Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ağlama canım solotica düzeltecek bu ocre ve melleri emin oluncada tavsiyem stok yapın begendiğiniz rengi yoksa bir daha ki sefere farklı renklerle karşılaşabilirsiniz

Yok ben ağlıyom bi arkadaşıma söyledim bunu ben arzu hanım gitmiş almış hidrochrme optikten 200 tl vermiş. satan optikçi adam
demişki soloticaların numaralı olsun numarasız olsun orjinal yani brezilya çıkışlıları yıllık olurmuş! 3 aylık olan soloticalar
kore yapımıymış ve gold diye geçiyomuş.. kız almış diyoki şimdide bilmiyom kazıklandım mı şişesinde yıllık nerde yazıyo brezilya olduğunu
nerden anlicam diye.. acil yardım et dedi ben soruyom onun adına arzu hanım bilgi istiyoz

ben seffaf lens kullaniyorum, bir ara niyetlendim nummarali renkli lens almaya Freshlook haresiz yesili denedim benim gözümde fena da durmadi, sonra ela olanini denedim oda hareliydi kendimden korktum.
Sonra vazgecdim bidaha renkli lens almicaktim insanin kendi gözünün rengi kendisine herzaman daha iyi yakisdigini düsünüyorum ama bi degisiklikde istiyor insan

cor haresizdir,en opağıdır bu serinin,charmcor dan daha az opaktır, charm hareleri daha belirgin ve çemberlidir,bu yüzden gözlerini büyütür ama korelilerdeki kadar devasal değildir bu oran ,nc serisi ise charmın yumuşaltılmş,belli belirsiz daha ince harelisidir ki naturel diye gecer nc mel ve en az opaklığa sahip olsa da charm la arasında bana göre sadece hare farkı vardır..bana kalırsa kahve tonlarında bir gözde bu üç seride de doğallığı yakalarsın.okudukların doğrultusunda seçim senin,ve arzu hanım bu konuda seni yönlendirir.. bu arada%95 doğallık dersen ocre yide düşünebilirsiniz,kahve gözde o da ela durabiliyor tabana renginize göre..
bu linkte benim yüklediğim charm mel ve charm ocre kahve gözde bir bayandaki duruşları var.umarım fikir olur..
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...dusunenler-fikirlerinizi-bekliyorum-1090.html

Yaren dilek merhaba elimde hıdrosummer azul var zaten direkt alabilirsiniz:)

Yok ben ağlıyom bi arkadaşıma söyledim bunu ben arzu hanım gitmiş almış hidrochrme optikten 200 tl vermiş. satan optikçi adam
demişki soloticaların numaralı olsun numarasız olsun orjinal yani brezilya çıkışlıları yıllık olurmuş! 3 aylık olan soloticalar
kore yapımıymış ve gold diye geçiyomuş.. kız almış diyoki şimdide bilmiyom kazıklandım mı şişesinde yıllık nerde yazıyo brezilya olduğunu
nerden anlicam diye.. acil yardım et dedi ben soruyom onun adına arzu hanım bişey sormuştum ben

Aylık olanlar solotica değilmiş. sakın almayın bir kere brezilya malı değil. kore malıymış. bunlar şu dönem ne tutuluyor,hangi marka revaçta diye bakıp,solotica adını kullanmışlar. yani soloticayla alakası yokmuş. zaten "soloticanın aylıkları yokmuş"..arkadaşlar..sadece
yıllıkmış...aman diyeyim dikkat

arzu hanım benide abimin düğünü vaar ocak 26 da bende şu hidrocor mel den istiyorum tabi rengi açıldıysa, gözlerim numaralı 2.75 yardımcı olursanız sevinirim ya sizden alayım yada sipariş verebileceğim yeni seri üreten bir site gösterin oradan sipariş vereyim

Solótica | Lentes de Contato

solotica'nin kendi sitesinde "solflex" adi altinda aylik soloticalari gorebilirsiniz.

benim bildigim tek sahte solotica "solotica gold" onun da zaten gercegi ile yakindan uzaktan alakasi yok renklerin isimleri falan da farkli

solflex dediğinde hidrocharme ocre var mı şunu bi açıklığa kavuştursak valla ne güzel bişey soruyosun anında bilen biri cevap veriyor ne güzel burası ya

solflex dediğinde hidrocharme ocre var mı şunu bi açıklığa kavuştursak valla ne güzel bişey soruyosun anında bilen biri cevap veriyor ne güzel burası ya

solflexlerde oyle hidrocharm nc falan yok canim sadece solflex olarak geciyor. ben hic kullanmadigimdan aslinda vetman sana daha iyi yardimci olabilir. resimlerden gordugum kadariyla canli ve guzel renkler. gerci ben topazioyu hatirliyorum bir tek, solflex mel hic gormedim sanirim (veya hatirlayamiyorum). cap olarak sanki yilliklardan biraz daha buyukmus gibi duruyorlar ama gercekten buyukler mi emin degilim.
bu arada evet bu topik boyle herkes birbirine yardimci oluyor boyle guzel bir ortam olustu :))

slm arzu hanım yada arkıdesler lutfen yardım edın bugun gıttım almak ıcın ama tanesıne 140 dedı solotıca hıdrocor mel e bana pahalı geldı ama cok ıstıyorum fakat dedılerkı solotıca gold varmıs aylık bunlar naısl yesılı bılgısı olan varmı arkıdesler ?

Çok koyu kahve gözde charm ocre merak edenler için ,işte anca bu kadar açabiliyor siyah gözü kahve yapıyor en fazla,ama benim gibi charm ın büyütm etkisi sevenler için yada numaralı kullanıp doğal olsun diyenler için alternatif olabilir,ama ela yada bal tonu olmasını koyu gözlerde beklemeyin ocrenin...bende annem bile lens olduğu anlamıyor o denli diyebilirim..en az 3-4 ton daha opaklaşması şart ,bal' dönük olabilmesi için.Ama ben buna rağmen yine de severek kullanıyorum..

bugün izmir kapalı ve yağışlı pencere önü ,perde arkası flaşsız makro çekim,prof.makina ile çekim..

ezotti mail adresim soloticacenter@hotmail.com ayrıtılı bilgi verebilirim:)

solflex serisinde sadece 4 renk var mel,verde,cristal ve topazio ve sadece numarasız üretimler bu yüzden nc serisinden üretilmişlerdir ve orjinal Brezilyanın aylık modelleridir.sadece 4 renkde aylık var soloticanın orjinalinde daha önce yoktu onlarda 1 yıldır çıktı genelde soloticanın orjinali hep yıllık lens üretir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…