Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba, quartzo almıs bırı olarak bence fazla ıddıalı bır lens, yanı o lensle ınsanın gozunun ıcıne bakamıyordum,ve dedıgın harenın bende bu fıkrın olusmasında buyuk bır etkısı vardı,cunku lens 1/5 mm bıle kaysa hare orantılı durmuyo ve lens oldugu bellı oluyordu bana gore, ama hıdrocor mel de kullandım, onla hıccc kımse anlamıyordu ve cok severek kullanıyorum onu, sımdı 20 gune kdar da crıstallerım gelıcek o zman daha net konusabılırım ama eger gunluk kullanım dusunuyorsan dogallık arıyorsan, quartzo onermem, kendı alanında ıyı bır lens ama coook da dogal degıl acıkcası yakından. bu resımlerın bırı makro dokusunu net gormen ıcın, dıgerı daha flu hanı taktıgın zaman oyle gorunecek, yakından dıgerı gıbı gorunuyo umarım yardımcı olabılmısımdır

Canım bn çok araştırdım hatta şiparişinide verdim, crystal doğallık açısından quartzodan çok çok daha iyi ama quartzonun rengi çok güzel.Belli olmasın diyorsan cristal al, belli olsun nolcak rengi çok güzel diyorsan quartzo al. Benim gözleirm açık kahverengi cristalim gelince fotosunu çekip koyarım =)

kızlar hepinize merhaba uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum yorumlarınızın çoğunu okudum diyebilirim karar aşamasındayım gözlerim çok çok koyu kahve siyahtan bir tık geride diyebilirim okuduğum yorumlara göre aklımda bir kaç bir şey var fakat deneme şansım olmadğı için net bişe yok aklımda. ben gözlerimi ölü balık gibi yapmayan mavi,gri homojen tonlarda yani içinde yeşillik sarılık vs olmayan bi renk arıyorum.gözlerimde miyopi de var -3.50 grafite ya da crsytal arsındayım haresizler daha doğal gibi geliyo ama yinede emin olamadım önerilerinize ihtiyacım var tenim kumral saçlarım açık renk.örnek olarak göstermek istediğim bir resim vardı ama resim yüklemeyi henüz bilmiyorum :C kızlar lütfen yardım edin

Aslında elsy tam yüz olarak resmini görebilsek cristalmi grafitemi daha iyi yardımcı olabiliriz.Tam yüz olarak resim koyabilirsen foruma hepimiz fikir verebiliriz.

bagetci canım :) her lens kullanan kişinin aosept plus alması lazım bence çünkü zamanla lenslerde protein birikimi oluyor ve bu solusyonla herkezin lenslerini temizlemesi lazım:)

kızlar ben miyopum ve renklı numaralı lens kullanmak ıstıyorum batma ve vb. seyler oluyormu yardımmm.......Eki Görüntüle 594401

bu soruya numaları renkli solotica kullanan arakadaşlar cevap versin :26:

sel_ins merhaba:)
siz tamamen gördüğünüz videolara odaklanın çünkü bu kişinin tamamen kendi zevkine bağlı birşey herkezin zevki farklı bazı arkadaşlar quartzonun etrafındaki harenin belirsiz ince olduğunu söylerken bazılarıda daha belirgin çerçeveli istiyor bazı arkadaşlarada çerçevesi kalın geliyor yani bu tamamen sizin kendi tercihinize bağlı başkasının burada yaptığı bir yorum sizi yanıltabilir.Bazısına quartzo çok doğal geliyor başka bir arkadaş cristali doğal buluyor diğer bir arkadaşada cristal silik geliyor:)bu tamamen kişinin tercihine bağlı ama gözleriniz açık kahverengi veya ela ise ben cristali öneririm bu arada Beren saatin göz rengi akşam tv de denk geldi baktım aynen cristale benziyor grili yeşilli aynı cristalde beren saatin göz rengi gibi duruyor:)

Son düzenleme:
mel almayı düşünüyordum ama son çıkan seride bayaa koyu olduğunu görünce vazgeçtim acaba yeni seridede bu kadar koyu olurmu

.....................................................

dennisde ciim ben seni eklesemde fotolarını göremioruum azul rengi wr sanırım sende bende çok kararsız kaldım renk konusunda netten senden bu renk hakkında fikirlerini ve eğer sorun olmazsa fotolarını paylaşmanı rica edicemm şimdiden saoll

canım albumumu herkes gorebılıyor seklınde ayarlamıstım goremıyormusun

Ben gözlerim 2 sene önce çizdirdim o yüzden lens kullanmaya biraz çekniyorum açıkçası.Oyüzden her gün kullanacağımı sanmıyorum.Şimdi senin fotolarını görüncede hoş görünüo gerçekten ama o siyah çember sende de var işte ama rengi çok canlı ve güzel. Teşekkür ederim

Benim gözler açık değil işte renk olarak çekincem orda başlıyor yeterince açmassa die.Arzu hanım Beren Saat in göz rengi demiş crystal için ama o istediğim açıklıkta değil

Msjıma cvp veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.Quartzomu crytalmı derken haftalarım geçti.Burda arkadaşların son söylediklerinden sonra en sonunda crystalı sipraiş verdim umarım pişman olmam istediğim gözlere kavuşurum.Elime geçer geçmez fotoğrafını koyacağım...

sel ınn en iyi seçimi yapmışsın,cristal bence soloticanın en ideal ve bingo rengi,en acık gözden en koyu gözde bile hoş bir ton yakalayan kurtarıcı lensi soloticanın,mel koyu diyenler ve yeşil de ısrar edenler için de aynı şekilde ,bana göre melden çok daha hoş tonu cristalin ve daha opak... hayırlısı olsun ,güle güle kullanın şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…