Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arzu Hanım sizin gözünüzde görseydik yeni melleri merak ettik .Crystallerde aynımı yeni seri,?yoksa sadece mel mi açıldı

Son düzenleme:
Arzu Hanım sizin gözünüzde görseydik yeni melleri merak ettik .Crystallerde aynımı yeni seri,?yoksa sadece mel mi açıldı

bencede arzu hanım bi görebilirmiyiz ya sipariş vericm ama nasılki acaba diyorum?Hatta nc crystal ile hidrocor mel karşılaştırmalı resmi olsa ne güzel olurdu çok mu şey istiyrum bilmiyorum ama bi görsek hemen karar vericem =)=)

kızlar sabah gün ışığında açtım sizin için bende görmeniz için:)) çektim biraz daha açılmış 1-2 ton doğru ama 2 sene öncekiler kadar açık değil.Muhtemelen bundan sonra gelecek serilerde bunlar olacak:)

arzu hanımcıımm topazio da geldmi ne alemdeler lesnlerimin süresi dolmak üzere
balpericim hangi topaziolar?solflexlermi rumuzdan tanıyamıyorumda:)

Son düzenleme:

merve benn istanbuldann hostes olaann nc topazio kullanan yıllardıır :) nc leri soruorumm arzu hanımcımm

arkadaşlar bi hafta önce solotica nc crystal aldım ama rengi çok açık optifree solüsyonunda bekletiyorum işe yararmı sizce???

bunlar hidrocor ocre değil dimi Arzu hanım? renk tonu olarak çok benziyor da??

merve benn istanbuldann hostes olaann nc topazio kullanan yıllardıır :) nc leri soruorumm arzu hanımcımm
merve :))ben merve deseydinya balperiyi bilemedim
arkadaşlar bi hafta önce solotica nc crystal aldım ama rengi çok açık optifree solüsyonunda bekletiyorum işe yararmı sizce???
renk tonu değişiyor biraz bekleyince açılır ama çok fazlada açılmaz yani bir quartzo kadar açık olmaz ..

bunlar hidrocor ocre değil dimi Arzu hanım? renk tonu olarak çok benziyor da??
hıdrocor mel bu son seri gelenler bunlar en son çıkanlar böyle ..Evt ocrelere benziyor ama ocreler daha kahverengi bunlarda elalık var ..zaten hıdrocor ocre ile hıdrocor mel birbirine çok benziyor sadece ocre biraz daha melin kahvesi tek farkları o:)
ama son seri bunlar kızlar yani yorum sizin:))

Son düzenleme:
merhaba arzu hn

ben zaten koyulaşmasını istiyorumm optifree solüsyonunda ! sizce az da olsa koyulaşırmı?
optifree solüsyonunu koyulaştırdığını okumuştum
umarım doğrudur

Arkadaslar bendeki bundan bir onceki mel haki yesili duruyor koyu kahve gozde ama bu kahvemsi durmus bu arada mellerimi kullanmiyorum crystal ile yada hidrocor ice ile takas yapabilirim yeni olmak sartiyla

Son düzenleme:

Bunlar açıklığı geçin yeşillikten eser bırakılmadan yapılmış ocre çakması mel olmuş hiç beğenmedim ve çok üzüldüm nede umutlanmıştım. Cidden hiç hoş olmadı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…