Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cor verde bende bir ara düşünmüştüm ama bukadar güzel duracağını tahmın etmıyordum sanırım senın gozlerın açık bır renk çok tatlı bir renk olmuş güle güle kullan
ririecem cristal mi düşünüyordun canım sen gozlerın koyu renkse kesin açar hem zaten koyu gozlerde bır tık daha yeşil durabılıyor tabı makyajlada bunu bellı edıyor arkadaşımın gözleri koyuydu rengi biraz daha yeşilimsi gibi duruyordu mavinin yeşil versiyonu gibi

bendekide charm marine,sanki renk aynı gibi sadece harelisi,charm daha koyu sanıodum:))

Eklentiler

• $DSC06301.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 48

tesekkur ederım:)kendı goz rengım ela yesıl gıbı bısey solflex topazıo albumumde var ordan bakabılırsınız

tesekkur ederım:)kendı goz rengım ela yesıl gıbı bısey solflex topazıo albumumde var ordan bakabılırsınız
Super olmus eve gecince kendi resmimi yuklicem crystal yada ice hangisi uygun olur sizinde gorusmerinizi almak isterim arkadaslar dedigim gibi corr serisini daha dogal buluyorum :/ama crystalde guzel

bu ay ıcınde bende solflex topazıo alıyorum kendı goz rengınde çok guzel marıne ve topazıoda kendı gozrengın gıbı dogal durmus açık renklı gozlere çok doğal duruyor

arkadaşlarrrr 11/2017 son seri yeni cor mel alan varmıııııııııı yorumları bekliyorumm ona göre alıcamm rengi ne tonda tam olarakkk :44:

biliyorum kızlar gördüm yalnız gün ışığında çekilmiş çok puslu net görünmüyor yeşil gibi ama yağ yeşili gibi garip birşey olarak gözüküyor..ev içinde ışıklı bi odada resim olsa daha iyi fikir olabilir bize aslında..Arzu Hanm kapalı ışıklı bir odada resim çekebilme olanağınız varsa çok sevinicem.Karar verip alıcamda :44:

Duygu 06 size hıdrocor melde hıdrocharm melde çok güzel olur:)

solflex cristal ve solflex mel bekleyen eda arkadaşım solflexler geldi:)

Son düzenleme:

resim odanın içinde çekildi ve makinede profosyonel bir makine svuralcım yani net olmaması mümkün değil nasıl görüyorsanız o şekildeler:26:

Son düzenleme:
Arzu hanım ben bişey sormuştum ama cevap alamadım burdan mail de gönderdim ikinci kez onada cevap alamadım 10 gündür bekliyorum ..bu site çok gzel bi site ama hemencecik ulaşıp sadece 1 özel mesaj atabilmek için 100 mesaj şartı koşulması saçmalık kusura bakmasın kimse.. 10 olur 20 olur 100 mesaj nedir yani? hiçbi forumda böyle bi kural tok.. herkes mail adresini vermek zorunda değil iletişime geçmek için, mesaj atabilsek nolur ki sanki sapığız sanki boş konuşuyoruz da böyle bi kural var... sadece bi özel mesaj atabilmem için birine tüm konulara bieyler yazıp ard arda flood yapsam dahamı hoş..herkes bişeyler öğrenme derdinde fikir alma derdide:/ zaten rahatsız edici bi özel mesaj atılsa o kişiler ilgili kişilere söyler bildirir ve icabına bakılır...ben daha bişey demicem.. insanlar aynı soruyu 20 kez soruyo hiç sıkılmadan cevap veriliyo ben bişey sorunca insan yerine konulmuyorum... bidaha sormicam ve bakmicam bu siteye..şimdi ben böyle yazdım ya eleştri olsun başka ey olsun bi dolu cevap gelir..daha demem bişe

Merhaba ben size katilanlardanim cok hakliskniz 100mesaj yazmak resmen zorunluluk bende dolduramadigim icin henuz gelen mesajima yanit veremedim arkadas olarak ekledim mecburen mesaj yazan kisiyi aslinda elimden geldigi kadar bende yanitliyorun sorulari sanirim gozumden kacmis yada bilgim dahilinde deildir .:/ uzuldum smdi

merhabaa üzülmeyin sağlık olsun... bn 100 mesaj yazma olayına takığım, sanki bulunmayan hint kumaşı abartının bile bi mantığı olur bu olayda zerre mantık yok... görüpte cevap vermeyenler utansın benim derdim gözünden kaçırıp cevaplamayı unutanlar diil...ego maalesef heryerde.. sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…