Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yabanci forumdaki bir arkadas solotica'dan 4 cift lens aldi bugun eline gecmis. quartzo,ocre,cristal ve grafite. o resim paylasir paylasmaz buraya aktaririm ben de heyecanla bekliyorum ozellikle ocreyi

ocre açılmıştır umarım benim de gözüm doymuyor arkadaş daha da bal dursun istiyorum hadi gönlümüze göre diyelim

bende ocre sevenlerdenim ,gözümü açmayacağını bile bile yine de aldım:) siyah gözümü kahve yaptı en fazla sadece charm olması yani gözlerimi büyük göstermesi nedeniyle takıyorum lens olduğunu dolayısıyla kimsecikler anlamıyor charm ıce ımdan çok ocremi kullanıyorum bende bu yüzden.

arzu abla bişe sorcam ipek kirpikler tüm tariç nasıl anlatsam normal takma kirpik olarak yokmu hani takma kirpik ama ipeklerden olan tek tek olmayan yani

ocre açılmıştır umarım benim de gözüm doymuyor arkadaş daha da bal dursun istiyorum hadi gönlümüze göre diyelim

şu an ocre kendi göz renginden pek de ayırt edilmiyor sadece charme olanlar biraz asyalıların kullandığı circle lens havası yaratıyor....ama umutsuzluğa kapılmak yok çünkü solotica bunu hep yapıyor,opacity her sene değişiyor en son 2011 in sonlarında koyu nc meller açılmıştı hatırlarım...bu sene de umudum var renkleri açacaklarına dair çünkü açık lensleri gecen sene alanların lens süreleri bitti ve yeni sipariş ettiklerinde şok ile karşılaştılar....renk farkı dolayısı ile yabancı forumlarda da şikayet etmişler hatta solotica ya mail yazanlar bile var.....

trulycim haber var mı arkadaşından:))
ben de özellikle ocre bekleyenlerdenim ....

cristali acmis ama cok umdugu gibi cikmamis. resim henuz eklemedi yani sabah kontrol etmistim, birazdan yine bakarim. ocreyi acacakmis sanirim yarin. ama takmadan once solusyonda bir gece dinlendirecek yani birkac gun alabilir. ben de heyecanla bekliyorum inan ki..

resimleri eklemis ama haberler cok iyi degil malesef. once eklediklerini paylasayim.. sirayla dogal goz rengi, nc grafite, nc quartzo, nc cristal:

ocre resmi yok cunku demis ki ocre hic belli bile olmadi gozumde. resimde bile cikmadi o yuzden resmi paylasmaya gerek duymadim demis.. en cok da onu bekliyordum halbuki, uzuldum.
en guzeli quartzo demis bu arada...

kızlar soloticalar sizin gözünüzü rahatsız ediyor mu ben gün sonuna doğru buğulu görmeye başlıyorum ve gözümü de rahatsız ediyor. freshlook larda da öyle oluyordu solotica alınca değişir diye düşünüyodum ama şuana kadar freshlooktan hiçbi farkını görmedim solotica nın açıkçası beni hayalkırıklığına uğrattı, hatta su oranı çok az oldugu için gözümü acaip kurutuyo ve göz altı torbalarımı çok belirginleştiriyo.. sizde öyle sorunlar yaşayan var mı?

Kızlar birde ben bunları takınca hafif buğulu görüyorum ve gözümü de yorgunlastırıyor arkadaşlarım çok baygın baktığımı söylüyor freshlook ta bunların hiçbirinden şikayetçi değildim solotıca lar nası bu kdr tutuluyor anlamadim valla ne rengi ne rahatligi beni tatmin etmedi

gözünüze tam oturmamışsa kayıyorsa renkli kısmı göz bebeğinize geliyorsa bulanık görebilirsiniz. renk ne aldınız..

Ocreler hala acilmadi demekki....oysa ki gecen seneki renklerini hatirlarimda ne kadar guzeldiler...zaten gozu acmayacaksa,degisim yapmayacaksa insanlar gider seffaf lens kullanir hic degilse O2gecirgenligi daha fazla...offf solotica offf....su renk isinin bi standarti olsa keske en begenilen seride kalsalar bi daha hic degismese...ama cok da umurlarinda oldugunu da sanmiyorum...

Biraz geç oldu arkadaşlar ama anca vakit bulabildim desem :/ Geçen ay aldım quartzolarımı....İlk taktıgım halinden cok cok farklı su anda...Rengi açıldı zamanla.All in one light solüsyon kullanıyorum belki etkisi olmustur bilemiyorum....

arzu abla bişe sorcam ipek kirpikler tüm tariç nasıl anlatsam normal takma kirpik olarak yokmu hani takma kirpik ama ipeklerden olan tek tek olmayan yani
canım var bütünde var ama onlar heryerde var zaten..:=)

celinne hıdrocor ıce gibi durmuş sanki daha mavimsi durmuş sizde gerçekten adriana limanın göz rengi gibi duruyor resimlerde

canım var bütünde var ama onlar heryerde var zaten..:=)

celinne hıdrocor ıce gibi durmuş sanki daha mavimsi durmuş sizde gerçekten adriana limanın göz rengi gibi duruyor resimlerde

arzu ablaa heryerde varda hani kalisizler oluyo diye dedim ben arzu abla ben bi takma kirpik alcam tümlerden alıyım şimdilik ama böyle kaliteli bişe olsun bide solotica hidrosummer verde getittiricem toplam ikisi ne kadar tutuyo hasabına hepsini yatırcam önce ondan sorudm

sende ki resimlerde quartzo oldugnu yazmasaydin, bilemezdim quartzo oldugnu.. buz mavisi durmus sende...cok yakismis güle güle kullan :)

kızlar her konuyo yazıyorum kusura bakmayın ama bende istıyorummm solotıca arzu hanıma biraz önce mail attım siz nereden aldınız bu lenslerı ? ben kapıda odemek ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…