- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.421
siyah yada yoğun hare doğallıktan uzaklaştirıyor malesef yada ekstra büyük gösteriyorda olabilir:44:
yıllıklar nc mel ama charm tadında bi nc olmuş melde.. 3 aylıkların boyaması daha opakmış 3 aylıklarda hiç öle renk vermeyen mellere rastlamadım internettei ama yıllıklar baya değişken, bu kadar kaliteli kaliteli diyolar 2-3 renk dışında geri kalanlar hep değişken , bana gelen mel yüzünden 7-8 ay lenslerden nefret etmiştim bu kadar da olmaz demiştim çünkü açık kahve gözlü arkadaşım da denemişti bu ne ya yok ki rengi demişti... artık serisinden mi bilemiyorum ,, zaten bi de seri meselesi çıktı başımıza, solotica kafasına göre yada ruh haline göre mi boyuyo acaba lensleri??? yani doğallığına bişey diyemem de soloticaların kalitesini düşüren istikrarsız renkleri , orantısız boyamaları...
3 aylık cristal nc serisinden, yıllık nc cristalin 2 yüzü varmış cor ve nc yüzü, cor tarafını takıyorlarmış genelde, çünkü nc tarafı ilginçtir ki batma yapıyomuş , o yıllık aylık cristal karşılaştırma videosunda dikkat edersen yıllıkta hare mare görünmüyo aylıkda güzel bi hare var bu da yıllık lensle yanyana koyulduğunda aaaa bunlar çok farklı dedirtiyo.. evet bi hare olmalı, yıllıkta hareli görüntü pek yakalayabilen yok charm da cristal var mı bilmiyorum ama aylıktaki hare bence çok güzel, nc charm arası bi kalınlıkta.. ben 3 aylık alıcam sıkılgan bi insanım, üşenirim sıkılırım vs kenara koyduğumda içim çok yanmaz bi gün yine takarım nasılsa diye, ama yıllıkların fiyatı şak diye ödeyemeyeceğim bi mebla.. forumda 600 dolara custom yaptıranlar da var freshlookla mutlu olanlar da herkkesin bütçesine göre, ben bilmediğim lense en bştan para yatıramam beğenirsem yıllık alırım :)
amma şişirdim başınızı kızlar affedin
canım bak bu solflex mel in bayağı koyu gözde videosu :) umut veisi, solflex mellerin resim ve videolarında istikrarlı bi renk gördüm ben
new SOLOTICA SOLFLEX NC MEL !! SOLOTICA SOLFLEX NC MEL !!
Eki Görüntüle 582449 Eki Görüntüle 582450 Eki Görüntüle 582451
canım bende melcıydım bı ara ama umudu kestım gozlerın koyuysa charm yada nc dusunme cok acık bı ton yakalayamayabılırsın videolardakı tonun koyusunu dusun benım gozlerım orta kahve charm benı hıc acmamıstı gozlerım buyuk gosterdı... ama soflexlerın boyaması yogun olarak dusunursek gözlerın aynı renkse ama bız hep ıhtımallere gore konusuyoruz ihtimaller denızınde yuzuyoruz...ıcımden bır ses nc mel de beklenen performansı vermıcek dıyor yanı benım aklımda eskı cor melın acıklıgı kaldıgı ıcın boyle dusunuyorum sanırım..zaten daha once charmdan dolayı olumsuz dusunuyorum.topazio ıncele bırde mavı dusunursen onun açacagı kesın
dennisdecim :)merhaba fx lerde sizinle şöyle olacak böyle olacak diye bilgi vermezler yani o kadar uğraşmazlar sizinle çünkü bir tek kişiye değil dünyaya lens yapıyorlar yani o kadar zamanları olmaz:)ama siz istediğiniz rengi resimle gönderirseniz begendiğiniz tonu yakalarlar birebir benzetiyorlar sonuçda sanatçı yapıyor lensleri elde boyama yapıyor..kendi yaratıcılığınıda katıyor:)
Solflexler elimde kalmadı 1 hafta öncesine kadar vardı ama gelicekler 105 tl fiyatı ..
Anlıyorum Arzu hanım ben zaten maviden vazgeçip soflex mel almaya karar verdim.
böyle bir göz reni istiyorum. new SOLOTICA SOLFLEX NC MEL !!
videodakiler soflex mel şuanki seriler bu rengi verirmi acaba yeni çekilen bir videomudur bunlarda koyulaşma olmuşmudur acaba?
canım sen bellı belırsız bır renk ısıtıyorsan solflex mel al derım oyleyse açık bır renk ıstedıgını dusundugum ıcın koyu gelır demıstım... bu videodakı gıbı durucaktır sende de çok açık olmayan bi renk bu bencede ama açık renk istersen çokta açmazseri eri demicez deneyip görücez artık
Anlıyorum Arzu hanım ben zaten maviden vazgeçip soflex mel almaya karar verdim.
böyle bir göz reni istiyorum. new SOLOTICA SOLFLEX NC MEL !!
videodakiler soflex mel şuanki seriler bu rengi verirmi acaba yeni çekilen bir videomudur bunlarda koyulaşma olmuşmudur acaba?
solflex meller hep böyleydi değişmedi:)
msj hakkı olmayanlar ıcınacaba burdan da bılgı verebılır mısınız? nası bır olay, ucretı vs..
balperi karşılaştırılmalarda daha iyi olduğu söyleniyor birde boyaması gözle görünür şekılde fark edıyordu sen nc yıllık topaziolara gore soflex senin gözlerinemi uymadı büyük geldi bombesi neden kaynaklanıyor acaba ya:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?