- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.441
canım çaplarının buyuk durması sanırım boyamasının yoğunlugundan olabılır :44: standart bır capı var solotıcaların farklı capları oldugunu zannetmıyorum ama kişiye gore kendı göz capına buyuk yada kucuk gelır bende charm ole oldu ama yınede solotıcayı dogallıgından dolayı alıcam artık... bence solflex mel rengı bıraz daha belırgın olacaktır sana.. cor meller eskı rengınde olsaydı keske
cnm ben charm mel kullanmıştım solotica kullanıcaksan zaten artık buyuk demıyıcez cunkı caplar standart ama bırbırlerınden ekstra buyuklu kucuklu degıller.. canım bu renk acık yesıl gıbı duruyor:44: cor mel koyulaştığını söyledıklerı ıcın gozlerını cok acacagını soyleyemem
Arzu hanım benim size mail atmam gerek bi resim göndericem
çok önemli. özel mesaj atamıyorum
evet sanki sağdan soldan biraz genişler sankii :44: sen charmın hangi rengini almıştın canın :/ soflex mel takmıştım alıcam diye ama büyüklük sorunu çıktı şimdide ya :/
cor mel yada charm mel yada nc mel hangisi açar son serilerinde acaba ???
bu rengi elde edebilmek için ne öneriyorsunuz :44:
Eki Görüntüle 584036
benım gozlerım orta koyulukta kahve.. ama sana charm tavsıye etmem cok koyuysa gozlerın ıstedıgın gıbı olmaz... solflex alırsan nc mel al yıllık alıcaksanda yesıl ıstıyorsan nc yada cor al en azından xharma gore bıraz daha acar senıcharmmeller nasıl durmuştu sende canım senin kendi rengin neydi bi de? onlardada koyulaşma varmıdır peki son serilerinde :44:
esmeraldaya benziyor açık kahverengi gözde esmeralda duruşuna benzettim:)
bende koyu yesıl durmustu boz bır renk acmadı pek fazla guneste acık duruyordu tabı ama lens oldugu bellı oluyordu cunkı gozlerımı buyuk gosterırdı harelı yada koyu renk oluncada gozler bıraz daha buyuk duruyor ondanda kaynaklı sanırım
Merhaba tontondardanel ton:)evt hıdrocor mel yakışır hatta sizin için şimdi hidrocor mel resmi yüklüyorum son hali bu şekilde dün bendede denedim tam bu tonda durdu bendede:)
mail adresimiz soloticacenter@hotmail.com göz resminizi gönderirseniz daha sağlıklı fikir verebilirim:)Eki Görüntüle 547748
gözüö siyah olmasına rağmen açtı ela yeşil oldu..
quartzo bence cok iyi heee 100% dogal mi bilmiorum.. saticilar filan bana soruyorlar lens mi gözleriniz diye.. yalan söylemiyorum bu konu da.. belkide esmer ve renkli gözlü oldugum icin de olabilir, nadir bisey cünki esmerlerde renkli göz.
ilk aldiklarimda benim alismam iki hafta filn sürdü ama daha cok mavi gri duruyorlar benim fikrim solotica nin en güzel rengi quartzo.
bak o bayanın cristalleri yıllık bunlar daha az opak olabilirler aynı da olabilirler sewrisinden bilemiyorum ama o gün hava kapalıymış bundan azcık daha açıkmış
Eki Görüntüle 581961 Eki Görüntüle 581960
canım benim gene döklürmüşsün hehe :)
sen cristal almaya karar vererek çok iyi yapmışsın merak içerisinde bekliyorum..Evet gelelim mellere meller sende çok koyu durmuştu evet.Resmine baktımda seninle ten rengimiz göz rengimiz herşeyimiz aynı kadder arkadaşımve 3 aylık alma konusunda katılıyorum gerçekten canım ya beklediğimiz gibi olmuyo hop çöpe gidiyor para. 3 aylık alıp denemek daha mantıklı.
Softlex mellerin videosunaa ve rengine bayıldımmm gerçektenn bu yeni seri mi acabaa yeni çıkan mı acabaa şuan alsam bu renk mi yani süperrr!'!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?