- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.461
bu çok güzelmiş, doğal göz rengi ne acaba koyu kahve mi
bu bayanın gözleri dediğine göre çok koyu kahve yani siyah nerdeyse :) ayrıca bunlar yıllık nc cristalmiş solflexler daha opak olduğundan daha açık duracağı kesin :) youtube daki videolar da öyle gösteriyo :)
canım mantıklı olanı bencede solflexı deneyıp paylaşalım bende verdım sıpariş bakalım görelim renk olarak istediğim gibi olursa ben solflexe devam edıcem
canım solflexin hangi rengini sipariş ettin meraktan çatliycam senin lensler gelene kadar kesin
elegance_ canım sen cor mel almıştın biraz koyu durmuştu sende sanki kaç seriydi hatırlıyormusun acaba 07/2017 mi 09/2017 mi :/ bende alıcam cor mel kararsızım :44:
Veee Arzu Hanım birşey soracağım Ocaktan sonra Cor meller şikayet üzerine yeni seri gelecekmiş sanırım öyle bir durum varmı bilginiz varmı ????
vallahi hiç bakmadım bile ben bu seri işlerini onu sattığım günden sonra öğrendim zaten ...
solotica bunca şikayete nasıl dayandı onca zamandır hayret zaten bence de bi opaklık sorunu var ve acil çözmeliler!
Merhaba ben anlayabiliyorum:) hem şişesinden hemde alan kişilerin yorumlarından hatta resimde gönderiyorlar belli oluyor değişirse anlarım :)
açık seriyi beklıyoruz artık canım sabırsızlıkla umarım o serıler yakında gelır aralıkta dedılerse ocakta serıler çıkar inşallah bende beklıyorum şimdilik topazıo deneyeceğim:18:
Kızlar bende arzu hanıma fxeyes icy green lens siparişi verdim.Sabırsızlıkla bekliyorum.Arzu hanım icy green lensin resmini paylaşınca öyle beyendim ki.Adrianadan vaz geçtim.Sonuçta forumda alan arkadaş yoktu.Kendimi riske atmak istemedim.Örneğini gördüm beyendim siparişimi verdim.İnşallah istediğimiz gibi yaparlar
Kızlar bende arzu hanıma fxeyes icy green lens siparişi verdim.Sabırsızlıkla bekliyorum.Arzu hanım icy green lensin resmini paylaşınca öyle beyendim ki.Adrianadan vaz geçtim.Sonuçta forumda alan arkadaş yoktu.Kendimi riske atmak istemedim.Örneğini gördüm beyendim siparişimi verdim.İnşallah istediğimiz gibi yaparlar
hıdrocor mel öneririm şu an için en açık olanı o mellerden nc ve hıdrocharm daha koyu çünkü aylıklarında çapları büyük geriye hıdrocor mel kalıyor:)Öyle mi dersiniz Arzu Hanım esmeralda değilde...yıllıklardan Cor mel, nc mel yada aylık solflex mel bü 3ündne hangisini önerirsiniz buna yakın bir renk elde edebilmem için :)
hidrocor meller şuan böylemi Arzu Hanım??
yada şöyle sorıyım charm,nc,cor hiç farketmez bu mellerden hangisi diğerlerine göre açık durumda acaba?
Arzuuu hanımmmmmmmmmmm mail attım size :))))
Arkadaşlar yeni aldığım 2017 son kullanma tarihli melim hiç istediğim gibi durmadı aslında çok doğal bir yeşil oldu ama benim aklım cristal yada hidrocor ice da kaldı quardzo da var aklımda aslında sizce hangisi güzel olur doğal durur ? ve elinde bu lenslerden olan arkadaşlarla takas yapabilirim az kullanılmışsa eğer çünkü lenslerim elimde patladı hahaha :) Acilen hidrocor ice , Cristal yada quardzo almalıyımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?