Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım emim ol pişman olmassan ilk basta bende dedim acaba nasıl yani insan tereddüt nediyo tabi ama inan gerçekten süper bir marka gözde sanki hiç yokmuş gibi çok rahat ne batma yapıyo ne bişe aynı durumdayız gözlerim kahverengi olduğu zaman biliyim lens takınca baska duruyo ama ne yalan söyleyim yaptığın makyaj daha bi anlamlı oluyo ben no veriyim arzu ablanın numarası istersen ara 05079235960

merhaba

konuyla ilgli yere mi yazıyorum bilmiyorum ama arzu hanımdan solotica esmeralda resmi rica ediyorum

grenlight sizin gözlerinizdekiler biraz daha aqua yeşilimsi sanırım.ben birkaç tane esmeralda resmi yüklüyeyim hatta şişesinden alttan çekilmiş resimlerinide ekliyeyim soloticaların yapısının damarsız olarak kabınan bile farklı olduğunu görebilirsiniz:)

size göre en soldaki quartzo,ortadaki esmeralda en sağdaki topazio

----- hahahahaha yaa niye benim kafam karışıyo arzu hanım bu sefer son kez dicem
benim sadece beğendiğim bu bunun ismini istiyorum sizden sonra daha sormicam : D

canım sizin beğendiğiniz hıdrocharm ocre:)

Topazio alacaktım ama en son arkadaşın paylaştığı topazio resmi çok yardımcı oldu iyi ki almamışım bende çok yapay durur. tamam masmavi ama doğal durmuyor malesef, belki beyaz tenlilere iyi gidiyodur ama bende acaip sırıtırdı
quartzo aldım bugün gelmesini bkliyorum gelince paylaşırım resmini inşallah yakışır:) yakışmazsa satamam da numaralı çünkü:)

Dünyanın en güzel göz rengine sahip kadınları bu kulüpte toplanmış :))

Küçücük bir sorum olacak; Hidrocharm Mel artık eski serisinden üretilmiyormuş

Yeni serisinde hareler eskisine göre daha hafif kalıyor. Eski seriden bulmak mümkün müdür acaba ?

sayın Vetman10 hocam sorum en başta size :)

ve charm ice ımı arzu hanıma ısmarladım. 2ci ice ım olacak. . umarım renk değişmemiştir. bayılıyorum bu renge çünkü..

ice aldim fakat kesinlikle istedigim gibi olmadi , quartzo daha aklima yatti , aslinda sin 6 senedir hiç değistirmeden sophistic gri kullandim memnundum ama soloticaya da bi sans vermek gerekir diye düşündüm ))

selam; bende cok uzun yillar baush lomb gri kullandim. sofistik gri yi bende denedim, ama ben pek begenmedigim icin kullanmadim dogru düzgün.. ayni bende senin gibi bi sans vermek istedim solotica ya )
topazio ve quartzo arasinda gittim geldim, topazio yu sonra kuzenimin vardi deneme sansim oldu, ama hic begenmedim, boncuk gibi koyu yapay bi mavi oldu bende..
son anda arzu hanima söyleyip kararimi quartzo dan kullandim veeeeeeeeee cok dogru bi karar vermissim gayet memnunum cok dogallar, diger markalari lens olduklarini anlardi insanlar, bunu anlamiyorlar ;-)))

solotica gold platinium aldım grey aldım güzel ama damarlı çok doğal değil bende solotica n.c quartzo istiyorum vetnam satıyomuş galiba nasıl irtibata geçebilirim nasıl temin edebilirim

selam , senin gözündeki quartzolar muhtesem; sanirim quartzo alcam bende, umarim bende de sende ki gibi doğal durur ))

estafurullah:))eski seri malesef bulmak mümkün değil solotica çok güzel lensler üreten ancak kapasitesi dünyaya açılmaya yetecek kadar büyük olmayan bir firma o yüzden üretilen lensler hemen fırından yeni çıkmış gibi tüm düyaya satılıyor ve eskisini bırakın birkaç ay öncesini bile bulmak mümkün deil son serilerin rengini baz alın begendiğiniz şensi kendi göz renginize yakın bir kişide görün begenirseniz alın tavsiye böyledir:) bende yardımcı olurum renklerin son hallerini anlatırım size:)

yabanci forumdaki bir arkadas solotica'dan 4 cift lens aldi bugun eline gecmis. quartzo,ocre,cristal ve grafite. o resim paylasir paylasmaz buraya aktaririm ben de heyecanla bekliyorum ozellikle ocreyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…