- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.221
yok canım kendi göz rengimi daha çok belirginleştirdi gözlerim koyu değil ondan öyle durdu
Ağlama canım solotica düzeltecek bu ocre ve melleri emin oluncada tavsiyem stok yapın begendiğiniz rengi yoksa bir daha ki sefere farklı renklerle karşılaşabilirsiniz
bende çapını bilmiyorum..zaten karar vermek benim için zordu bide bu çıktı:) ben halen amazon lagon gren kullanıyorum ondan memnunum ren koyu ama rahat katma yapmıyor onun üstünde yazmazmı çapı acaba kutusu duruyordu...
slm lutfennnnnnn bana yardım edın ben karar veremedım cıldırıcam benım en dogalımdan almam lazım gozlerım kahverengı cunku nısanlım ızın vermıyolutfen solotıka hıdrocor mel cok dogalmıs veya natural mel yada hıdrcharme mel oda ama hangısı en dogalı karar veremedım lutfen yardım edın bana.yesıl ela karısık bı renk ıstoyorum raınbow grıllar varmıs onuda dıyolarr anlamadım yaaaa... bıde su yogunlastırıcılar kafama takıldı focus evergreen varmıs yogunlastırıcı yesıl cok dogalmıs ama anlamadıgım sey benım kahverengı bende nasıl durur hıc bı bılgım yok hemde solotıcalarında numaralısı yokmus ve ben ıstanbulda bı eczanede buldum solotıca ama numarası yok dedı anlamadım lutfen yardım edın bana kafam cok karısık lutfennnnn (((((((((((((((
msj gönderemiyorum denedim kaçkere olmadı arzu hanım kapora yatırıcam hesap numaranızı yazabilirmisiniz 30 tl önce yatırıyım gelene kadar 235
Yaren dilek merhaba elimde hıdrosummer azul var zaten direkt alabilirsiniz:)
Yaren dilek merhaba elimde hıdrosummer azul var zaten direkt alabilirsiniz:)
Aylık olanlar solotica değilmiş. sakın almayın bir kere brezilya malı değil. kore malıymış. bunlar şu dönem ne tutuluyor,hangi marka revaçta diye bakıp,solotica adını kullanmışlar. yani soloticayla alakası yokmuş. zaten "soloticanın aylıkları yokmuş"..arkadaşlar..sadece
yıllıkmış...aman diyeyim dikkat
Solótica | Lentes de Contato
solotica'nin kendi sitesinde "solflex" adi altinda aylik soloticalari gorebilirsiniz.
benim bildigim tek sahte solotica "solotica gold" onun da zaten gercegi ile yakindan uzaktan alakasi yok renklerin isimleri falan da farkli
solflex dediğinde hidrocharme ocre var mışunu bi açıklığa kavuştursak valla ne güzel bişey soruyosun anında bilen biri cevap veriyor ne güzel burası ya
arzu hanım benide abimin düğünü vaar ocak 26 da bende şu hidrocor mel den istiyorum tabi rengi açıldıysa, gözlerim numaralı 2.75 yardımcı olursanız sevinirim ya sizden alayım yada sipariş verebileceğim yeni seri üreten bir site gösterin oradan sipariş vereyim
solflex dediğinde hidrocharme ocre var mışunu bi açıklığa kavuştursak valla ne güzel bişey soruyosun anında bilen biri cevap veriyor ne güzel burası ya
slm arzu hanım yada arkıdesler lutfen yardım edın bugun gıttım almak ıcın ama tanesıne 140 dedı solotıca hıdrocor mel e bana pahalı geldı ama cok ıstıyorum fakat dedılerkı solotıca gold varmıs aylık bunlar naısl yesılı bılgısı olan varmı arkıdesler ?[/QUOT
canım benim ilanlarım sahibinden comda ve orjinal solotica fiyatlarıda 1 çift için geçerli oradan bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?