- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.601
Merhaba arkadaşlar.Ben haftalardır bu forumda nerdeyse soloticayla ilgili olan her konuyu okudum internette her videoya baktım. Ama şu iki renk arasında karar veremiyorum bir türlü. İkisininde yeni serisini kullanmış biri varsa bana lütfen yardımcı olabilirmi? Ben natural olsun ama gözümün renkli olduuda belli olsun istiyorum.Videolarda QUARTZO nun çevresinde hep bir halka var ve bu bana bakınca çok rahatsız edici ve yapay geliyor. Sizin kullandıklarınızda da böylemi.Böyleyse kullanan biri olarak bu olay lens olduğunun bağırmasına sebep oluyormu? Gördüğüm kadarıyla crystal çevresinde o siyah çember yok. Onun doğallığı konusunda fikriniz nedir? Mesela şu videoda ikisi karşılaştırılmış quartzonun çevresi siyah Solotica Quartzo VS Cristal - Comparación - YouTube
Lütfen bana yardım ederseniz çok sevinicem düşünmekten ve video izlemekten fotoğraflarına bakmaktan harap oldum ne zamandır
kızlar hepinize merhaba uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum yorumlarınızın çoğunu okudum diyebilirim karar aşamasındayım gözlerim çok çok koyu kahve siyahtan bir tık geride diyebilirim okuduğum yorumlara göre aklımda bir kaç bir şey var fakat deneme şansım olmadğı için net bişe yok aklımda. ben gözlerimi ölü balık gibi yapmayan mavi,gri homojen tonlarda yani içinde yeşillik sarılık vs olmayan bi renk arıyorum.gözlerimde miyopi de var -3.50 grafite ya da crsytal arsındayım haresizler daha doğal gibi geliyo ama yinede emin olamadım önerilerinize ihtiyacım var tenim kumral saçlarım açık renk.örnek olarak göstermek istediğim bir resim vardı ama resim yüklemeyi henüz bilmiyorum :C kızlar lütfen yardım edin
bagetci canım :) her lens kullanan kişinin aosept plus alması lazım bence çünkü zamanla lenslerde protein birikimi oluyor ve bu solusyonla herkezin lenslerini temizlemesi lazım:)Ben de aynı dertten muzdariptim Arzu Hanımcım..çok teşekkürler aydınlattığınız için..derhal alıyorum bugün..
buarada yeni seri quartzolarda bi açılma bi yeşerme söz konusu olursa haberimiz olsun..
kızlar ben miyopum ve renklı numaralı lens kullanmak ıstıyorum batma ve vb. seyler oluyormu yardımmm.......Eki Görüntüle 594401
Merhaba arkadaşlar.Ben haftalardır bu forumda nerdeyse soloticayla ilgili olan her konuyu okudum internette her videoya baktım. Ama şu iki renk arasında karar veremiyorum bir türlü. İkisininde yeni serisini kullanmış biri varsa bana lütfen yardımcı olabilirmi? Ben natural olsun ama gözümün renkli olduuda belli olsun istiyorum.Videolarda QUARTZO nun çevresinde hep bir halka var ve bu bana bakınca çok rahatsız edici ve yapay geliyor. Sizin kullandıklarınızda da böylemi.Böyleyse kullanan biri olarak bu olay lens olduğunun bağırmasına sebep oluyormu? Gördüğüm kadarıyla crystal çevresinde o siyah çember yok. Onun doğallığı konusunda fikriniz nedir? Mesela şu videoda ikisi karşılaştırılmış quartzonun çevresi siyah Solotica Quartzo VS Cristal - Comparación - YouTube
Lütfen bana yardım ederseniz çok sevinicem düşünmekten ve video izlemekten fotoğraflarına bakmaktan harap oldum ne zamandır
kızlar bu yeşil ne yeşili olarak geçiyorEki Görüntüle 595438
.....................................................
canım albumumu herkes gorebılıyor seklınde ayarlamıstım goremıyormusundennisde ciim ben seni eklesemde fotolarını göremioruum azul rengi wr sanırım sende bende çok kararsız kaldım renk konusunda netten senden bu renk hakkında fikirlerini ve eğer sorun olmazsa fotolarını paylaşmanı rica edicemm şimdiden saoll
merhaba, quartzo almıs bırı olarak bence fazla ıddıalı bır lens, yanı o lensle ınsanın gozunun ıcıne bakamıyordum,ve dedıgın harenın bende bu fıkrın olusmasında buyuk bır etkısı vardı,cunku lens 1/5 mm bıle kaysa hare orantılı durmuyo ve lens oldugu bellı oluyordu bana gore, ama hıdrocor mel de kullandım, onla hıccc kımse anlamıyordu ve cok severek kullanıyorum onu, sımdı 20 gune kdar da crıstallerım gelıcek o zman daha net konusabılırım ama eger gunluk kullanım dusunuyorsan dogallık arıyorsan, quartzo onermem, kendı alanında ıyı bır lens ama coook da dogal degıl acıkcası yakından. Eki Görüntüle 594851 Eki Görüntüle 594852 bu resımlerın bırı makro dokusunu net gormen ıcın, dıgerı daha flu hanı taktıgın zaman oyle gorunecek, yakından dıgerı gıbı gorunuyo umarım yardımcı olabılmısımdır
Canım bn çok araştırdım hatta şiparişinide verdim, crystal doğallık açısından quartzodan çok çok daha iyi ama quartzonun rengi çok güzel.Belli olmasın diyorsan cristal al, belli olsun nolcak rengi çok güzel diyorsan quartzo al. Benim gözleirm açık kahverengi cristalim gelince fotosunu çekip koyarım =)
cristal gayet açık bir renk bana göre ben kullanıyorum çokta memnunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?