Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba bende 1 ay önce crystal almıştım bunların rengi çok güzel yeşilimsi benimkiler çok açık bi renk oldu (hatta optifree solüsyonuna koydum koyulaşsın diye

merhaba bende 1 ay önce crystal almıştım bunların rengi çok güzel yeşilimsi benimkiler çok açık bi renk oldu (hatta optifree solüsyonuna koydum koyulaşsın diye

Keşke benimki de açık renk olsa ben açsın istiyordum.Bu kadar farkeder mi aynı marka aynı lens bu kadar kısa sürede ilginç geldi.

seninki sanırım eski seri olduğu için öyle canım keşke ben de alsaydım nil koyulaşmış cristali de bozmuşlar dedi Ne alacağım şaşırdım vallahi.. Doğallığı güzel ama hiç açmamışş ki.. Ben de geçen seneki ocrelerimi koyu seri olanı ve kendi göz rengimi gün ışığında koyayım..Lens tavsiyelerinizi bekliyorum.

Alttaki gün ışığı kendi göz rengim üstteki gün ışığı Ocre..

ATTACH=CONFIG]599865[/ATTACH]
Makyajlı ve makyajsız Charm ocreler

Eklentiler

• $101PHOTO2.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:

arzu abla dün bi ara aradım hastanedeymişssin geçmiş olsun umarım önemli bişe yoktur inş...bide arzu abla ben parayı yatırdım 230 30 tl solotica hidrosummer kapora 200 tlde esmeraldanın gleince 200tl daha yatırıyım ok

Çook teşekkür ederim canım ama maalesef göremedim albümlerini ona bile şart koşmuşlar izin vermiyo kuralları ; ) bu kadar kendini önemseyen ve böyle antika kurallar koyan bi site daha görmedim... bence misafirlere kapatsınlar asıl burayı.. üye olmayan yazılanları okumasın.. sen üye olmayanlara görüş izni ver, ama üye olanlara 100 mesaj şartı koş özel mesajlarda 20 bile diil. ekşi sözlükte herkesin diline düşüo kadınlara özel bölümler alay konusu oluyo...asıl misafirlere kapatın

""""""""""Albümleri görebilmeniz için sitede bulunan en az 25 yazınızın/yorumunuzun olması gerekiyor."""""""""""""

bu uyarıyı verio canım... benim daha işim olmaz burayla iki günde stres sahibi oldum kuralları yüzünden...
allah hepinize sabır versin

dogal goz rengınızı de ekler mısınız acaba, cok guzel durmuslar gule gule kullanın

öncelikle balperiye ve size teşekkürler :) doğal göz rengimi yakında eklemeye çalışırım orta kahveden biraz açık göz rengim ancak kuzenimin gözleri koyu kahve onda da ayrı bir güzel duruyor...gün ışığında burda görünenden çok daha güzel,doğal gözden ayırt edilmesi imkansız gibi...ben mel,crystal,quartzo,ice gibi bir çok rengi kullandım marineyi özellikle çok begendim mavi-yeşil bir renk oldugu için çok güzel kaynaşıyor kahverengi gözle...

doğal göz renginden ne farkı var ben anlayamadım ocreli halinin... hiçbi renk katmamış bence, sadece etrafına bi hare eklemiş, ocre tonunda gözlere sahipsin zaten, yada fotolardan mı öyle görünüyo bilmiyorum..

doğal göz rengim ve solflex crystal

solflex crystal gözüme büyük geliyor eğer kayma vs olmuşsa bu yüzdendir bana en uygun olan seri hidrocor serisi...bu arada 3-4 gündür çok hastayım gözlerim biraz şiş ve kızarmış durumda bunu biraz kapatmak içi hafif kalem çekebildim makyaj yapacak halim ve keyfim yoktu maalesef kusura bakmayın umarım yardımcı olur herkese...:)

resmınız ıcın cok tesekkurler goz rengımız aynı sayılır , sıparıs verdım yıllık crıstal 10 15 gune gelıcek ama koyu olursa dıye cok korkuyorum, hatta kapora yansa da ben sonraki serilerden mı alsam dıye dusunmuyo da degılım sızınkı solflexmıs ama cok guzel durmus kayma tasma goremedım ben , umarım ıstedgım gıbı acık gelır rengı

oncelıkle kendı goz rengınız daha guzel, renk olarak aynı geldı bana, ayrıca azcık tasmıs hıdrocharme, bence daha ıddıalı bır hıdrocor secebılırsınız, mel belkı, ıce yada grafıte yakısır dıye dusunuyorum(mavı yada yesıl ıstegınıze gore degısır tbı)

esmanr doğal göz rengin çok güzel ve hangı renk alsan sen göz tabanından dolayı daha avantajlısın charm serısı taşma yapmış bırazcık sendede ama muhtemelen ocreyı kendi göz rengın kadar doğal olması için aldın... mel yada cor cristal de doğal durur olur sana en azından koyu durmaz cor kadar doğal durmuyor zaten charmlar:26:

canım güle güle kullanın cristalleri yanlız burada biraz resimdende koyu çıkmış normalde ben 2 hafta kadar önce yeni cristallerden açtım hatta foruma resimde ekledim benimde bu tonlarda durdu gözümde ama ışıkdan ve resimdende koyu çıkmış normal halleri daha açık cristallerin açıkçası begeniliyor şu dönemde çünkü oldukça yeşil duruyorlar aslında ..

zaten alanlar hep söylüyorlar ilk açıldığında taktığımızda koyu bir yeşil bu ne diyoruz,sonra güzelleşiyor güzel bir yeşil oluyor diyorlar,benim düşüncem kullandıkça çok açılmaması umarım açılmaz

öznurliva yıldız iyiyim canım meraak etme

Arzu hanımcım size msn den yazmıştım.Sanırım görmediniz.Noel tatili benim fxeyes lenslerin gelmesini geciktirir mi diye sormuştum.Birde haberler nasıl.Çok merak ediyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…