Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ririecem mailini yazarsa ekleyebilirim canım seni.Sen cor mellerini ne zaman almıştın acaba?[/QUOTE]

Bu hafta ikinci hafta oluyor alalı faturaları duruyor koyu kahve gözümü açtı yeşil yaptı kimse fark etmiyor lens olup olmadığını ama dediğim gibi ben mavi gri tonu istediğimi fark ettim :) fotoları mail atarım tabi benim mailim xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

canım siz tamamen karıştıyorsunuz bana mailde 07/2017 yazmış arkadaş diyorsunuz arkadaş sadece 2017 seri yazmış ve ben şişelerin üstüne baktım 09/2017 yani son seri melleri siz nerden çıkardınız 07 anlamadım.07 ayı 2017 yılı 07/2017 diye bir seri yok şu an piyasada onlar 6 ay önceki serilerdi ayrıca aralarında çok fazla bir farkda yok yakında 10/2017 ler gelecek 11/2017 ler gelecek artık 07/2017 diye bir seri gelmez..

Son düzenleme:

Rakamların yeri karıştı Arzucum geçen sayfalarda okuduğum kadarıyla yada ayrıca konuştuğum kadarıyla diyeyim arkadaşımızın biri 07/2017 seri cor mel almış.Ve dediğiniz gibi artık onlar elinize geçmiyor. Siz bir yorumunuzda ben şişedende anlayabiliyorum rengini demiştiniz bende buna istaneden şişeden gördüğünüz kadarıyla 07/2017 mi 09/2017 mi yani şuan sizde olan seri mi daha açık duruyor sizce demek istemiştim ama rakamlar birbirine girmiş artık gelecek serilerde ne olur bilemeyiz tabi ah soloticacılar ahh bi sabit durmuyorlar ki

Son düzenleme:

:))şişelerinden hepsi aynı duruyor en koyusuda sapsarı en açığıda sapsarı :))bende şaşırdım 2019 lar daha çıkmadı şimdi 2017 lerin sonlarındayız sneye 2018 ler gelir 2019 larda sanırım 2 sene sonra gelir:)o şişelerin resmini koyan arkadaşın 09/2017 son seri o zaman siz onun gözündeki duruşlarına bakın işte son seri öyle bendekilerde onlar :))sevgiler

Açıklama için teşekkür ederim, bu göz nümerolarıyla softflexin bana uygun olmadıgını öğrenmiş bulunuyorum

Arzu canım sen ne zaman yaptırdın fxlens? sana sipariş verebiliyor muyuz
birde bu konuya açıklık getirebilirsen çok sevinirim.
sanırım lens rengini biz belirliyoruz?

Teşekkür ederim canım yorumların için artık bende bakıp karar vereceğim öptüm :))

nasıl yani son seri resimleri nerede şu cor mellerin geldimi gelmedi mi cidden kafam karıştı açıkça yazarmısınız son seriler geldimi nasıllar? yada resmi nerede????

Akitracım solflexler numarasız dolayısıyla sen kullanamazsın canım:)
fx yaptırıyorum ben isteyen arkadaş olursa yardımcı oluyorum ..
en son yaptırdığımız icy greenler oldukça iyi bir boyama oldu ve doku olarak çok doğal yaptılar aynı resimlerdeki gibi renkleri siz seçebiliyorsunuz yada resim gönderip aynısını isteyebiliyoruz onlarda yardımcı oluyorlar bu konuda:)

Kızlaaarrrr Otica Bellucci'yle konuştumm hidrocor mellerin renklerinin çok koyu olduğunu yeni açık serilerin isimlerini ve ne zaman satışa sunulacağı hakkındaa.
Şuan satılan koyu seri 07/2017 seriymiş ve evet bu seri koyu olan.Kendisi 12/2017lerin açık olacağını söyledi.Şuan ellerinde olup olmadığını sordum toplu alımlarını gerçekleştirdik.Ocak ayında almaya başlayabilirsiniz dediiiiii...
Artık ne olur ne olmaz bilemem ama bu şekilde konuştu hadi inşallahh öyledir

mailini googledan sizde bulabilirsiniz direk kabul ederek cevaplıyor :)

Son düzenleme:
nasıl yani son seri resimleri nerede şu cor mellerin geldimi gelmedi mi cidden kafam karıştı açıkça yazarmısınız son seriler geldimi nasıllar? yada resmi nerede????

sevgili :)Ezotti son seri 11/2017 meller bügün geldi şişesinden hepsi açılmış görünüyor.
artık sipariş verebilirsiniz:)
Beni buradan takip eden arkadaşlar açık seri mel isteyenler için yeni meller satışda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…