Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba ben soloticalardan 3 aylik solflex topazio aldim cok memnun kaldim,sana da yakisir diye dusunuyorum,95 tl ye sahibinden com dan aldim guvenebilirsin solotica arzu isimli bir bayan satisini yapiyor albumumden resimlere bakabilirsin

Rica ederim ne demek bakabildiizmi albumume,yalniz benim gozlerim acik ela gibi bisey,kahverengi gozlerde topazio daha guzel bir mavi tonu oluyor

ben bugune kadar solotıca hıdrocor mel dusunuyodum en dogalı bu dıye fakat ogrendımkı focus evergreen lenslerde cok guzelmıs fakat benım gozlerım kahve rengı acaba focus evergreen nasıl durur gozleırmın rengını yesıl yaparmı yada cok saydam oldugu ıcın bı etkısı olmazmı bılgı verırsınız cok sevınırım lutfen ... bugun alıcaktım ama bu kafa karısklıgından hıc bısey yapamaıdm

ben bugune kadar solotıca hıdrocer mel dusunuyodum en dogalı bu dıye fakat ogrendımkı focus evergreen lenlerde cok guzelmıs fakat benım gozlerım kahve rengı acaba focus evergreen nasıl durur gozleırmın rengını yesıl yaparmı yada cok saydam oldugu ıcın bı etkısı olmazmı bılgı verırsınız cok sevınırım lutfen

bır sorum daha olucakkk lutfen yardım edın bu solotıka hıdrocharme mel,yoksa hıdrocor mel,yoksa solotıka natural mel mı hangısı en dogal duran normalde ben gırı yesıl karısımı ıstıyordum fakatburdakı yazısmaları okuyunca mellere karar verdım cunkı en dogal olması sart benım ıcın nısanlım ızın vermıyo lutfen yardımcı olursanız yarın almam lazımmm benım goz rengım kahverengı saclarımda sarı

sahsen ben baski lensler arasinda soloticanin uzerine lens tanimiyorum, soloticadasn sasmayin derim. hidrocor mel cok hos cok dogal duruyor goz rengini fazla acmiyor yalniz yeni seriler biraz koyu yesilimsi. ama dogallikta bence bir numara.

quartzo açılmış yine ve custom lensler gibi görünüyor hele açık tabanda :)Berylips senin gözlerde açıktı bence tam bu kıvamdayken al derim nacizane ama sonrada çok açık kaldı deme

çok harika görünüyor cristalle karşılaştırılınca,cristal daha mı yeşile dönüktür diye düşünüyorum quartzonun yapısı çok güzelleşmiş diyorlar hep zaten,bir yandan quartzoda mavilik var eser miktarda gibi geliyor cristal sanki daha su yeşilimsi açık yeşil gibi geliyor hatta kullananlar cristalin ilk başta orta yeşile dönük olduğunu az zamanda kullanılınca iyice açık yeşile döndüğünü söylemişler,karar vermek güçleşiyor:26:

tesekkurler fakat netten bakınca naturaller mellere gore daha dogal duruyo hıdrocol mele gore ama herkez hıdrocol melın dogal oldugunu soyluyor neden acaba ? offf kafam karıstı lutfen yardım edın ben yesıl ele hemd ekoyu dumasını ıstıyorum cok acık degıl beran saatınkı gıbı ama dogal dursun ıstıyorummmm (( lutfen yardım edın karar veremedım

Son düzenleme:
sahsen ben baski lensler arasinda soloticanin uzerine lens tanimiyorum, soloticadasn sasmayin derim. hidrocor mel cok hos cok dogal duruyor goz rengini fazla acmiyor yalniz yeni seriler biraz koyu yesilimsi. ama dogallikta bence bir numara.

banada yardı m edın lutfen neden ınternetten you tubeden bakınca naturel daha dogal duruyo ama herkez hıdrocol melın daha dogal oldugunu soyluyor bana anlıyamadım ben beren saatınkı gıbı ıstıyorum hem dogal hemde yesıl ela hemde cok acık degıl koyu dursun ıstıyorum lutfen yardım edın yarın almam llazımmmm ((

golerin cap olarak buyukse hidrocor al,yani normalden biraz daha fazla iriyse,eger gozlerin kucukse hidrocharm al,normal buyuklukteyse natural colors al,bu arada hidrocharm e daha koyu cikiyor,hidrocor rengi ise hidrocharme gore dqha acik oluyor

NC serisi aslinda aralarinda en az opak olani. Hidrocor serisi de en opak olani diye okumustum. Gozleriniz cok mu koyu kahve? Orta veya acik kahvede mellerin hepsi bence zaten muhtesem duruyor. Koyu kahve gozde kendini en cok belli eden hidrocor ve hidrocharm diye dusunuyorum. Hidrocharmi harenin kalinligi yuzunden (gozun capi ile uyum saglamazsa hos durmayabilecegini dusunerek) ben risk almak istemedim ve de hic kullanmadim. Bazilarinda hos duruyor resimlerden gorunce begeniyorum yine de bence kucuk de olsa risk risktir (doktora gidip goz capi olcumunuzu yaptirmadiginizi farzederek konusuyorum tabiki). Renk olarak Meller zaten koyu dogal bir yesil orasi kesin. Gozle guzel kaynasiyor ve cok dogal bir goruntu veriyor ona supheniz olmasin. Hangisini secerseniz secin yani...
Ben hidrocor mel kullandim gectigimiz yillarda ve beren saatin gozleri gibi durdugunu hep dusunurdum acikcasi.. tabi bilmiyorum etraftakiler ne dusunuyordu

Softlex serisinin farkı nedir pekid digerlerini az cok ogrendim,ben naturel serisini begendim daha dogal geldi bana ama kullanici yorumlarini okudukca insanin aklı karışıyor,renklerdede karar verebilmis degilim.hep ela ve yesil kullandım.bi cesaret mavi tonami yoksa gri tonlarınami yonelsem bilemedim,gozlerim koyu kahvehangisi acar koyu olsun istemiyorum.you tubeda baktim ama hala hem doğallık hem renk konusunda kararsizim...

bende solitica lens almaya karar verdim dün siparis icin aradim. Hangisini almaya daha kararverememisdim Hidrocor mel mi yoksa NC mel mi.
Kadin bana dediki eger gözüm capi 8,7 den kücüksce Hidrocor almami tavsiye etti yoksa NC felan büyük gelirmis gözümden kayarmis ve rahatsiz edermis dogalda durmasmis
Hidrocor kaysada cok göze batmasmis :44: . Bende bu yüzden dün siparis vermedim cumartesi günü göz capimi ölctürmeyi düsünüyorum.
Bilmiyom sanki NC meller daha canli geliyor bana Hidrocordan. Bi yandan düsünüyorum acaba hareli olanlar daha cikik gibi dururmu öylede cirkin olur kararsizim
siz nediyosunuz kizlar aranizda 8,7 den kücük göz capi olanlar hangisini siparis etti ?

arzu hanım bnde bu lenslerden almayı düşünüyorum gözlerim numaralı ve çapı 8.4 hidrocor mel ve nc quartzo arasında kararsızzım,gözlerim açık kahve yardımcı olursanız sevinirim....Mellerin renkleri açıldıysa mel istiyorum ama quartzoda çok hoşuma gidiyor, aslında benim için en önemlisi doğal durması yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

bende çapını bilmiyorum..zaten karar vermek benim için zordu bide bu çıktı:) ben halen amazon lagon gren kullanıyorum ondan memnunum ren koyu ama rahat katma yapmıyor onun üstünde yazmazmı çapı acaba kutusu duruyordu...

sevgili ezotti göz çapınız soloticalar için küçükmüş siz ancak hıdrocor serisine yogunlaşın nc serisi biraz büyük gelebilir taşma yapabilir sizde..

slm lutfennnnnnn bana yardım edın ben karar veremedım cıldırıcam benım en dogalımdan almam lazım gozlerım kahverengı cunku nısanlım ızın vermıyo lutfen solotıka hıdrocor mel cok dogalmıs veya natural mel yada hıdrcharme mel oda ama hangısı en dogalı karar veremedım lutfen yardım edın bana.yesıl ela karısık bı renk ıstoyorum raınbow grıllar varmıs onuda dıyolarr anlamadım yaaaa... bıde su yogunlastırıcılar kafama takıldı focus evergreen varmıs yogunlastırıcı yesıl cok dogalmıs ama anlamadıgım sey benım kahverengı bende nasıl durur hıc bı bılgım yok hemde solotıcalarında numaralısı yokmus ve ben ıstanbulda bı eczanede buldum solotıca ama numarası yok dedı anlamadım lutfen yardım edın bana kafam cok karısık lutfennnnn(((((((((((((((

kızlar aralık aynda renkler acılıcakmıs dıye okumustm burda.ne alemde acaba meller acıldımı acıl almam lazım acılmasını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…