- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.201
merhaba ben soloticalardan 3 aylik solflex topazio aldim cok memnun kaldim,sana da yakisir diye dusunuyorum,95 tl ye sahibinden com dan aldim guvenebilirsin solotica arzu isimli bir bayan satisini yapiyor albumumden resimlere bakabilirsin
ben bugune kadar solotıca hıdrocer mel dusunuyodum en dogalı bu dıye fakat ogrendımkı focus evergreen lenlerde cok guzelmıs fakat benım gozlerım kahve rengı acaba focus evergreen nasıl durur gozleırmın rengını yesıl yaparmı yada cok saydam oldugu ıcın bı etkısı olmazmı bılgı verırsınız cok sevınırım lutfen
quartzo açılmış yine ve custom lensler gibi görünüyor hele açık tabanda :)Berylips senin gözlerde açıktı bence tam bu kıvamdayken al derim nacizane ama sonrada çok açık kaldı deme
sahsen ben baski lensler arasinda soloticanin uzerine lens tanimiyorum, soloticadasn sasmayin derim. hidrocor mel cok hos cok dogal duruyor goz rengini fazla acmiyor yalniz yeni seriler biraz koyu yesilimsi. ama dogallikta bence bir numara.
çok harika görünüyor cristalle karşılaştırılınca,cristal daha mı yeşile dönüktür diye düşünüyorum quartzonun yapısı çok güzelleşmiş diyorlar hep zaten,bir yandan quartzoda mavilik var eser miktarda gibi geliyor cristal sanki daha su yeşilimsi açık yeşil gibi geliyor hatta kullananlar cristalin ilk başta orta yeşile dönük olduğunu az zamanda kullanılınca iyice açık yeşile döndüğünü söylemişler,karar vermek güçleşiyor:26:
golerin cap olarak buyukse hidrocor al,yani normalden biraz daha fazla iriyse,eger gozlerin kucukse hidrocharm al,normal buyuklukteyse natural colors al,bu arada hidrocharm e daha koyu cikiyor,hidrocor rengi ise hidrocharme gore dqha acik oluyorbanada yardı m edın lutfen neden ınternetten you tubeden bakınca naturel daha dogal duruyo ama herkez hıdrocol melın daha dogal oldugunu soyluyor bana anlıyamadım ben beren saatınkı gıbı ıstıyorum hem dogal hemde yesıl ela hemde cok acık degıl koyu dursun ıstıyorum lutfen yardım edın yarın almam llazımmmm((
tesekkurler fakat netten bakınca naturaller mellere gore daha dogal duruyo hıdrocol mele gore ama herkez hıdrocol melın dogal oldugunu soyluyor neden acaba ? offf kafam karıstı lutfen yardım edın ben yesıl ele hemd ekoyu dumasını ıstıyorum cok acık degıl beran saatınkı gıbı ama dogal dursun ıstıyorummmm(( lutfen yardım edın karar veremedım
bende solitica lens almaya karar verdim dün siparis icin aradim. Hangisini almaya daha kararverememisdim Hidrocor mel mi yoksa NC mel mi.
Kadin bana dediki eger gözüm capi 8,7 den kücüksce Hidrocor almami tavsiye etti yoksa NC felan büyük gelirmis gözümden kayarmis ve rahatsiz edermis dogalda durmasmis
Hidrocor kaysada cok göze batmasmis :44: . Bende bu yüzden dün siparis vermedim cumartesi günü göz capimi ölctürmeyi düsünüyorum.
Bilmiyom sanki NC meller daha canli geliyor bana Hidrocordan. Bi yandan düsünüyorum acaba hareli olanlar daha cikik gibi dururmu öylede cirkin olur kararsizim
siz nediyosunuz kizlar aranizda 8,7 den kücük göz capi olanlar hangisini siparis etti ?
bende çapını bilmiyorum..zaten karar vermek benim için zordu bide bu çıktı:) ben halen amazon lagon gren kullanıyorum ondan memnunum ren koyu ama rahat katma yapmıyor onun üstünde yazmazmı çapı acaba kutusu duruyordu...
çapı 8.60 dır :)
arzu hanım bnde bu lenslerden almayı düşünüyorum gözlerim numaralı ve çapı 8.4 hidrocor mel ve nc quartzo arasında kararsızzım,gözlerim açık kahve yardımcı olursanız sevinirim....Mellerin renkleri açıldıysa mel istiyorum ama quartzoda çok hoşuma gidiyor, aslında benim için en önemlisi doğal durması yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?