- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.481
Maili yazamiyorum yasakmis nasil yapsak svural ?
Tamamdir :))) mail attimbenim nickimin sonuna 12 koyup @hotmail.comla ekle canım bende özelden mesaj atamıyorum da :)
canım mantıklı olanı bencede solflexı deneyıp paylaşalım bende verdım sıpariş bakalım görelim renk olarak istediğim gibi olursa ben solflexe devam edıcem
Mail attim canim gereksiz kutuna dusmustur telden yazdigim icin msn ekleyemedim mail attim direkbı maıl at ıstersen bana canım ıstek gelmedıde
Arzu Hanımcım bu mesajınıza istinaden soruyorum şuanki cor meller şişeden gördüğünüz kadarııyla ne durumdalar acaba renk verirmi?
Ve ocak ayında 07/2017'den sonraki serileri gelicek mi böyle bir bilginiz varmı acaba? yoksa böyle devam mı edicek?
Cevaplar için teşekkür ederim Arzu Hanım..Cor mel alacağım sanırım bu gidişle ama 2017 seri mi yoksa şuan elinizde olan 2019 seri mi açık acaba :/ En yeni 2019 seri cor mel alan arkadaşlar varsa foto lütfennnnnnn :44:
rica ederim:)
daha mellerin 2019 diye bir serisi çıkmadı yaklaşık olarak 2 sene sonra çıkacak o seri şu an önümüzde önce 2018 serisi var:)) 09/2017 diye bir serisi var bence kafanız çok karışmış
ririecem mailini yazarsa ekleyebilirim canım seni.Sen cor mellerini ne zaman almıştın acaba?
canım siz tamamen karıştıyorsunuz bana mailde 07/2017 yazmış arkadaş diyorsunuz arkadaş sadece 2017 seri yazmış ve ben şişelerin üstüne baktım 09/2017 yani son seri melleri siz nerden çıkardınız 07 anlamadım.07 ayı 2017 yılı 07/2017 diye bir seri yok şu an piyasada onlar 6 ay önceki serilerdi ayrıca aralarında çok fazla bir farkda yok yakında 10/2017 ler gelecek 11/2017 ler gelecek artık 07/2017 diye bir seri gelmez..
Rakamların yeri karıştı Arzucumgeçen sayfalarda okuduğum kadarıyla yada ayrıca konuştuğum kadarıyla diyeyim arkadaşımızın biri 07/2017 seri cor mel almış.Ve dediğiniz gibi artık onlar elinize geçmiyor. Siz bir yorumunuzda ben şişedende anlayabiliyorum rengini demiştiniz bende buna istaneden şişeden gördüğünüz kadarıyla 07/2017 mi 09/2017 mi yani şuan sizde olan seri mi daha açık duruyor sizce demek istemiştim ama rakamlar birbirine girmiş artık gelecek serilerde ne olur bilemeyiz tabi ah soloticacılar ahh bi sabit durmuyorlar ki
:))şişelerinden hepsi aynı duruyor en koyusuda sapsarı en açığıda sapsarı :))bende şaşırdım 2019 lar daha çıkmadı şimdi 2017 lerin sonlarındayız sneye 2018 ler gelir 2019 larda sanırım 2 sene sonra gelir:)o şişelerin resmini koyan arkadaşın 09/2017 son seri o zaman siz onun gözündeki duruşlarına bakın işte son seri öyle bendekilerde onlar :))sevgiler
:))şişelerinden hepsi aynı duruyor en koyusuda sapsarı en açığıda sapsarı :))bende şaşırdım 2019 lar daha çıkmadı şimdi 2017 lerin sonlarındayız sneye 2018 ler gelir 2019 larda sanırım 2 sene sonra gelir:)o şişelerin resmini koyan arkadaşın 09/2017 son seri o zaman siz onun gözündeki duruşlarına bakın işte son seri öyle bendekilerde onlar :))sevgiler
nasıl yani son seri resimleri nerede şu cor mellerin geldimi gelmedi micidden kafam karıştı açıkça yazarmısınız son seriler geldimi nasıllar? yada resmi nerede????
nasıl yani son seri resimleri nerede şu cor mellerin geldimi gelmedi micidden kafam karıştı açıkça yazarmısınız son seriler geldimi nasıllar? yada resmi nerede????
Açıklama için teşekkür ederim, bu göz nümerolarıyla softflexin bana uygun olmadıgını öğrenmiş bulunuyorum
Arzu canım sen ne zaman yaptırdın fxlens? sana sipariş verebiliyor muyuz
birde bu konuya açıklık getirebilirsen çok sevinirim.
sanırım lens rengini biz belirliyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?