Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım o resimlerin flashlı flashsız olmasından kaynaklanıyor yoksa mellerin pupilleri sgeniş değil ilk resimdeki gibi .Işıkdan dolayı öyle çıkıyor zaten son hıdrocor mellerde öyle bir pupil genişliği diye birşey yok gözünüzün ortasında pupili inanılmaz doğal bir şekilde gözünüzle kaynaşıyor fakat resim flashlı olursa renk farklı çıkıyor pupil geniş çıkıyor aslında hiçde öyle değil.altta aynı seri iki lens resmi ekledim ikiside aynı dönem çekilmiş resimler seriler aynı renkler aynı.İlk resim flashsız diğeri flahslı flashlı olanın pupili geniş çıkmış o ışıkdan ve gece çekilmiş aslında ilk resimdeki gibi normal hallleri:)

bu son serinin charm melleriyse bunlardan istiyorumm

arzucugum bende uzun zamandır foruma giremedim ama bu yukarıdaki fotograftakı gibi durdu benım cor mellerde:) cok rahat ve guzel .şimdi crsytal istiyorum son seride gelenlerın rengi nasıl acaba varmı foto

Cresciğim:)resim ekliycem cristallerle birkaç kişi resim göndericek onların resimlerini paylaşacağım:)

Arzu hanım şimdi hangi serinin pupil boşluğu küçük anlamadım hepsi küçük derseniz fotoğraflarda bariz kahverengi kısmı görünüyor flashsızlarda bile.mesela ben hidrocharm ocre düşünüyorum ama gözlerim kahverengi. gözbebeğimin kenarından kahverengi çıkıcak diye özellikle ocre istiyorum doğal olsun diye bir de genelde hidrocor ocre kullanmış herkes ama cor serisi bana çok solgun geldi. charm ocre beğendim ama şu pupil boşluğunda emin olabilsem.....:97:
yardımların için teşekkür ediyorum.

arzu son seri yani elinde olanlar 2017 serisimi acaba son yayınladığın cor melin serisi kaç mesela rengi gayet doğal ve canlı gözle iyi kaynaşıyor ben biraz daha beklemedeyim yakında veriyorum siparişimi:26:

bidemet bir süredir yoktum iceların hayırlı olsun canım fotograf konusunda sıkıntı yaşadık cor mel ve icelarını çok merak ediyorum fotoyu bir daha denermisin:44:

Ben yazın bşında Arzu Hanım'dan numaralı Topazio almıştım. Araştırma yaparken çok tereddütte kalmıştım, kimileri çok belli oluyor demişti. Ama düşünenler için söyleyeyim ben çok memnunum. Benim göz rengim ela. İç kısmı kahve, dışa doğru yeşil. Güzel duruyor bence. Fotoğraf eklemek istiyorum, Arzu Hanım pek paylaşım olmadığını söylemiş. Ben lens seçerken fotoğraf paylaşımlarından çok faydalandım. Yarın eklemeye çalışacağım.

Hıdrocharm ile hıdrocor serisinin pupil boşluğu birebir aynı her iki seriyide deneyen arkadaşlardan benimle aynı fikirdedirler :)

evt resim bekliyoruz :) hakikaten resim paylaşan kimse yok çok fazla herkez alıyor ama resim yok resim eklerseniz son seriler hakkında bilgi sahibi olabiliriz Fuzzygirl teşekkürler:)

nc.crystal
....
belki bir fikir olur almak isteyenler için. ne kadar resim o kadar fikir.almak isteyenler için

Son düzenleme:
ömründe hiç lens kullanmamış ben gaza gelip dün netten solotica cor ice sipariş etmem göz rengim ela-bal rengi umarım kötü durmaz. nasıl takıcagımı bile bilmiyorum

arzu hanım benim gözlerim koyu kahve quartzo ile esmeralda arasında kaldım ikisinden birini almak istiyorum ama karar veremedimelinizde koyu kahve gözde resimleri varmı acaba.ekleyebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…