- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.101
Eki Görüntüle 556134 bu natural colours ocre kabından duruşu..
hıdrocharm ocre şişesinden duruşu çevresinde natural colours ocreye göre daha kalın bir haresi vardır.
Eki Görüntüle 556138 hıdrocharm ocre şişesinden (normalde bunlar ağzı açılmamış cam şişesinde size gönderilecek)
Alttaki resimde natural colours ocre beim siyah gözümdeki duruşu:)
Eki Görüntüle 556140
cnım albümümde yüzümün yarısının resmı var ama nasıl göremedin anlamadım resmimin linkini vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=27421&attachmentid=554360
canım sizin göz bebekleriniz küçükmüş sizde sadece hıdrocor serisi olabilir diğer serilerde olmaz diye düşünüyorum hıdrocorda riskli olabilirarzu hanım hidrocor mellerin son serisini yeni renkleri hakkında bir bilginiz var mı elinizde herhangi bir resin foto varsa görmekten çok memnun olurum, ayrıca göz çapım 8.3 bu lensi alsam çok kötü bir görüntü mü olur yoksa gözüme uyum sağlar mı=?
semiramis albümünde yüzün kapalı görünmüyor linkde açılmıyoryüz kısmın kamuflaj yarısındada sadece dudakların görünüyor? en güzeli mail adresime gönderin isterseniz soloticacenter@hotmail.com..
BANA NEDEN CEVAP VERMİYORSUNUZ arzu hanımama benim kafam daha çok karıştı ilk başta sizin beğendiğiniz hidrocharm demişsiniz sonra naturel ocre demişsiniz hangisi kafam karıştı arzu hanım baştan alsak
<-------- ben bunu beğendim bu tam olarak hangisi oluyo?
sizin alıntı yaptığınız resimle bu ton farkı var gibi biri koyu biri açık çıkmış sanki? ikiside aynı mı
benim beğendiğim modelin şişesi hangisi ise bide yandan çekseniz kabının fotoğrafını size zahmet:)..Benim merak ettiğim bişey daha yeni seri ve eski seri...bu gözünüzdeki yeni serisi demişsiniz mesela yeni seri şişesi ile eski seri şişesi farklımı yani bu şişesinin üzerinde yazıyomu...bunu merak ediyorum ben..bugün eczaneye sordum yıllık ve brezilyadan gelen solotica lenslerin fiyatı 90 tl sizin neden o kadar pahalı elinizdekiler
canım ocrelerin resmini çekemem çünkü o ocreleri ben geçen yıl hatta belki 2 sene önce eklemiştim foruma o yüzden şu anda ocre kullanmıyorum sadece dışarıdan şişesinden yeni gelen ocrelerden çekebilirim resmini sizin begendiğiniz ocre hıdrocharm ocre alttaki resim nc ocre eğer kastettiğiniz o ise:)
merhaba
konuyla ilgli yere mi yazıyorum bilmiyorum ama arzu hanımdan solotica esmeralda resmi rica ediyorum
öznurlivayıldız :)ciddimisiniz canım yani ilki branca ile yakalarsında hıdrosummer verdelerle resim paylaşmadın hiç en azından tek göz bir resim koysaydın o renkle ilgili bilgi yok forumda hiç ilk sen olurdun yani:)
Haifa Wehbe - Fakerni (Murex D'or 2005) - YouTube bu videoki lens hangisine bneziyo arkadaşlarhep yeşil yeşil alıyorum ama bilmiyorum bana gidermi bu renk
canım bende almıştım çok güzel bi renk öneririm gerçekten evet benziyor hatta daha güzel tabiki hiç bi lensi karalamak adına yazmıyorum gerçekten iyikide almışım dediğim lenslerden biri hiçte pişmanlık duymadımçok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?