- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.501
sevgili :)Ezotti son seri 11/2017 meller bügün geldi şişesinden hepsi açılmış görünüyor.
artık sipariş verebilirsiniz:)
Beni buradan takip eden arkadaşlar açık seri mel isteyenler için yeni meller satışda
Arzu Hanım sizin gözünüzde görseydik yeni melleri merak ettik .Crystallerde aynımı yeni seri,?yoksa sadece mel mi açıldı
kızlar sabah gün ışığında açtım sizin için bende görmeniz için:)) çektim biraz daha açılmış 1-2 ton doğru ama 2 sene öncekiler kadar açık değil.Muhtemelen bundan sonra gelecek serilerde bunlar olacak:)Arzu Hanım sizin gözünüzde görseydik yeni melleri merak ettik .Crystallerde aynımı yeni seri,?yoksa sadece mel mi açıldı
balpericim hangi topaziolar?solflexlermi rumuzdan tanıyamıyorumda:)arzu hanımcıımm topazio da geldmi ne alemdeler lesnlerimin süresi dolmak üzere
kızlar sabah gün ışığında açtım sizin için bende görmeniz için:)) çektim biraz daha açılmış 1-2 ton doğru ama 2 sene öncekiler kadar açık değil.Muhtemelen bundan sonra gelecek serilerde bunlar olacak:)
Eki Görüntüle 589437
balpericim hangi topaziolar?solflexlermi rumuzdan tanıyamıyorumda:)
kızlar sabah gün ışığında açtım sizin için bende görmeniz için:)) çektim biraz daha açılmış 1-2 ton doğru ama 2 sene öncekiler kadar açık değil.Muhtemelen bundan sonra gelecek serilerde bunlar olacak:)
Eki Görüntüle 589437
merve :))ben merve deseydinya balperiyimerve benn istanbuldann hostes olaann nc topazio kullanan yıllardıır :) nc leri soruorumm arzu hanımcımm
renk tonu değişiyor biraz bekleyince açılır ama çok fazlada açılmaz yani bir quartzo kadar açık olmaz ..arkadaşlar bi hafta önce solotica nc crystal aldım ama rengi çok açık optifree solüsyonunda bekletiyorum işe yararmı sizce???
hıdrocor mel bu son seri gelenler bunlar en son çıkanlar böyle ..Evt ocrelere benziyor ama ocreler daha kahverengi bunlarda elalık var ..zaten hıdrocor ocre ile hıdrocor mel birbirine çok benziyor sadece ocre biraz daha melin kahvesi tek farkları o:)bunlar hidrocor ocre değil dimi Arzu hanım? renk tonu olarak çok benziyor da??
Eki Görüntüle 589437
merhaba acaba zahmet olmazsa gun isinda bi resim cekebilir misniz?cok merak ediyorum cristalleri:))merhaba arzu hn
ben zaten koyulaşmasını istiyorumm optifree solüsyonunda ! sizce az da olsa koyulaşırmı?
optifree solüsyonunu koyulaştırdığını okumuştum
umarım doğrudur
arkadaşlar bi hafta önce solotica nc crystal aldım ama rengi çok açık optifree solüsyonunda bekletiyorum işe yararmı sizce???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?