- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.521
kızlar sabah gün ışığında açtım sizin için bende görmeniz için:)) çektim biraz daha açılmış 1-2 ton doğru ama 2 sene öncekiler kadar açık değil.Muhtemelen bundan sonra gelecek serilerde bunlar olacak:)
Eki Görüntüle 589437
ben begendim tam ela olmus arkadaslar "mel" zaten "bal" demek bastan yesil olmasi aslinda garip olanhos ben de acik yesil halini cok seviyorum favorim o haliydi :26: keske yine oyle olsa, ama en azindan "bal" rengini yakalamislar dogal ve guzel duruyor bence cok begendim ben
Trulyscrumptions
Sana birşey danışmak istiyorum daha yeni Arzu Hanımdan hidrocor mel aldım esmer ve siyah saçlı koyukahve gözlü olduğum için yeşl oldu çok doğal durdu ama ben daha iddalı bir renk istediğimi fark ettim onu elimden çıkarırsam aklımda hidrocor ice nc cristal ve icemint var icemint konusunda ne düşünüyorsun ?
bu listedekilerden bir tek hidrocor ice kullandim canim cristal ve icemint hic kullanmadigim icin ne desem yalan olur :44: cristali ben de cok merak ediyordum ama ice ile cok benzerse bosa almis olurum diye hic almaya cesaret edememistim. ice sevdigim lenslerimden biriydi iddiali renk istiyorsan cok seversin diye dusunuyorum goz rengini inanilmaz aciyor cunkubeni arkadas listene eklersen solotica albumumde hidrocor ice resimlerim var oradan bakabilirsin. benim gozlerim de koyu kahverengi, nasil durdugunu gormus olursun.
merhaba arzu hn
ben zaten koyulaşmasını istiyorumm optifree solüsyonunda ! sizce az da olsa koyulaşırmı?
optifree solüsyonunu koyulaştırdığını okumuştum
umarım doğrudur
ririecem gözleriniz siyah olduğu için benim gibi:) azul yerine cristal ve ıcemint daha çok açar yada esmeralda düşünebilirsiniz:)Birde bir bayan azulla degisim teklifi etti koyu kahvegozde azul nasil durur sizce ?kullananlar var mi resim yuklerseniz sevinirim
EZOTTİ size mail gönderdim :)arzu hanım ben nc crystal almak istiyorum mail attım size ama görmediniz heralde, nasıl yapıcaz şimdi bu alım işini?
arzu hanım qartzolarda değişiklik varmı acaba yada alsam optifree ile koyulaşırmı
Benim HidroCor Ice'lar yeşile döndü kızlar :) Ben bunun rengini açmak istiyorum. Vetmancım kullandığım lens solüsyonu (Bio True) bende batma yaptığı için opti-free veya solocare aqua önermiştin. Opti-free'nin koyulttuğunu okudum, solocare aqua için de aynı şey geçerli mi? Veya rengini açacağını düşündüğün başka bir solüsyon var mı?
Bende hidrocor ice almayı düşünüyordum yada crystal yeşile döndüyse süperr.açık tatlı bir yeşil olmuştur :) Rengi çok merak ettim resim çekme imkanın var mı ?
cor ice rengine maviye yakın demişlerdi nasıl yeşil oldu çok şaşırdım :)
Tekrar mrb kızlar
Baaya bir araştırdım kesin kararımı verebilmem için yönlendirmenizi bekliyorum
tanita tikaram sarı ve solotica cor mel-ocre bunlardan kullanmıs birisinden yorum bekliyorum kararımı 1 haftaya verip alıcam ama önce gözümün diasını ölçtürmek istiyrum acaba hangisi tam doğal lütfen yorumlayın.Gözlerim koyu kahve
Solflex dusunme derim boyutlari cok buyuk eger kucuk gozluysen kayma yapabilir risk alma cunku degisim olmuyorTekrar mrb kızlar
Baaya bir araştırdım kesin kararımı verebilmem için yönlendirmenizi bekliyorum
tanita tikaram sarı ve solotica cor mel-ocre bunlardan kullanmıs birisinden yorum bekliyorum kararımı 1 haftaya verip alıcam ama önce gözümün diasını ölçtürmek istiyrum acaba hangisi tam doğal lütfen yorumlayın.Gözlerim koyu kahve
Benim HidroCor Ice'lar yeşile döndü kızlar :) Ben bunun rengini açmak istiyorum. Vetmancım kullandığım lens solüsyonu (Bio True) bende batma yaptığı için opti-free veya solocare aqua önermiştin. Opti-free'nin koyulttuğunu okudum, solocare aqua için de aynı şey geçerli mi? Veya rengini açacağını düşündüğün başka bir solüsyon var mı?
[FONT=C[B][/B]omic Sans MS][/FONT]
Kızlar iyi geceler ben 3 farklı seçenek arasında kaldım
cor mel
cor ocre
softlex mel
sizce hangisi benim gözlerim koyu kahve istediğim ise canlı açık bal rengi lütfen yorum yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?