Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

siz çok tatlı cevaplıyosunuz gözünüzdeki natural colours ocre tmamdır anladım arzu hanım bide yandan çekseniz kabının fotoğrafını size zahmet:) ..Benim merak ettiğim yeni seri ve eski seri...bu gözünüzdeki yeni serisi demişsiniz mesela yeni seri şişesi ile eski seri şişesi farklımı yani bu şişesinin üzerinde yazıyomu...bunu merak ediyorum ben..

<-------- ben bunu beğendim

sizin bu fotoğraf naturel ocre dimi arzu hanım? sizin alıntı yaptığınız resimde aynı biri koyu biri açık çıkmış sanki? ikiside aynı mı

Eki Görüntüle 149292 Eki Görüntüle 149291 [/QUOTE]

jenniferınkiler gibi duruyo aynı çünkü ya çok soru sordum ama kusura bakmayın nolur

Son düzenleme:
siz çok tatlı cevaplıyosunuz arzu hanım ama benim kafam daha çok karıştı ilk başta sizin beğendiğiniz hidrocharm demişsiniz sonra naturel ocre demişsiniz hangisi kafam karıştı arzu hanım baştan alsak

<-------- ben bunu beğendim bu tam olarak hangisi oluyo?

sizin alıntı yaptığınız resimle bu ton farkı var gibi biri koyu biri açık çıkmış sanki? ikiside aynı mı
benim beğendiğim modelin şişesi hangisi ise bide yandan çekseniz kabının fotoğrafını size zahmet:)..Benim merak ettiğim bişey daha yeni seri ve eski seri...bu gözünüzdeki yeni serisi demişsiniz mesela yeni seri şişesi ile eski seri şişesi farklımı yani bu şişesinin üzerinde yazıyomu...bunu merak ediyorum ben..

Son düzenleme:
arzu hanımında söylediği gibi charm meller bazı gözlere büyük gelebiliyor dolayısıyla kayma yapıyor benım gozumde buyuk durmustu bole bı durumda bırazda olsa kenarlardan tastıgı bellı edıyor kendını benım kullandıgım zamanlarda gozlerın buyuk duruyor demelerınden lens olduğu anlaşılırdı onun haricinde doğallığı tartışılmazdı... Bırde cor melı denemekte fayda var harelı lenslerden geçtım artık arzu hanım elinizde olan son serı 2017 seri mı ???? fotograflar olsa keşke arkadaşlar beklıyoruz:26:

cnım albümümde yüzümün yarısının resmı var ama nasıl göremedin anlamadım resmimin linkini vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=27421&attachmentid=554360

semiramis albümünde yüzün kapalı görünmüyor linkde açılmıyor yüz kısmın kamuflaj yarısındada sadece dudakların görünüyor? en güzeli mail adresime gönderin isterseniz soloticacenter@hotmail.com..

Son düzenleme:
canım sizin göz bebekleriniz küçükmüş sizde sadece hıdrocor serisi olabilir diğer serilerde olmaz diye düşünüyorum hıdrocorda riskli olabilir

hıdrocor mel kendi gözümde gözümde siyah bu arada flahsız kapalı odada çekilmiştir:)Gözümü oldukça ela yaptı..

Son düzenleme:

BANA NEDEN CEVAP VERMİYORSUNUZ arzu hanım ama benim kafam daha çok karıştı ilk başta sizin beğendiğiniz hidrocharm demişsiniz sonra naturel ocre demişsiniz hangisi kafam karıştı arzu hanım baştan alsak

<-------- ben bunu beğendim bu tam olarak hangisi oluyo?

sizin alıntı yaptığınız resimle bu ton farkı var gibi biri koyu biri açık çıkmış sanki? ikiside aynı mı
benim beğendiğim modelin şişesi hangisi ise bide yandan çekseniz kabının fotoğrafını size zahmet:)..Benim merak ettiğim bişey daha yeni seri ve eski seri...bu gözünüzdeki yeni serisi demişsiniz mesela yeni seri şişesi ile eski seri şişesi farklımı yani bu şişesinin üzerinde yazıyomu...bunu merak ediyorum ben..bugün eczaneye sordum yıllık ve brezilyadan gelen solotica lenslerin fiyatı 90 tl sizin neden o kadar pahalı elinizdekiler

canım ocrelerin resmini çekemem çünkü o ocreleri ben geçen yıl hatta belki 2 sene önce eklemiştim foruma o yüzden şu anda ocre kullanmıyorum sadece dışarıdan şişesinden yeni gelen ocrelerden çekebilirim resmini sizin begendiğiniz ocre hıdrocharm ocre alttaki resim nc ocre eğer kastettiğiniz o ise:)

merhaba

konuyla ilgli yere mi yazıyorum bilmiyorum ama arzu hanımdan solotica esmeralda resmi rica ediyorum

şu an bu yeşil rengi kullanıyorum.esmeralda buna benziyormu arzu hanım

Eklentiler

• $21762_461844323866236_1705037920_n.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $34897_111416705575668_100001220161951_74187_7105295_a.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 61

----- hahahahaha yaa niye benim kafam karışıyo arzu hanım bu sefer son kez dicem
benim sadece beğendiğim bu bunun ismini istiyorum sizden sonra daha sormicam : D

merhaba

konuyla ilgli yere mi yazıyorum bilmiyorum ama arzu hanımdan solotica esmeralda resmi rica ediyorum

canım bende almıştım çok güzel bi renk öneririm gerçekten evet benziyor hatta daha güzel tabiki hiç bi lensi karalamak adına yazmıyorum gerçekten iyikide almışım dediğim lenslerden biri hiçte pişmanlık duymadım çok güzel

arzu abla :)evet kabule diyorum biraz cin gibi ama :))) açık yeşil yani buda gerçekten çok değişik duruyo :)bu arada abla ben para biriktiriyorum :)şuan ipek kirpik ve lens alıcıyım kesin ama lenste bi karar veremedim ya hayırlısı

yanıtınıza teşekkür öncelikle :) esmeralda güzel görünüyor bulabildiğim resimlerde . benim kendi rengim kahverengi . Her yeşil uymuyor onun için araştırma gereği duyuyorum bu kadar . arzu hanımla iletişim kurmaya çalışıyorum şu an sanırım alıcam.yaklaşık 15 yıldır ne kadar marka varsa denemiş biri olarak soloticayı hiç denememiş olmam ilginç yani :) umarım gözde duruşu da rahattır :) tekrar teşekkür ederim ilginize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…