- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.141
yabanci forumdaki bir arkadas solotica'dan 4 cift lens aldi bugun eline gecmis. quartzo,ocre,cristal ve grafite. o resim paylasir paylasmaz buraya aktaririm ben de heyecanla bekliyorum ozellikle ocreyi
ocre açılmıştır umarım benim de gözüm doymuyor arkadaş daha da bal dursun istiyorum hadi gönlümüze göre diyelim
yabanci forumdaki bir arkadas solotica'dan 4 cift lens aldi bugun eline gecmis. quartzo,ocre,cristal ve grafite. o resim paylasir paylasmaz buraya aktaririm ben de heyecanla bekliyorum ozellikle ocreyi
trulycim haber var mı arkadaşından:))
ben de özellikle ocre bekleyenlerdenim ....
rihanna,chloe,honey bende beğeniyorum ama o kadar para verirmiyim bir lense sanırım vermem yakından birinin gözünde görmeliyim
Kızlar birde ben bunları takınca hafif buğulu görüyorum ve gözümü de yorgunlastırıyor arkadaşlarım çok baygın baktığımı söylüyor freshlook ta bunların hiçbirinden şikayetçi değildim solotıca lar nası bu kdr tutuluyor anlamadim valla ne rengi ne rahatligi beni tatmin etmedi
cristali acmis ama cok umdugu gibi cikmamis. resim henuz eklemedi yani sabah kontrol etmistim, birazdan yine bakarim. ocreyi acacakmis sanirim yarin. ama takmadan once solusyonda bir gece dinlendirecek yani birkac gun alabilir. ben de heyecanla bekliyorum inan ki..
canım var bütünde var ama onlar heryerde var zaten..:=)arzu abla bişe sorcam ipek kirpikler tüm tariç nasıl anlatsam normal takma kirpik olarak yokmu hani takma kirpik ama ipeklerden olan tek tek olmayan yani
Biraz geç oldu arkadaşlar ama anca vakit bulabildim desem :/ Geçen ay aldım quartzolarımı....İlk taktıgım halinden cok cok farklı su anda...Rengi açıldı zamanla.All in one light solüsyon kullanıyorum belki etkisi olmustur bilemiyorum....
Eki Görüntüle 561987 Eki Görüntüle 562005
canım var bütünde var ama onlar heryerde var zaten..:=)
celinne hıdrocor ıce gibi durmuş sanki daha mavimsi durmuş sizde gerçekten adriana limanın göz rengi gibi duruyor resimlerde
Biraz geç oldu arkadaşlar ama anca vakit bulabildim desem :/ Geçen ay aldım quartzolarımı....İlk taktıgım halinden cok cok farklı su anda...Rengi açıldı zamanla.All in one light solüsyon kullanıyorum belki etkisi olmustur bilemiyorum....
Eki Görüntüle 561987 Eki Görüntüle 562005
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?