- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.581
Arzu hanım ben bişey sormuştum ama cevap alamadım burdan mail de gönderdim ikinci kez onada cevap alamadım 10 gündür bekliyorum ..bu site çok gzel bi site ama hemencecik ulaşıp sadece 1 özel mesaj atabilmek için 100 mesaj şartı koşulması saçmalık kusura bakmasın kimse.. 10 olur 20 olur 100 mesaj nedir yani? hiçbi forumda böyle bi kural tok.. herkes mail adresini vermek zorunda değil iletişime geçmek için, mesaj atabilsek nolur ki sanki sapığız sanki boş konuşuyoruz da böyle bi kural var... sadece bi özel mesaj atabilmem için birine tüm konulara bieyler yazıp ard arda flood yapsam dahamı hoş..herkes bişeyler öğrenme derdinde fikir alma derdide:/ zaten rahatsız edici bi özel mesaj atılsa o kişiler ilgili kişilere söyler bildirir ve icabına bakılır...ben daha bişey demicem.. insanlar aynı soruyu 20 kez soruyo hiç sıkılmadan cevap veriliyo ben bişey sorunca insan yerine konulmuyorum... bidaha sormicam ve bakmicam bu siteye..şimdi ben böyle yazdım ya eleştri olsun başka ey olsun bi dolu cevap gelir..daha demem bişe
Hidrocor marine kahverengi gozde boyle dursa bir dk dusunmem alrm
(((grafite guzel durur sızde de
forumdan haber vermeyi unuturum canım özelden telefon numaranızı gönderirseniz gelince mesaj gönderirim:)Herkese mutlu yıllar
Arzu hanım mel satın almak istiyorum gelince burdan haber verirmisiniz?
[merhaba arzu hn
benim bir problemim var
lenslerimin teki çok batma yapıyor sanırım protein birikmiş 1-2 beyaz noktacıklar var
dün lens dünyasınada gittim protein tableti almak için fakat artık kalkmış
neyapabilirim lütfen bana acil yardım
lensleri alalı 2 veya 3 ay olmuştu ama daha 15 gündür her gün takıyorum((
forumdan haber vermeyi unuturum canım özelden telefon numaranızı gönderirseniz gelince mesaj gönderirim:)
canım protein tabletleri kalktı artık yerine aosept plus alabilirsiniz bende kullanıyorum aosept tavsiye ederim tüm lens kullananların mutlaka aosept kullanması lazım bence arada lensleri derinelemesine temizliyor solusyon sepeti var lensleri sepete koyuyorsunuz içinede solusyon döküp yaklaşık 17 saat bekletiyorsunuz:)bütün protein birikmesi mikropları alıyor dezenfekte ediyor lensleri:)
forumdan haber vermeyi unuturum canım özelden telefon numaranızı gönderirseniz gelince mesaj gönderirim:)
canım protein tabletleri kalktı artık yerine aosept plus alabilirsiniz bende kullanıyorum aosept tavsiye ederim tüm lens kullananların mutlaka aosept kullanması lazım bence arada lensleri derinelemesine temizliyor solusyon sepeti var lensleri sepete koyuyorsunuz içinede solusyon döküp yaklaşık 17 saat bekletiyorsunuz:)bütün protein birikmesi mikropları alıyor dezenfekte ediyor lensleri:)
kizlar sonunda bu azulu tersten takmayi denedim ilginc oldu uzaktan muhtesem duruyor diyebilirim hattabir tane yakin cekim foto buraya koyayim asil fotolari solotica albumume eklerim :)))
Eki Görüntüle 365785
müthiişş bu cor azul mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?