Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Cristal ile ıcemint aynı gibi biraz farklı gibi ancak hala ayrı ayrı üretiliyor ıcemint ve cristalin şişeleri farklı:)

oyle mi bilmiyordum ben sanki icemint eski adi sonradan cristal yaptilar diye biliyorum, ikisini de kullanmadigimdan gerci bilgi yanlis olabilir kulaktan dolma sadece

heyecanla mel ve ocre beklemekteyim aralikta dananin kuyrugu kopacak hadi bakalim vallahi stok yapicam bu sefer

ben esmeralda quartzo ve topazianın açılmasını hiç istemiyorum. çünkü bana o kadar açık renkler gitmiyor. eski quartzolar güzeldi..

ben de ocre stoğu yapacağımmm allah gözümüzü doyursun

arzu hanım yeni seri şayet aralık ayından itibaren değiştirilecekse bu yeni seri sizin elinizde nezaman olur.:26: nasıl anlaşılacak ki bu değişim:44:

merhaba solotica esmeralda siparişini verdim arzuhanıma gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruuum.umarım şu an kullandığım bu lenslerimden daha güzell olucak :)

solotikaların 3 aylık olanı varmı,ben freslook elegans b&l ve amazon kullandım,, freslook ela dogal ama hiç takamadım desem yeridir..çok bulanıktı hatta aldıgım yere götürdüm temizlettik dediler kullanmadıgım şeyin nesi temizleniosa,,elegans ona nazaran daha ii ama sert giola mesela dogal ama batma yapıyor yeşil harelisini ve grisini aldım almıştım tabi satıcıya inanarak uzaktan anlaşılmıyor akşam iyiden iyiye koyulaşıyor..,,b&l dogallıktan eser yok hele benim gözlerimde iri gözlerimde patladılar resmen bi kere bile takmadım yazık verdigim paraya:) amazon onlara göre daha dogal yeşil olanı aldım hareli kullanımıda digerlerine nazaran daha ii....birde elegansları deneme şansım oldu giola ve yeşilden başka lens kullanmadıgım için gözlerimde iri oldugundan sırıttı gibi bi grisi acık olan fena degildi..bu kadar deneyimden ve burdaki arkadaşların deneyimlerinden sonra solotikaya karar verdim ama senelik düşünmüyorum..aylık varmıdır ..bazı stelerde gördüm ama güvenlimi bilmiyorum..fiyatta ögrene bilirsem alırken kazık yemeyeyim:)ha bide siyah saçlı bugday tenli e birazda çilliyim gözler koyu kahve.. bana hangisi gider acep..cevaplayan olursa sevinirim

merhaba ben soloticalardan 3 aylik solflex topazio aldim cok memnun kaldim,sana da yakisir diye dusunuyorum,95 tl ye sahibinden com dan aldim guvenebilirsin solotica arzu isimli bir bayan satisini yapiyor albumumden resimlere bakabilirsin

merhaba ben soloticalardan 3 aylik solflex topazio aldim cok memnun kaldim,sana da yakisir diye dusunuyorum,95 tl ye sahibinden com dan aldim guvenebilirsin solotica arzu isimli bir bayan satisini yapiyor albumumden resimlere bakabilirsin

teşekür ediyorum yardımın için..renkleri tekrar bi gözden geçirip karar vermek kaldı..

you tube solotica solflex lens yazıp renkleri inceleyebilirsiniz:)sadece 4 renkde üretilyor ve numarasız verde ,mel,cristal,topazio ve numarasızlar numaralı istiyorsanız numaralılar sadece yıllık soloticalarda var..

arzu hanım yeni seri şayet aralık ayından itibaren değiştirilecekse bu yeni seri sizin elinizde nezaman olur.:26: nasıl anlaşılacak ki bu değişim:44:

Merhaba ben anlayabiliyorum:) hem şişesinden hemde alan kişilerin yorumlarından hatta resimde gönderiyorlar belli oluyor değişirse anlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…