyorum fotoğraflara bakıyorum ortasında kocaman kahverengi kendi göz rengi. nasıl doğal olabilir ki bu göz ? son çıkan serilerde de aynı durum söz konusu mudur ?
:85:
canım o resimlerin flashlı flashsız olmasından kaynaklanıyor yoksa mellerin pupilleri sgeniş değil ilk resimdeki gibi .Işıkdan dolayı öyle çıkıyor zaten son hıdrocor mellerde öyle bir pupil genişliği diye birşey yok gözünüzün ortasında pupili inanılmaz doğal bir şekilde gözünüzle kaynaşıyor fakat resim flashlı olursa renk farklı çıkıyor pupil geniş çıkıyor aslında hiçde öyle değil.altta aynı seri iki lens resmi ekledim ikiside aynı dönem çekilmiş resimler seriler aynı renkler aynı.İlk resim flashsız diğeri flahslı flashlı olanın pupili geniş çıkmış o ışıkdan ve gece çekilmiş aslında ilk resimdeki gibi normal hallleri:)
Eki Görüntüle 550361 Eki Görüntüle 550362
kızlar sizce nc ocre açık kahve göze nasıl gider? ela gibi mi olur yeşil gibi mi
arzucugum bende uzun zamandır foruma giremedim ama bu yukarıdaki fotograftakı gibi durdu benım cor mellerde:) cok rahat ve guzel .şimdi crsytal istiyorum son seride gelenlerın rengi nasıl acaba varmı foto
canım o resimlerin flashlı flashsız olmasından kaynaklanıyor yoksa mellerin pupilleri sgeniş değil ilk resimdeki gibi .Işıkdan dolayı öyle çıkıyor zaten son hıdrocor mellerde öyle bir pupil genişliği diye birşey yok gözünüzün ortasında pupili inanılmaz doğal bir şekilde gözünüzle kaynaşıyor fakat resim flashlı olursa renk farklı çıkıyor pupil geniş çıkıyor aslında hiçde öyle değil.altta aynı seri iki lens resmi ekledim ikiside aynı dönem çekilmiş resimler seriler aynı renkler aynı.İlk resim flashsız diğeri flahslı flashlı olanın pupili geniş çıkmış o ışıkdan ve gece çekilmiş aslında ilk resimdeki gibi normal hallleri:)
Eki Görüntüle 550361 Eki Görüntüle 550362
nc icelarıma kavuştum, çok beğendim... Arzu hanıma teşekkürler :))
Arzu hanım şimdi hangi serinin pupil boşluğu küçük anlamadım hepsi küçük derseniz fotoğraflarda bariz kahverengi kısmı görünüyor flashsızlarda bile.mesela ben hidrocharm ocre düşünüyorum ama gözlerim kahverengi. gözbebeğimin kenarından kahverengi çıkıcak diye özellikle ocre istiyorum doğal olsun diye bir de genelde hidrocor ocre kullanmış herkes ama cor serisi bana çok solgun geldi. charm ocre beğendim ama şu pupil boşluğunda emin olabilsem.....:97:
yardımların için teşekkür ediyorum.
Ben yazın bşında Arzu Hanım'dan numaralı Topazio almıştım. Araştırma yaparken çok tereddütte kalmıştım, kimileri çok belli oluyor demişti. Ama düşünenler için söyleyeyim ben çok memnunum. Benim göz rengim ela. İç kısmı kahve, dışa doğru yeşil. Güzel duruyor bence. Fotoğraf eklemek istiyorum, Arzu Hanım pek paylaşım olmadığını söylemiş. Ben lens seçerken fotoğraf paylaşımlarından çok faydalandım. Yarın eklemeye çalışacağım.
ömründe hiç lens kullanmamış ben gaza gelip dün netten solotica cor ice sipariş etmem göz rengim ela-bal rengi umarım kötü durmaz. nasıl takıcagımı bile bilmiyorum
vetmancım cor mellerin fiyatı ne kadar şuan ve kredi kartına taksit oluyor mu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?