- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.541
merhaba kızlar
ben solotica lensleri yeni keşfediyorum daha önce fresh look kullandım yeşil renk ama şimdi bir değişiklik yapmak istiyorum adriana limanın göz rengi gibi mesela?ama cesaret edemiyorum yakışırmı acaba diye şüphelerim var. fresh look gibi bir lensi kullanmama rağmen yeşil rengi çok doğal duruyordu ki solotica çok çok daha kaliteli görüldüğü üzre. o yüzden yeşil bir ton mu yoksa quartzo mu bilemedim bi yardım ediverin bakalım:) Eki Görüntüle 591275 yüklemeyi başarmışımdır umarım :)
Bence esmeralda yakışır yeşil düşünüyorsan quardzo bana pek doğal gelmiyor . :/ bilmiyorum akşam için uygun bir lens daha çok göz bebeği büyüyor doğallık istiyorsan mel vardı ama oda artık yeşil değiş bal rengi bence sen esmeralda al :)
esmeraldayı da yeni gördüm sanırım ondan alıcam fiyatları hakkında bir bilgin varmı peki.. yıllık olanların
adriana limaya bir hayranlığım olduğu için onun göz rengi de çok dikkatimi çekmişti. ama sanırım esmeralda daha uygun gibi
Duygucum evet Saçların kumral gözlerin açık kahve mi ?Eğer öyleyse eski seri hidrocor melde yeşil durur .Nc Esmeralda nın fiyatı 195 TL görünüyor suan sahibinden.com da Arzu Hanımdan temin edebilirsin.:)
evet açık kahve rengi gözlerim. hidrocor mel de sçenekler arasına girince iyice sorlanıcam anlaşılan. bir kere alayım o rengi yıllar boyu kullanayım istiyorum:) evet arzu hanımın blogunu da gördüm ama önce karar vermem gerek. uzun süre aynı rengi kullanmak istediğim içinde karar vermekte zorlanıyorum.
Arkadaşlar nasıl düşünüyor bilmiyorum ama bana en doğal seri hidrocor sonra nc geliyor .
Arkadaşlar nasıl düşünüyor bilmiyorum ama bana en doğal seri hidrocor sonra nc geliyor .
Arkadaslar yeni crystal yada ice alip memnun olmayan varsa yazablrmi bendede mel var mavi gri ton istiorm
canım o zaman solocare aqua öneririm o koyultmuyor birde souflon all in one light var ama onuda her yerde bulamayabilirsiniz sanırım bulursanız souflonda güzeldir:)
Riri sana dün söz vermiştim: http://img26.imageshack.us/img26/2619/29029425.jpg
Tesekkur ederim ama burda yesil cikmamis heralde fflashtan boyle durdu gayet hos bence alicam bende en kisa surede :))
Bence yeşile dönük ya, sen öyle düşünmüyorsan iyi :)
Oyle yesillik gormedim ben hic Renk acan solusyon hangisi bende renu var renk acarmi ki?
hürrem sultana benzemiş gözlerin çok güzeller
arkadaslar yenı aldım rahatlar ve guzeller..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?