- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.181
Cristal ile ıcemint aynı gibi biraz farklı gibi ancak hala ayrı ayrı üretiliyor ıcemint ve cristalin şişeleri farklı:)
O zaman sen şanslısın canım... Hiç olmazsa gözünde lens olduğu belli oluyormuş...
oyle mi bilmiyordum ben sanki icemint eski adi sonradan cristal yaptilar diye biliyorum, ikisini de kullanmadigimdan gerci bilgi yanlis olabilir kulaktan dolma sadece
heyecanla mel ve ocre beklemekteyim aralikta dananin kuyrugu kopacak hadi bakalimvallahi stok yapicam bu sefer
ben de ocre stoğu yapacağımmm allah gözümüzü doyursun
quartzo enfes görünüyor:)
merhaba ben soloticalardan 3 aylik solflex topazio aldim cok memnun kaldim,sana da yakisir diye dusunuyorum,95 tl ye sahibinden com dan aldim guvenebilirsin solotica arzu isimli bir bayan satisini yapiyor albumumden resimlere bakabilirsinsolotikaların 3 aylık olanı varmı,ben freslook elegans b&l ve amazon kullandım,, freslook ela dogal ama hiç takamadım desem yeridir..çok bulanıktı hatta aldıgım yere götürdüm temizlettik dediler kullanmadıgım şeyin nesi temizleniosa,,elegans ona nazaran daha ii ama sert giola mesela dogal ama batma yapıyor yeşil harelisini ve grisini aldım almıştım tabi satıcıya inanarak uzaktan anlaşılmıyor akşam iyiden iyiye koyulaşıyor..,,b&l dogallıktan eser yok hele benim gözlerimde iri gözlerimde patladılar resmen bi kere bile takmadım yazık verdigim paraya:) amazon onlara göre daha dogal yeşil olanı aldım hareli kullanımıda digerlerine nazaran daha ii....birde elegansları deneme şansım oldu giola ve yeşilden başka lens kullanmadıgım için gözlerimde iri oldugundan sırıttı gibi bi grisi acık olan fena degildi..bu kadar deneyimden ve burdaki arkadaşların deneyimlerinden sonra solotikaya karar verdim ama senelik düşünmüyorum..aylık varmıdır ..bazı stelerde gördüm ama güvenlimi bilmiyorum..fiyatta ögrene bilirsem alırken kazık yemeyeyim:)ha bide siyah saçlı bugday tenli e birazda çilliyim gözler koyu kahve.. bana hangisi gider acep..cevaplayan olursa sevinirim
merhaba ben soloticalardan 3 aylik solflex topazio aldim cok memnun kaldim,sana da yakisir diye dusunuyorum,95 tl ye sahibinden com dan aldim guvenebilirsin solotica arzu isimli bir bayan satisini yapiyor albumumden resimlere bakabilirsin
solotikaların 3 aylık olanı varmı,ben freslook elegans b&l ve amazon kullandım,, freslook ela dogal ama hiç takamadım desem yeridir..çok bulanıktı hatta aldıgım yere götürdüm temizlettik dediler kullanmadıgım şeyin nesi temizleniosa,,elegans ona nazaran daha ii ama sert giola mesela dogal ama batma yapıyor yeşil harelisini ve grisini aldım almıştım tabi satıcıya inanarak uzaktan anlaşılmıyor akşam iyiden iyiye koyulaşıyor..,,b&l dogallıktan eser yok hele benim gözlerimde iri gözlerimde patladılar resmen bi kere bile takmadım yazık verdigim paraya:) amazon onlara göre daha dogal yeşil olanı aldım hareli kullanımıda digerlerine nazaran daha ii....birde elegansları deneme şansım oldu giola ve yeşilden başka lens kullanmadıgım için gözlerimde iri oldugundan sırıttı gibi bi grisi acık olan fena degildi..bu kadar deneyimden ve burdaki arkadaşların deneyimlerinden sonra solotikaya karar verdim ama senelik düşünmüyorum..aylık varmıdır ..bazı stelerde gördüm ama güvenlimi bilmiyorum..fiyatta ögrene bilirsem alırken kazık yemeyeyim:)ha bide siyah saçlı bugday tenli e birazda çilliyim gözler koyu kahve.. bana hangisi gider acep..cevaplayan olursa sevinirim
eveet quartzo git gide güzelleşiyor:26:
arzu hanım yeni seri şayet aralık ayından itibaren değiştirilecekse bu yeni seri sizin elinizde nezaman olur.:26: nasıl anlaşılacak ki bu değişim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?