Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yasak falan filan bir kenara. hiç bir bilinçli insan başkasının gözünden çıkan lensi kesinlikle kullanmamalı. bırakın kişiden almayı optikçiler de bile buna musade edilmemeli eğer bir optikçi size lens denetiyorsa düşünün daha kaç kişiye denetmiştir. sağlık açısından bence asla bu tarz şeyler yapılmamalı.

Aynen öyle ben bunu anlatmaya çalışıyorum tam olarak...Ne optikçilerin bunu yapması, ne de forumda bunun yapılıyor olması (ki yapılmıyor) bunun steril veya güvenli bi durum olduğu anlamına gelmiyor.

Truly ben de rastladım buna Youtube'da lens videosunu yüklemiş description kısmına da birkaç defa taktığını, satmayı düşündüğunu yazmış.Yorumlarda direkt linç etmişler kullanıcıyı kim niçin alsın senin lenslerini diye...

charme,cor,nc hiç farketmez....son zamanlarda mel alan sevgili arkadaşlar,mellerde şu an tonlar nasıl...gecen seneki acık meller geri geldi mi? bi kaç yabancı forumda da okuduğum kadarıyla herkes mellerin renginin koyulaşmasından yani opacitenin azalmasından şikayetçi hatta soloticaya direk mail yazanlar bile olmuş eski soloticalar için...fotoğraf paylaşmasanız bile arkadaşlar en azından tonları öğrensek super olur...şimdiden teşekkürler fotoğraf paylaşanlara ve yorum yapanlara

Forum yöneticileri konulara,üyelere forum kurallarını hatırlatmak zorunda değil,forum manifestosunda (üye olurken "okudum ve kabul ediyorum"u işaretleyip okumanız gereken kurallar bölümü) ayrıntılı olarak forum kuralları mevcut.
Ayrıca kategorilerin başında sabit olarak bulunan uyarılar da mevcut:
http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/353674-2el-lens-satisi-hakkindaonemli.html
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...er/424555-kozmetik-urunleri-satis-takasi.html
Gibi.
En başta söylediğim gibi admin ve moderatörlerin kuralları durmadan hatırlatma gibi bir mecburiyeti yok kuralları okuduğunuz kabul edilerek alınıyor üyeliğiniz

Bknz.:
XI) Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek adminlerin veya moderatorların görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

Fakat yine de açıklama yapıyoruz,önceki sayfalarda mevcut.

Forumda satış yasak,adminlerle satış konusunda iletişime geçip anlaşılmadığı sürece.
Kozmetik bölümünde istisnası yok.
Satış yapıldığını gördüm yazılmış,bizler sürekli takip halindeyiz satış yapıldığını gören üyelerimiz de kötü içerik bildir butonu ile bu durumu bize bildiriyor ve gereken yapılıyor mutlaka.
Siz de satış amaçlı herhangi bir mesaj-konu gördüğünüzde bildirebilirsiniz.
Satış amaçlı mesajlar görmek forumda satışın meşru olduğu anlamına gelmiyor.

Son düzenleme:
bence bu konu biran önce kapanmalı asıl paylaşımlara zor ulaşıyoruz bu konu sayesinde

arkadaşlar alın size buldum renk budur istediğimi sonunda bulabildim bu renk arzu abla en çok hangiisi

Eklentiler

• $tfanny.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 69
  • $Tiffany-seed.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 44
arkadaşlar alın size buldum renk budur istediğimi sonunda bulabildim bu renk arzu abla en çok hangiisi

öznurlivayıldız :)ciddimisiniz canım yani ilki branca ile yakalarsında hıdrosummer verdelerle resim paylaşmadın hiç en azından tek göz bir resim koysaydın o renkle ilgili bilgi yok forumda hiç ilk sen olurdun yani:)

Son düzenleme:
arkadaslar solotica lenslerin renkleri güzel tamamda bazı arkadaslar kayma yaptığını söylemişler burda okumadım başka bi yerde denk gelmiştim :26:bide ben mel almayı düşünüyorum albümde gözümün resmi var sizce nasıl durur meller bende

merhaba arzu hanım,
size bir sorum olacak. lensler kaydığı veya battığı durumlarda üretim hatası olabilir diye geri gönderme yapıyor musunuz? bir kez başıma gelmişti. lensi aldım, aşırı bulanık gördüm ve aldıgım optıkcıye götürüp lensleri incelettim. gercektende üretim hatası vardı ve bana yenı lens göndermıslerdi. soloticada durum nasıl olacak bilemiyorum.
şimdi size solotica sıparıs versem ve basıma boyle bısey gelse bana yardımcı olabılır mısınız onu merak edıyorum.. almak istiyorum artık lenslerımı ama tereddütteyım bu konuda bayağı..
beni aydınlatırsanız çok sevinirim..

Merhaba lens hakkında bir iki araştırma yaparken
rastladım iyikide bulmuşum ) bir sürü faydalı bilgi var ben solotica hidrocharme ocre
lensi çok beğendim arzu hanım ama optiklerde temin edebilir miyiz bilmiyorum. size mesajla sormak
istedim ama beceremedim yeni seri eski seri nasıl oluyor şişesi kabı nasıl
bu lensin çünkü yeni serisi eski serisi arasında fark var? natural colors ile hidrocharme ocre arasındaki farkı nasıl anlayabiliriz
yardımcı olabilirmisin bu konuda minnettar kalırım arzu hanım ben bu lensin aynısından istiyorum tam olarak
ismi nedir yeni seri nasıl oluyor eski seriden farklı olarak. bu fotoğraftaki lensin kabının fotoğrafını yükleebilirseniz çok sevinirim

Son düzenleme:

merhaba serap2629 nc ve charm serisi alsaydınız dahada büyük gelip kayma yapacaktı muhtemelen ama cor serisi ancak olur dediğim gibi ama soloticaların size olabilecek tek serisi hıdrocor serisi resim paylaşsanız çok iyi olur hatta mail adresime resim gönderirseniz sevinirim:.

Son düzenleme:

Merhaba vivian7 lenslerin kayma sorunu göz çapından kaynaklanıyor göz bebeği soloticalar için küçük ise büyük gelebiliyor o üretim hatası değil çünkü aynı lens başkasında kaymıyor soloticaların çapı 8.7 14.2 bu çaptan küçük olanlar soloticada her zaman için büyük küçük gelme durumunu yaşayabilirler ya hiç solotica almayacaklar yada deneyip görecekler başka çaresi yok.o yüzden kayma durumunda geri alamıyoruzAma batma durumunda geri alıyoruz çünkü bazen üretim hatası oluyor lenslerde oda zaten lens takıldığı anda belli ediyor kendini lens anında batıyor üretim hatası oluyor ve her durumda solotica lenslerinizin şişelerini saklayın atmayın fabrika şişesiz geri iade kabul etmiyor
göz bebeği küçük olanlar ancak hıdrocor serisini kullanabilirler onunda garantisi yok yanlış anlaşılmasın ama göz bebekleriniz yani gözlerinizin kahverengi ela yada siyah yuvarlak olan kısmı çok büyük değilse nc serisi yada hıdrocharm serisini hiç düşünmeyin bile size büyük gelebilir eğer alıcaksanız hıdrocor serisini düşünün ama yinede onunda hiçbir garantisi yok oda büyük gelebiliyor bazı insanlara..

Son düzenleme:

bu natural colours ocre kabından duruşu..
hıdrocharm ocre şişesinden duruşu çevresinde natural colours ocreye göre daha kalın bir haresi vardır.

hıdrocharm ocre şişesinden (normalde bunlar ağzı açılmamış cam şişesinde size gönderilecek)
Alttaki resimde natural colours ocre beim siyah gözümdeki duruşu:)

sizin begendiğiniz benim gözümdeki renk yukarıda cam şişesinde alltan resmini çektiğim hıdrocharm ocre rengi:)

semiramis ben sizin albümünüze baktım ama göremedim gözünüzün resmini soloticalar sadece göz çapı uyumsuz olan kişilerde kayıyor lens kaymıyor çapı size uygun değilse solotica lens alamayacaksınız çünkü olmayabilir lensler göz çapı uyumlu değilse o kişide kayıyor sadece..Aynı lens göz çapı uygun olan kişide kaymıyor malesef solotica alıyorsanız bu riski göze alıp almanız gerekiyor çünkü lensler ağzı kapalı bir şekilde geliyor

cnım albümümde yüzümün yarısının resmı var ama nasıl göremedin anlamadım resmimin linkini vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=27421&attachmentid=554360

arzu hanım hidrocor mellerin son serisini yeni renkleri hakkında bir bilginiz var mı elinizde herhangi bir resin foto varsa görmekten çok memnun olurum, ayrıca göz çapım 8.3 bu lensi alsam çok kötü bir görüntü mü olur yoksa gözüme uyum sağlar mı=?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…