Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

öznurlivayıldız takma kirpikleri araştırmam lazım bunları solotica başlığında yazıp meşgül etmeyelim mail gönder istersen soloticacenter@hotmail.com :)

Arzu hanım ben hidrocharme ocre almak çok istiyordum fakat artık fikrim değişti
gerçekten yazılanlardan sonra çok korktum ya açık renk durmazsa ve fiyatı çok yüksek hani aylık olsa
veririmm 50 lira içim yanmaz ama 200tl çok yüksek olmaz diye korkuyorum
ayrıca siz iki sene önce hidrocharme ocre alıp bu rengi yakalamışsınız gözünüzde.
ben 2010 yılındaki seriyi nasıl bulabilirim ki, yeni seri berbatmış ve sizin
gözünüzde durduğu gibi durmuyormuş. siz ne diyosunuz bu konuda

şu hidrocor mellerin renkleri açılmadımı keşke 2010 serisindeki gibi olsalarda hiç düşünmeden alsam...Böle giderse quartzo alıcam gibi duruyor ama doğallığı açısından korkuyorum... Kızlar hidrocor mellerle ilgili bişeyler duydunuz mu?

mldc ben son dönemde 6-7 aydır hiç ocre denemedim geçmiş sayfalarda arkadaşlar resim eklemiş hiçde berbat durmuyordu

http://4.bp.blogspot.com/_6HvpTe9vOgw/S4BKVodTenI/AAAAAAAAAFw/32ci_x1rqtg/s1600/DSC02088.JPG

http://2.bp.blogspot.com/_6HvpTe9vOgw/S4BKVeg-KeI/AAAAAAAAAFo/8rN-tmSW2S4/s1600/DSC02079.JPG

http://1.bp.blogspot.com/_6HvpTe9vOgw/S4BKWc8VLSI/AAAAAAAAAGA/x94V0DJLM_0/s1600/DSC02096.JPG

Arzu hanım 2010 yılında almış bu fotoğrafını eklediğim kişi hidrocharm ocrelerini.
ama çok farklı duruyo bakın ne kadar yoğun ve dolu dolu ikinizinde koyu kahverengi gözleri var
ama sizinki başka renk durmuş sizinkide süper durmuş onu konuşmuyorum tabii
çözemedim ben bu işi ağlicam bence sürekli değişiyo bunlar modeli aynı ama aynı modelde farklı görüntü

koyu seriyle bile gözlerimde ocre çok daha açık duruyor bende.ahh ahh açık seriye denk gelseydim süper olacaktı

arkadaşlarr selamm ben aranıza yeni katıldım ve bu ilk mesajım :) uzun yıllar topazio kullandım ama malesef en son aldıgım topazionun rengi koyulaşmıştı gecen sene. acaba bu seneki serilerden alan varmı varsa fotosunu paylaşabilirmi?

Arkadaslar
Koyulasan soloticalarla ilgili otica belluciye mail yazmistim...
Biraz once otica belluci den mail geldi...ve soylediklerine gore gelen sikayetler neticesinde renkler degistirilmis aralik ayi itibariyle....bakalim gorelim

yıllardır lens kullanıyorum topazio aldım alır almaz sattım grafite aldım çok koyuydy hemen sattım ama kesinkle icemnt muhteşemmmmmmmmm kesinlikle çokk doğall

Ağlama canım solotica düzeltecek bu ocre ve melleri emin oluncada tavsiyem stok yapın begendiğiniz rengi yoksa bir daha ki sefere farklı renklerle karşılaşabilirsiniz

denisde muhteşem olmuş hıdrocor azulun ela bal rengi gözle buluşması muhteşemm

Son düzenleme:
Arkadaslar
Koyulasan soloticalarla ilgili otica belluciye mail yazmistim...
Biraz once otica belluci den mail geldi...ve soylediklerine gore gelen sikayetler neticesinde renkler degistirilmis aralik ayi itibariyle....bakalim gorelim

son quartzolar çok açık ve yeşile dönükmüş aldığım yorumlar bu yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…