Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ünlemli mesajlar beni nasıll da korkutuyor anlatamam
Bir tane dahi örnek veremezsiniz bu konuda çünkü Mune gördüğü an siliyor mesajları =)Her neyse tüm mesajlarınızı report ettim başarılar

cidden sızın sorununuzu ben anlamıs degılım hala onu anlamaya calsıyorum bılıyor musunuz

ünlem işareti korkun dıye koymadım ,size bu durum uymaz olur bıter yazdım aslında

gayet acıklayıcı bır yorumdu ama anlamadınız :44:

ayrıca neyın tartısmasını yaptıgınız bıle bellı degıl .

once kullanılmıs lens satın alınmaz dedınız ,ona acıklama yaptıktan sonra da

burada lens satısı yapmak yasak dedınız .neyın ugrası cabasında hırsındasınız

onu bıle anlayamadım .bi'de demıssınız kı ; "lens olmadıysa sansınıza küsün "

o kadar rahat soyluyorsunuz kı 50tlık urunden bahsedıyorsunuz sankı .

195 tllık lens ıcın olmadı sansıma kuseyım deyıp cekılemıyorum koseme valla:)

eger benım takas yapma yada uygun fıyata verme ımkanım varsa neden

bu sansımı degerlendırmeyeyım neden sansıma kusup oturayım .olmadı

baska deneyeyım o da olmadı oburunu deneyeyım dıye dıye cope mı atayım

olması gereken bu mudur yanı ben yanlıs bırsey yaptıgımı dusunmuyorum

ben vetman hanım'ada soyledım burada paylasıtıgmıda bılıyor

eger takas yapacak olan arkadas olursa takasın mumkun oldugunuda soyledı

sız neden bu kadar rahatsız oldunuz

değiştir böyle nasıl kullanacaksın ki rengi harika ayrıca bende aynı rengi istiyorum ama cesaret edemiyorum...

evet kullanabılecek durumum olsa zaten kullanırdım rengı benımde cok hosuma gıttı

ama goz capıma uygun olmayan lensı nasıl kullanayım .ben de bunu soylemeye calısıyorum

takas yapma yada uygun fıyata verme sansım var ıse bu neden arkadası rahatsız edıyor anlamadım .

.

canım neden takas?
değişim yapmıyorlar mı?:26:

bu 30 tl lik bir ürün değil ki, her ürünün belirli bir değişim süreci vardır
ve tüketici hakkı denılen bir şey var.

hem keyfi bir değiştirme değil ki bu
lens sorunlu
bence kullanma lensı .

bir şey sorucam
sadece bir tanesınde mi var bu sorun?

cnm ıkısındede kayma oldu malesef ((

canım degısım olmuyor dıye bılıyorum ben .

ama vetman hanımla konustum bu durumu

takas yapacak arkadas bulursa benı bılgılendırecegını

soyledı .

takas mı

başkasının kullanılmış lensini kullacaksın yani

değişim nasıl yok ya?

bence yapılması gereken şeyler varsa yapmalısın
hakkı ara

Benim sözlerimi saptırmayın ben lens satışı yapmak yasak yazmadım.2. el lensten bahsettim ilk mesajımdan beri.
Üstelik sizin yazınızı da alıntılamadan yazdım çünkü kişisel değil asla söylediklerim herkes için geçerli.Arzu hanım da size burada takas yapabilirsin dediyse o da yanlış yönlendirmiş.Şimdi onu da zan altında bıraktınız bravo...

ben sızın sozlerınızı asla saptırmıyorum .ne dedıysenız onlara cevap verdım .

bır oncekı sayfada benım yazdıklarımda sızın yazdıklarınızda duruyor zaten .

ben arzu hanımı neden zan altında bırakıyorum kı neyın bravosu bu !

ben arzu hanımla msnde konustum zaten durumu anlattım .

cor serısınden memnun olmayan arkadasda eger takas yapmak

ısterse benı bılgılendırecegını soyledı arzu hanım .

ben burada yalan konusmuyorum kımseyı zan altındada bırakmıyorum

benım buraya durumu yazdıgımı arzu hanıma ben zaten soyledım .

olayı kısılestırme taraftarı ben degıldım ,ben durumumu paylastım

sız geldınız benım yorumumu alıntı bıle yapmasanız bıle bana cevap verdınız

halıyle bana da cevap hakkı dogdu .ben durumumu ızah ettım sız olayı kısısellestırdınız

sızınde benım de yorumlarımız bır oncekı sayfada zaten mevcut !

Kızlar cor ice.larım bugun elime gecti ancak kendi gözlerimin rengi açık oldugundan mıdır nedir çok açık duruyo rengi eğer düşünen varsa quartzo ile takas yapmayı düşünüyorum, ürünün faturası mevcut. takas yapıcagım kişinin lenslerinin benim ki gibi yeni, kullanılmamıs olmalı istiyorum. ilgilenen arkadaslar varsa bekliyorum

Forum içerisinde satış,2.el satış ve takas yasaktır.
Bu tür mesajlar takip ediliyor ve adminler tarafından kaldırılıyor.

Son düzenleme:
benım de charm mellerım elıme bugun ulastı .faturası ,şişeleri duruyor .

ürünün tarihide bellı .kullanılmıs bır lens degıldır urun daha bugun geldı ve yenı .

sadece 5 dakıkalık denemelık amaclı taktım .ve sonra cıkardım .

eger taşma olmasaydı kesınlıkle degısım dusunmuyordum ama cok fazla taşma yaptı .

lensin fotografı bı oncekı sayfada mevcuttur.

eger uygun fıyata almak ısteyen var ıse ,yada takas yapmak ısteyen var ıse

ılgılenen arkadaslara duyrulur .

edit : ladyevil; uyarınızı yenı gordum ..bu ürünu takas yapamayacaksam

yada uygun fıyata veremeyeceksem gözüme olmayan lensı cope mı atacagım ,

pekı tesekkur ederım ben
.

Son düzenleme:
isteyen alır istemeyen almaz optikce denedigimiz lensleride adamlar paketinden yeni cıkarmıyor kac kisinin gozune degen lensi deniyoruz bu kimine gore hijyenik olur kimine olmaz zaten alıcak olan insanda bunu bilipde alıcak kimseye zorla alcan bunu dememis sashamiada bende yasak oldugunu bilmiyordum forumda satısın ki bircok konuda denk gelmistim sashamiayıda tanırım tanımayanlar icinde soyliyim aldıgı urunu kullanıp kullanıp baskasına satmaya calısmaz daha yeni aldı ve uymadı az para degil oda forumda satısa sunmak istedi yasak oldugunu bilmeden

Çok afedersiniz ancak benim algılayamadığım bir nokta var. ben bu forum içerisinde satış yapan insanlar görüyorum. bu lenslerin satışı zaten bu site üzerinden yapılıyor. yasak anlayışı ne tür bi anlayış inanın kavramakta zorluk çekiyorum. eğer ki sitede satış yasaksa herkes için yasak olmalı. takas.ı yasaklamanızın mantığını hiç tartışmıyorum bile. İnsanlar kimseye zorla bişey kakalamıyor, onca para verdiği, belki yenisini almaya gücü yetmiycek olan ürünü kendisine uygun olmadığı için takas yapmak istiyor. bunun yanlış olan tarafı nedir?

yanlis anlamazsaniz ben duruma elimden geldigince aciklik getirmek istiyorum. 2. el lens satisi ve takas bir cok farkli sitede hatta youtube videolari ile vs yapiliyor elbet ama ne olursa olsun riskli oldugu icin (mikrop kapma vs) kadinlar kulubu zamaninda konu hakkinda karar almis tabiri caizse yardim ve yataklik etmek istemiyorlar bu olaya :) hatta tamamen ayni sebepten oturu optiklerde lens denetmek de yasaklanmisti hem de uzun zaman once ama hala yapan var tabi.. bu topikte bir arkadas hatta optikte lens denedikten sonra enfeksiyon kapmisti ben hatirliyorum. bu tip seyler illa olacak diye bir kaide yok tabi ama ne olursa olsun risk tasiyor goz sagligi onemlidir kiymeti kaybedilince anlasilanlardan.. ben de hidrosummer azul almistim 245 lira idi yanlis hatirlamiyorsam, hic takamadim verdigim paraya da cok acidim ama satmayi da hic dusunmedim gozumde bir problem (benim bildigim kadariyla) yok ama bende bir soruna yol acmayan bir bakteri/mikrop bir baskasinda enfeksiyona donusebilir bu sorumlulugu sahsen almak istemedim.

yine de burada bu riski alacak pek cok kisi olabilir herkesin kendi bilecegi is tabi ki buna kimse karisamaz. ama kk platformunu kullanacaksak kk yonetiminin koydugu her kurala uymak mecburiyetindeyiz hosumuza gitsin gitmesin.

diger satis konularina gelince, sanirim bu forumda kendi urunlerini satmak isteyenler yonetimle gorusmek ve izin almak durumunda. burada arzu hanim yillardir satis yapiyor izinli olarak cunku sattigi tum lensler orijinal siselerinde kesinlikle acilmamis el degmemis olarak geliyor bu yuzden izni var elbette ki.

http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/353674-2el-lens-satisi-hakkindaonemli.html

Trulyscrumptionsa aynen katılıyorum.Forumda süresi bitmiş 3-5 kişinin elinden geçmiş lensleri burada satmaya çalışanlar bile oluyor hatta dahada ileri gideyim benden aylık solflex solotica mel alıp yıllık hıdrocharm mel diye satan bile var artık cesaret edip alıp almamak kişinin kendi insiyatifinde olan bir durum kimseye forumda açılmış lens alın yok takas edin demem açılmış lensin ne zaman açıldığını ben bile anlayamam cesaret edemem kimseyede tavsiye etmem .. Forum bu yüzden 2.el lens satışını yasaklıyor haklı olarak..

Son düzenleme:
uyarı yapan arkadas 2. el lens takas etmek şu sebepten ötürü yasaktır, ürün satışına da ancak şu şartlar altında izin verilir gibi bir uyarıda bulunmuş olsaydı bu durumu anlayışla karşılayabilirdim. ancak kk de satış ve takas yapmak yasaktır yazınca haklı olarak sorgulama geregi hissediyor insan. ben tabii ki de bu durumu savunmuyorum. kullanılmış lensi kim satın almak ister? ancak benim anlatmaya çalıştıgım ürünün elime bugun geçtigi denediğim ve kötü durduğu için aynı benim durumumda olan biri varsa idi.. birinin sağlığını tehdit edicek bir duruma sebep olmak kimse istemez, insanların kötü niyetli olabiliceğine de hak veriyorum ama bu karşılıklı güven sağlanırsa ben herkesin özgür iradesini kullanabilmesi taraftarıyım. siz hiç kullanmadığınız lensi 245 tl vermiş olmanıza rağmen çöpe atabilmişsiniz, ama maalesef ki herkes aynı maddi özgürlüğe sahip değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…