Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Merhaba kizlar, beni birkac sroum var. Bende Solotica hidrocor Mel aldim. Hala acmadim, cünkü kafamda birkac soru var, mesela siseleri actimmi direk gözlerime takabilirmiyim, yada önce sölüsyonami komam gerekiyor? umarim yardimci olursunuz :))

takabilirsin aslinda ama genelde yeni acilan lensleri 24 saat solusyonda dinlendirin derler pek cok yerde. tam olarak sebebini bilmesem de bir bildikleri vardir diyorum :)

kızlar ; ben vetman hanım'dan solatıca charm mel siparis ettım .

bugun lenslerım elime ulastı ,cok rahat bir lens ancak ,

haresı malesef benım göz bebeğime uymadı ,taşma yaptı .

almak isteyen arkadaslara uygun fiyata verebilirim .

Son düzenleme:
kızlar ben lensı 195 tlye aldım .130tl ye verebılırım .

lens bugun elıme ulastı ,sadece bir kere denenmek amaclı

takılıp cıkarılmıstır .

Son düzenleme:
yine yabanci lens forumlarindan aldigim bir tuyo arkadaslar ise yaradigini okudum sizlerle paylasmak istedim,

eger lens gozunuze uymuyorsa (bc olcusu buyuk ise) ve surekli kayma yapiyorsa,

"SICAK" suyun icine (kaynar su degil, ama yine de elinizi yakacak sicaklikta) kapagini iyice kapattigimiz lens kutumuzu koyuyoruz birkac dakika bekletiyoruz. sonra kutuyu cikarip, ilinmis solusyonun icinden ilinmis lensleri cikariyoruz (lenslerin sicak olmamasi gerek bu onemli) ve fazla sogumadan hemen gozumuze takiyoruz. bu sekilde gozun seklini aldigini ve cok daha rahat kullanildigini soyluyorlar. hem de bir degil pek cok kisi.

bu uygulamayi sadece yillik lensler icin oneriyorlar. (yillik lensler aylik ve gunluk lenslere gore daha kalin, sebep de bu imis)

ben bugun bu yontemi uygulayacagim gozumden fildir fildir kayan hidrosummer gloss azul lenslerim icin. aldim ama hic takamadim cok kaydiklari icin malesef. su an fxeyes kullandigim icin artik azullara gerek de kalmadi ama sirf ise yarayip yaramadigini denemek amacli (biraz da meraktan) denemeye niyetlendim.

arzu hanım benim gözlerim koyu kahve quartzo ile esmeralda arasında kaldım ikisinden birini almak istiyorum ama karar veremedimelinizde koyu kahve gözde resimleri varmı acaba.ekleyebilirmisiniz

Merhabalar :) son seri quartzo resmi ekliyorum sizin için alan bir arkadaş resmini gönderdi tahmin ettiğim gibi yine maviye dönüş yapmış quartzolar .)

kızlar selam, hayatımda ilk kez lens satın aldım, hidrocor ice, renk süper vs ancak böyle yana bakınca kenardan kendi gözlerim çıkıyo. küçük mü geldi ki? nedenini anlayamadım.. bi de hafif bulanık görüyorum bi türlü rahat edemedim. alışkın olmadıgım için mi acaba? (

bulaniklilik konusu evet ben de ilk renkli lenslerimi aldiktan sonra bir hafta kadar bulanik gormustum sonra duzeldi, sanirim renkli lensi yeni kullanmaya baslayanlara oluyor bu :44: normaldir diye dusunuyorum

yandan kendi gozlerin cikiyor kismini tam anlayamadim ama lens kucuk gelmis de olabilir veya gozune tam oturmadiysa kayma yapiyor olabilir.. eger lensli gozlerinin onden yandan birkac resmini cekip burada paylasirsan daha saglikli bilgi verebiliriz

Gözleriniz söz konusu siz nasıl kullanılmış kontakt lenslere talep gösteriyorsunuz anlamıyorum.Nasıl sağlıksız bu teklif bile edilmemeli ancak siz bir de fiyat soruyosunuz.(Üstelik renkli lenslerden bahsediyoruz yaşamsal bi ihtiyaçtan değil, bütçeniz elvermiyorsa almazsınız ?)

hanımefendı sız neden bukadar rahatsız oldunuz kı ben de onu anlamadım .

bu topıkte yıllardır bu durum vardır ,birisinin lens capı gozune uymaz

dıgerı rengınden memnun olmaz takas yaparlar ,yada olmadı

dusuk fıyatla satarlar .kullanılmıs derken sankı gunlerce haftalarca

kullanılmıs lensten bahsedıyor gıbısınız .denemek amaclı 4 dakıka

bılemedın 5 dakıka gozunde duran lensten bahsedıyoruz hanımefendı!

Ben de bu başlığı takip ediyorum, Arzu hanımdan lens alıyorum ne zaman bu konu açılsa Mune ikaz ediyor insanları sitede 2. el lens satışı yapmak yasak! diye.Yaptığınız yasak özetle anlatabiliyor muyum?

Ayrıca o lensleri bir defa kullandığınıza kim neden inansın yanınızda mıydık?
Steril değil, sağlıklı değil sunduğunuz teklif, dilediğimi söylerim.Lens uymadıysa şansınıza küsün.

Ayrıca o lensleri bir defa kullandığınıza kim neden inansın yanınızda mıydık?
Steril değil, sağlıklı değil sunduğunuz teklif, dilediğimi söylerim.Lens uymadıysa şansınıza küsün.

valla ben burada cok gordum takas yapanıda goz capına uymayıp uygun fıyata verenıde

ha sıze gore degıldır bu durum ılgılenmezsınız olur bıter degıl mı !

kımse burada zorla takas yapalım yada satalım demıyor

ayrıca urun bana daha bugun geldı ,sısesı tarıhı herseyı var

kac gunluk kac haftalık urun oldugu zaten ambalajını okudugunda

aanlasılıyor .

charm melın benım gozumde durusu boyle .

haresı taştı gozumden .

Eklentiler

• $DSCF3724.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 62

Ünlemli mesajlar beni nasıll da korkutuyor anlatamam
Bir tane dahi örnek veremezsiniz bu konuda çünkü Mune gördüğü an siliyor mesajları =)Her neyse tüm mesajlarınızı report ettim başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…