Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Haklısın canım:) farketmemiş olabilirim ama gözümden kaçmış sanırım burada herkez bana soru sormuyor birbirleriylede konuşuyorlar yazışıyorlar bende hızlıca baktığım için görmüyorum bazen :)ama illa mesaj gönderme hakkınızı beklemeye gerek yok ben burada mail adresimizi sık sık yazıyorum soloticacenter@hotmail.com mail gönderebilirsiniz illaki mesaj hakkını doldurmaya gerek yok..mail gönderebilirsiniz ve ne sorduğunuzu görmedim?

ben numaralı kullanıyorum arkadaşlar yaklasık 2 yıl oldu çok memnunum provesıon markası aksamları yatarken bıle çıkarmıyorum ayda bı kaç kez çıkarıyorum oda bı sıkıntı yasamım dıye zorunluluktan değil yani.

oofff bi karar veremedim bende Arzucum lenslerle foto çekme imkanın varsa güneş yansımasız normal bi kaç foto eklersen çok sevinicem :)

Herkese mutlu yıllar
Arzu hanım 12/2017 cor mel satın almak istiyorum gelince burdan haber verirmisiniz?

[merhaba arzu hn

benim bir problemim var

lenslerimin teki çok batma yapıyor sanırım protein birikmiş 1-2 beyaz noktacıklar var
dün lens dünyasınada gittim protein tableti almak için fakat artık kalkmış

neyapabilirim lütfen bana acil yardım
lensleri alalı 2 veya 3 ay olmuştu ama daha 15 gündür her gün takıyorum((

Herkese mutlu yıllar
Arzu hanım mel satın almak istiyorum gelince burdan haber verirmisiniz?
forumdan haber vermeyi unuturum canım özelden telefon numaranızı gönderirseniz gelince mesaj gönderirim:)

canım protein tabletleri kalktı artık yerine aosept plus alabilirsiniz bende kullanıyorum aosept tavsiye ederim tüm lens kullananların mutlaka aosept kullanması lazım bence arada lensleri derinelemesine temizliyor solusyon sepeti var lensleri sepete koyuyorsunuz içinede solusyon döküp yaklaşık 17 saat bekletiyorsunuz:)bütün protein birikmesi mikropları alıyor dezenfekte ediyor lensleri:)

çok teşekkür ederim hemen deniyecem:)))

Ben de aynı dertten muzdariptim Arzu Hanımcım..çok teşekkürler aydınlattığınız için..derhal alıyorum bugün..
buarada yeni seri quartzolarda bi açılma bi yeşerme söz konusu olursa haberimiz olsun..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Ben haftalardır bu forumda nerdeyse soloticayla ilgili olan her konuyu okudum internette her videoya baktım. Ama şu iki renk arasında karar veremiyorum bir türlü. İkisininde yeni serisini kullanmış biri varsa bana lütfen yardımcı olabilirmi? Ben natural olsun ama gözümün renkli olduuda belli olsun istiyorum.Videolarda QUARTZO nun çevresinde hep bir halka var ve bu bana bakınca çok rahatsız edici ve yapay geliyor. Sizin kullandıklarınızda da böylemi.Böyleyse kullanan biri olarak bu olay lens olduğunun bağırmasına sebep oluyormu? Gördüğüm kadarıyla crystal çevresinde o siyah çember yok. Onun doğallığı konusunda fikriniz nedir? Mesela şu videoda ikisi karşılaştırılmış quartzonun çevresi siyah http://www.youtube.com/watch?v=VGKOvTuA9A0
Lütfen bana yardım ederseniz çok sevinicem düşünmekten ve video izlemekten fotoğraflarına bakmaktan harap oldum ne zamandır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…