Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canımcım maşallah sacların kaşların koyu olduğu için mavı sana kesınlıkle cok yakısır zaten vıdeoda yakısanların bı çoguda ya kumral ya esmer ben daha çok yakıştırıyorum esmerlere

aslında ben harelı lens taraftarı değilim fakat burdaki hare çok ideal ya çok hoş bi renk çıkmış ortaya ama şunu anladım kı koyu tabanlı gözleri yeşil değil mavi daha çok açıyor

siyah yada yoğun hare doğallıktan uzaklaştirıyor malesef yada ekstra büyük gösteriyorda olabilir:44:

solflex kullanan biri olarak daha dogrusu kullanamayan diyim sunu söleyebilirimki videolarda göründügü gibi deil ben topazio sipariş etmiştm ve nc topazio da kullandıgım için hiç alakası yok birbirleriyle. lensler nc lere göre çok büyük gözleri çok büyük ve bombeli gösterio. pupil boşlugu da çok dar oldugu için görmede sorun yasıosunz ki ben yıllardır renkli lens(solotica) kullanan biriyim..

balperi karşılaştırılmalarda daha iyi olduğu söyleniyor birde boyaması gözle görünür şekılde fark edıyordu sen nc yıllık topaziolara gore soflex senin gözlerinemi uymadı büyük geldi bombesi neden kaynaklanıyor acaba ya:44:

canım benim gene döklürmüşsün hehe :)
sen cristal almaya karar vererek çok iyi yapmışsın merak içerisinde bekliyorum..Evet gelelim mellere meller sende çok koyu durmuştu evet.Resmine baktımda seninle ten rengimiz göz rengimiz herşeyimiz aynı kadder arkadaşım ve 3 aylık alma konusunda katılıyorum gerçekten canım ya beklediğimiz gibi olmuyo hop çöpe gidiyor para. 3 aylık alıp denemek daha mantıklı.

Softlex mellerin videosunaa ve rengine bayıldımmm gerçektenn bu yeni seri mi acabaa yeni çıkan mı acabaa şuan alsam bu renk mi yani süperrr!'!!!!!!

Ay canım ya nasılda bir yeşil istiyorum ya en başından beri mel vardı aklımda sonra maviye döndüm şimdi tekrar yeşil istiyorum böyle orta karar bir yeşil gözlerim koyu evet.Yeni seril meller ne durumda onuda bilmiyoruz.Gerçekten ihtimaller denizinde yüzüyoruz bu kararsızlık öldürcek cidden ya :/ charm almam o halde nc de olmaz cor fa ıptal. soflex mel alsam ?? açarmı sizce rengi nasıldırr :///

videoda baktığıma göre tam istediğim renkk bu sizce yeni serimi şuan böylemi soflex meller acbaaa??? aynen böyle birşey istiyorum belli belirsiz bir yeşill new SOLOTICA SOLFLEX NC MEL !!

Anlıyorum Arzu hanım ben zaten maviden vazgeçip soflex mel almaya karar verdim.

böyle bir göz reni istiyorum. new SOLOTICA SOLFLEX NC MEL !!

videodakiler soflex mel şuanki seriler bu rengi verirmi acaba yeni çekilen bir videomudur bunlarda koyulaşma olmuşmudur acaba?

Son düzenleme:

canım sen bellı belırsız bır renk ısıtıyorsan solflex mel al derım oyleyse açık bır renk ıstedıgını dusundugum ıcın koyu gelır demıstım... bu videodakı gıbı durucaktır sende de çok açık olmayan bi renk bu bencede ama açık renk istersen çokta açmaz seri eri demicez deneyip görücez artık

aynen o videodaki renk istediğim canım yaa :/ öyle dursa nasıl mutlu olurum anlatamam ama işte eski mi yenimi onu bilemiyoruz..Umarım Arzu Hanımdan öğrenebilir ve alırım

ya bu soft flex yeni seri mi numaralıları var mı arkadaslar konudan bayagı geri kaldım ya
biri bana acıklayabilir mi renk gamı nedir daha mı opak

konuya açıklık getireyim:)
solotica aylık serilerde sadece 4 renk üretiliyor verde mel cristal ve topazio ilk çıkan topazio ve cristaller biraz daha açıktı sonradan onlarda koyuldu ama ilk çıkan solflex topaziolar çok ama çok güzeldi gerçek gözlerden ayırt edilemeyecek kadar güzeldiler yani custom lenslerle yarış edebilecek kadar güzel damarsız ve opak sıkı bir dokusu vardı.umarım tekrar o seriye döndürürler solflex topazioları geçen sene bu zamanlar öyleydiler.mellerde hakikaten bir istikrar var solflexde hep aynı oldu baştan beri:)
cristalde ilk çıktığında hıdrocharm ıce gibiydi sonradan hıdrocharm grafite gibi oldu en son gelenler yine açıktı bakınca anlıyorum artık umarım aylık topaziolarda en kısa sürede açılır yine..solflexler numarasız bu arada:)

Son düzenleme:

solflex meller hep böyleydi değişmedi:)

benm gözçapımdan mı kaynaklanıo bilmiorum ama fotolarda da solflexlerin çok daha büyük oldugu görünüo zaten. topazio kullandıgım için onunla karşılaştırma yapabilirim ancak, evet daha sıkı boyanmışı ama bu sıkı boyanmışlık çok da dogallık getirmio. bende öle durdugundan olabilr belki de bilemiorum ama nc topazioda da quartzoda da gözümde lens oldugu anlaşılmıo ve çok gzl açıo ama solflexler malesef daha farklı ve biraz daha yapay. yani sık boyama özellikle topazio için dogallık getirmemiş. bende videolara bakıp ısmarlamıştım ama aynı sonucu alamadım. nc lerle de farklı. 100 tl ona vermektense yıllık kesinlikle çok daha mantıklı çnkü solflexler bana daha kalın geldi kullanım olarak da uzun süre takma rahatlıgı yok. ben suan nc quartzo kullanıorum ve asıl favorim nc topazio rengin açılmasını bekliorum stok yapıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…