- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.121
yanıtınıza teşekkür öncelikle :) esmeralda güzel görünüyor bulabildiğim resimlerde . benim kendi rengim kahverengi . Her yeşil uymuyor onun için araştırma gereği duyuyorum bu kadar . arzu hanımla iletişim kurmaya çalışıyorum şu an sanırım alıcam.yaklaşık 15 yıldır ne kadar marka varsa denemiş biri olarak soloticayı hiç denememiş olmam ilginç yani :) umarım gözde duruşu da rahattır :) tekrar teşekkür ederim ilginize :)
----- hahahahaha yaa niye benim kafam karışıyo arzu hanım bu sefer son kez dicem
benim sadece beğendiğim bu bunun ismini istiyorum sizden sonra daha sormicam : D
merhaba
konuyla ilgli yere mi yazıyorum bilmiyorum ama arzu hanımdan solotica esmeralda resmi rica ediyorum
----- hahahahaha yaa niye benim kafam karışıyo arzu hanım bu sefer son kez dicem
benim sadece beğendiğim bu bunun ismini istiyorum sizden sonra daha sormicam : D
Merhabalar :) son seri quartzo resmi ekliyorum sizin için alan bir arkadaş resmini gönderdi tahmin ettiğim gibi yine maviye dönüş yapmış quartzolar .)
Eki Görüntüle 552561
ice aldim fakat kesinlikle istedigim gibi olmadi , quartzo daha aklima yatti , aslinda sin 6 senedir hiç değistirmeden sophistic gri kullandim memnundum ama soloticaya da bi sans vermek gerekir diye düşündüm))
burdaki quartzo tek kelimeyl mükemmel!!! tam istdiğim gibi
Canım fotoğraflardakilerin hepsi melek kahküllü kahkülsüz hepsi meleğin fotoğrafları doğal göz rengi açık kahverengi ama p.c ye cep telefonundan aktardığım için bulanık çıkmış[/QUOTvet
vetman bende solotican.c quartzo lens istiyorum daha getiriyomusun elinde varmı varsa mutlaka istiyorum çok beğendim ama hiçbiyerde bulamadım
selam; bende cok uzun yillar baush lomb gri kullandim. sofistik gri yi bende denedim, ama ben pek begenmedigim icin kullanmadim dogru düzgün.. ayni bende senin gibi bi sans vermek istedim solotica ya)
topazio ve quartzo arasinda gittim geldim, topazio yu sonra kuzenimin vardi deneme sansim oldu, ama hic begenmedim, boncuk gibi koyu yapay bi mavi oldu bende..
son anda arzu hanima söyleyip kararimi quartzo dan kullandim veeeeeeeeee cok dogru bi karar vermissim gayet memnunum cok dogallar, diger markalari lens olduklarini anlardi insanlar, bunu anlamiyorlar ;-)))
Dünyanın en güzel göz rengine sahip kadınları bu kulüpte toplanmış :))
Küçücük bir sorum olacak; Hidrocharm Mel artık eski serisinden üretilmiyormuş
Yeni serisinde hareler eskisine göre daha hafif kalıyor. Eski seriden bulmak mümkün müdür acaba ?
sayın Vetman10 hocam sorum en başta size :)
Canım fotoğraflardakilerin hepsi melek kahküllü kahkülsüz hepsi meleğin fotoğrafları doğal göz rengi açık kahverengi ama p.c ye cep telefonundan aktardığım için bulanık çıkmış[/QUOTvet
vetman bende solotican.c quartzo lens istiyorum daha getiriyomusun elinde varmı varsa mutlaka istiyorum çok beğendim ama hiçbiyerde bulamadım
Merhaba elimizde quartzo rengi mevcuttur:) mail ve msn adresim soloticacenter@hotmail.com yada sahibinden comda solotica yazıp arattırınca ilanlarımız çıkıyor alabilirsiniz:)
solotica gold platinium aldım grey aldım güzel ama damarlı çok doğal değil bende solotica n.c quartzo istiyorum vetnam satıyomuş galiba nasıl irtibata geçebilirim nasıl temin edebilirim
kmygr bahsettiğiniz gold serisi orjinal solotica değil malesef orjinalleri Brezilyada ve dünyaya bayilik vermiyor:)
bence guzel olmus denizkızı gule gule kullan..quartzo bende durmadııı maviye dönük oldu biraz yapay durdu snakibelki daha alışmadıgım içindir. acaba crystal falan mı alsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?