Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Balperi kişisel düşüncenize saygı duruyorum ama o sizin fikriniz ilk çıkan solflexleri alıp seve seve kullanan hala benden o seriyi isteyen o kadar çok kişi varki anlatamam:) hatta bana hala 1 yıldır solflex topaziomu kullanıyorum çünkü aynısını bulamıyorum diyen bile oluyor:)demekki size uymadı yoksa kullanımı oldukça rahat şu an benim elimde aylık seriden hiç lens yok ama yani doğruya doğru aylık topaziolar ve cristaller çok talep görüyor:)ama size uymamış olabilir...
aylık mellerinde şöyle bir avantajı var yıllık meller opaklığını kaybetti o yüzden gözleri çok fazla açmıyor ama gözlerini açmasını isteyen eski mel kullanıcılarına solflexler güzel bir alternatif.Ama çapları büyük yıllıklardan onuda belirteyim göz çapı küçük olanlar aylık seri pek düşünmesinler..

tabi arzu hanımcım bende kişisel düşüncemi sadece kendi solflex topazioma göre yaptım. ayrıca belkide bna uymamıştır die de belirttim :) artık açılsa şu nc topaziolar da bizde mutlu olsak dimi :)

brn_a , elegance_ arkadaşlar mailinizi mesaj atarsanız sevinirim ekleyim sizi fikire ihtiyacım varr:)

Vee http://www.youtube.com/watch?v=uDQJ_HVgXMw bu renk bir yeşil istiyorumm...Sizce solflex serisinden mi yoksa yıllık nc mel mi yaa :/ solflexler biraz sanki çapları büyük gibi çok yapmacık durur mu ki kocaman kocaman gözler :/ kullanan varmı acaba solflex serisinden ?

yaa bunlarada bayıldmm şuanki hidrocor melin böyle duracağını bilsem 1 dk durmam alırım bu kadar açık olmasada olur yukardaki videodaki gibi açsada yeter ( http://www.wrlens.com/products/8-solotica-color-contact-lenses-hidrocor-mel.aspx

Son düzenleme:
canım çaplarının buyuk durması sanırım boyamasının yoğunlugundan olabılır :44: standart bır capı var solotıcaların farklı capları oldugunu zannetmıyorum ama kişiye gore kendı göz capına buyuk yada kucuk gelır bende charm ole oldu ama yınede solotıcayı dogallıgından dolayı alıcam artık... bence solflex mel rengı bıraz daha belırgın olacaktır sana.. cor meller eskı rengınde olsaydı keske

evet sanki sağdan soldan biraz genişler sankii :44: sen charmın hangi rengini almıştın canın :/ soflex mel takmıştım alıcam diye ama büyüklük sorunu çıktı şimdide ya :/

cor mel yada charm mel yada nc mel hangisi açar son serilerinde acaba ???
bu rengi elde edebilmek için ne öneriyorsunuz :44:

Son düzenleme:
cnm ben charm mel kullanmıştım solotica kullanıcaksan zaten artık buyuk demıyıcez cunkı caplar standart ama bırbırlerınden ekstra buyuklu kucuklu degıller.. canım bu renk acık yesıl gıbı duruyor:44: cor mel koyulaştığını söyledıklerı ıcın gozlerını cok acacagını soyleyemem

charmmeller nasıl durmuştu sende canım senin kendi rengin neydi bi de? onlardada koyulaşma varmıdır peki son serilerinde :44:

Son düzenleme:

esmeraldaya benziyor açık kahverengi gözde esmeralda duruşuna benzettim:)

charmmeller nasıl durmuştu sende canım senin kendi rengin neydi bi de? onlardada koyulaşma varmıdır peki son serilerinde :44:
benım gozlerım orta koyulukta kahve.. ama sana charm tavsıye etmem cok koyuysa gozlerın ıstedıgın gıbı olmaz... solflex alırsan nc mel al yıllık alıcaksanda yesıl ıstıyorsan nc yada cor al en azından xharma gore bıraz daha acar senı

bende koyu yesıl durmustu boz bır renk acmadı pek fazla guneste acık duruyordu tabı ama lens oldugu bellı oluyordu cunkı gozlerımı buyuk gosterırdı harelı yada koyu renk oluncada gozler bıraz daha buyuk duruyor ondanda kaynaklı sanırım

hadi yaa :/ senin kahve gözlerde oyle durduysa benim kara gözlerde nasıl durur Allah bilir artık hareliyi eledim o halde charm almam.Giderek eliyorum yaşasın çok sağolun :)

ya cor mel ya nc mel yada aylık solflex cn mel alıcam sanırım bu 3ünden birini seçicem inşallah :)

hidrocor meller şuan böylemi Arzu Hanım??

yada şöyle sorıyım charm,nc,cor hiç farketmez bu mellerden hangisi diğerlerine göre açık durumda acaba?

Son düzenleme:

benim de alışmam biraz sürdü ama şuan quartzolarımı çok beğenerek kullanıyorum lenslerden çok anlamayan insanlar gördüğünde lens oldugunu anlamıyorlar

canım solflexlerin renkleri boyamaları istikrarlıymış pek değişiklik olmuyormuş, lensoptik de 75 lira kargo dahil bunu unutma!!!
solflexler daha opak olduğundan mellerinde de güzel sonuçlar var, sadece denemek ve görmek lazım ben garanti olsun diye cristal alıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…