Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben begendim tam ela olmus arkadaslar "mel" zaten "bal" demek bastan yesil olmasi aslinda garip olan hos ben de acik yesil halini cok seviyorum favorim o haliydi :26: keske yine oyle olsa, ama en azindan "bal" rengini yakalamislar dogal ve guzel duruyor bence cok begendim ben

Son düzenleme:

Trulyscrumptions

Sana birşey danışmak istiyorum daha yeni Arzu Hanımdan hidrocor mel aldım esmer ve siyah saçlı koyukahve gözlü olduğum için yeşl oldu çok doğal durdu ama ben daha iddalı bir renk istediğimi fark ettim onu elimden çıkarırsam aklımda hidrocor ice nc cristal ve icemint var icemint konusunda ne düşünüyorsun ?

bu listedekilerden bir tek hidrocor ice kullandim canim cristal ve icemint hic kullanmadigim icin ne desem yalan olur :44: cristali ben de cok merak ediyordum ama ice ile cok benzerse bosa almis olurum diye hic almaya cesaret edememistim. ice sevdigim lenslerimden biriydi iddiali renk istiyorsan cok seversin diye dusunuyorum goz rengini inanilmaz aciyor cunku beni arkadas listene eklersen solotica albumumde hidrocor ice resimlerim var oradan bakabilirsin. benim gozlerim de koyu kahverengi, nasil durdugunu gormus olursun.

günlük kullanılıcak bir renk gibi rengi fena değil ama keske eski rengine daha yakın olsaydı alan olursa yorumlarını beklıyoruz ve tabii resimde lütfeeen:44:

Trulyscrumptious Güzel çok beğendim hidrocor ice hidrosummer azulda çok çarpıcı bir renk ama buğday tene nasıl durur siyah saç düşünemedim:)

merhaba arzu hn

ben zaten koyulaşmasını istiyorumm optifree solüsyonunda ! sizce az da olsa koyulaşırmı?
optifree solüsyonunu koyulaştırdığını okumuştum
umarım doğrudur

opti free ile mellerin koyulduğunu biliyorum sanırım cristaldede işe yarayacaktır bence her gün solusyonunu yenileyin zamanla koyulur ve renk berraklaşır :)

Birde bir bayan azulla degisim teklifi etti koyu kahvegozde azul nasil durur sizce ?kullananlar var mi resim yuklerseniz sevinirim
ririecem gözleriniz siyah olduğu için benim gibi:) azul yerine cristal ve ıcemint daha çok açar yada esmeralda düşünebilirsiniz:)

arzu hanım ben nc crystal almak istiyorum mail attım size ama görmediniz heralde, nasıl yapıcaz şimdi bu alım işini?
EZOTTİ size mail gönderdim :)

arzu hanım qartzolarda değişiklik varmı acaba yada alsam optifree ile koyulaşırmı

Quartzolar aynı sizin denediğiniz gibi ama opti free ile belki koyulaşır biraz daha ama pekde koyulmaz bu saaten sonra ya o şekilde açık olarak göze alıp alacaksınız yada bana açık kalır diye hiç almayacaksınız nacizane tavsiyem

Benim HidroCor Ice'lar yeşile döndü kızlar :) Ben bunun rengini açmak istiyorum. Vetmancım kullandığım lens solüsyonu (Bio True) bende batma yaptığı için opti-free veya solocare aqua önermiştin. Opti-free'nin koyulttuğunu okudum, solocare aqua için de aynı şey geçerli mi? Veya rengini açacağını düşündüğün başka bir solüsyon var mı?

Son düzenleme:

Bende hidrocor ice almayı düşünüyordum yada crystal yeşile döndüyse süperr.açık tatlı bir yeşil olmuştur :) Rengi çok merak ettim resim çekme imkanın var mı ?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
cor ice rengine maviye yakın demişlerdi nasıl yeşil oldu çok şaşırdım :)

Valla ben de bilmiyorum. Öyle bildiğin yemyeşil değil tabii ki ama yeşile meyyal bayağı. Gerçi ben gözümün altına hep lacivert kalem çekerim, üstüne de mürdüm. Ve aşırı beyaz tenliyim. Bu gibi unsurların da etkisi olabilir şekerim.

[FONT=C[B][/B]omic Sans MS][/FONT]
Kızlar iyi geceler ben 3 farklı seçenek arasında kaldım
cor mel
cor ocre
softlex mel
sizce hangisi benim gözlerim koyu kahve istediğim ise canlı açık bal rengi lütfen yorum yapın

Tekrar mrb kızlar
Baaya bir araştırdım kesin kararımı verebilmem için yönlendirmenizi bekliyorum
tanita tikaram sarı ve solotica cor mel-ocre bunlardan kullanmıs birisinden yorum bekliyorum kararımı 1 haftaya verip alıcam ama önce gözümün diasını ölçtürmek istiyrum acaba hangisi tam doğal lütfen yorumlayın.Gözlerim koyu kahve

Yeni cor mel tam bal rengi olmus cor serisini ben cok dogal buluyorum yakin bir zamanda bende cor mel aldim ama benimki yesile caliyor

Solflex dusunme derim boyutlari cok buyuk eger kucuk gozluysen kayma yapabilir risk alma cunku degisim olmuyor

canım o zaman solocare aqua öneririm o koyultmuyor birde souflon all in one light var ama onuda her yerde bulamayabilirsiniz sanırım bulursanız souflonda güzeldir:)

1-2 sayfa önde benim yeni cor mellerle eklediğim resimler var o sanırım sizin istediğiniz renk bakabilirsiniz gözleriniz koyu kahverengiymiş bendeki gibi duracaktır.sizde çok açık tonda istemiyormuşsunuz melleri sanırım sizin istediğiniz gibi meller:)

Hepinize teşekkür ediyorum forumu araştırdım vetman10 sizin fotoyu gördüm onun biraz sarısı olsa tam benlik diyorum seri modelde yeni üretim için bi arkdaş daha açık yapılıcak demiş suanki seriler 18/2007 üretim aşamasındaki 19/2007 galiba yanlış yazmadım umarım ocak gibi gelicek dediler acelem yok gibi eger ocakta bu seri gelirse mutlaka alırım bilginize gelincede duyuru yaparsanız müthiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…