- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.641
çook güzell çok dogal güle güle kullann :)merhabalar
yeni seri lens renklerini merak ettiğiniz için yeni aldığım cor marineleri eklemek istedim umarım yardımcı olur
Eki Görüntüle 599534 Eki Görüntüle 599535
dogal goz rengınızı de ekler mısınız acaba, cok guzel durmuslar gule gule kullanınçook güzell çok dogal güle güle kullann :)
Arkadaşlar biraz önce cristalleri aldım ve hemen fotoğraflarını koymak istedim.Benim istediğim gibi açık değil arzu hanım demişti zaten quartzo kadar açmaz diye. cristal ve quartzo arasında kalan arkadaşlara ışık tutması için koyuyorum hemen.
ilk fotoğraf gerçek gözlerim iç mekan flaşlı
ikinci fotoğraf cristaller iç mekan flaşsız
üçüncüsü cristal iç mekan flaşlı
dördüncü dış mekan flaşsız
Eki Görüntüle 599221 Eki Görüntüle 599222 Eki Görüntüle 599223 Eki Görüntüle 599224
merhaba bende 1 ay önce crystal almıştım bunların rengi çok güzel yeşilimsi benimkiler çok açık bi renk oldu(hatta optifree solüsyonuna koydum koyulaşsın diye
merhaba bende 1 ay önce crystal almıştım bunların rengi çok güzel yeşilimsi benimkiler çok açık bi renk oldu(hatta optifree solüsyonuna koydum koyulaşsın diye
Beren saatin gözleride çok açık değil canım ama böyle grimsi elamsı bal rengi gibi birşey benimde gözlerim çok koyu hatta nil arkadaşımızın gözleri inanılmaz siyah ama cristal açıyor ama tabiki sen daha açık istiyorsan meller cristaller yeterli olmaz o zaman quartzo gibi esmeralda gibi tonlar açar..
ben begendim tam ela olmus arkadaslar "mel" zaten "bal" demek bastan yesil olmasi aslinda garip olanhos ben de acik yesil halini cok seviyorum favorim o haliydi :26: keske yine oyle olsa, ama en azindan "bal" rengini yakalamislar dogal ve guzel duruyor bence cok begendim ben
dogal goz rengınızı de ekler mısınız acaba, cok guzel durmuslar gule gule kullanın
seninki sanırım eski seri olduğu için öyle canımkeşke ben de alsaydım nil koyulaşmış cristali de bozmuşlar dedi Ne alacağım şaşırdım vallahi.. Doğallığı güzel ama hiç açmamışş ki.. Ben de geçen seneki ocrelerimi koyu seri olanı ve kendi göz rengimi gün ışığında koyayım..Lens tavsiyelerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 599864
Alttaki gün ışığı kendi göz rengim üstteki gün ışığı Ocre..
ATTACH=CONFIG]599865[/ATTACH]
Makyajlı ve makyajsız Charm ocreler
doğal göz rengim ve solflex crystal
Eki Görüntüle 600321 Eki Görüntüle 600319 Eki Görüntüle 600318 Eki Görüntüle 600320
solflex crystal gözüme büyük geliyor eğer kayma vs olmuşsa bu yüzdendir bana en uygun olan seri hidrocor serisi...bu arada 3-4 gündür çok hastayım gözlerim biraz şiş ve kızarmış durumda bunu biraz kapatmak içi hafif kalem çekebildim makyaj yapacak halim ve keyfim yoktu maalesef kusura bakmayınumarım yardımcı olur herkese...:)
seninki sanırım eski seri olduğu için öyle canımkeşke ben de alsaydım nil koyulaşmış cristali de bozmuşlar dedi Ne alacağım şaşırdım vallahi.. Doğallığı güzel ama hiç açmamışş ki.. Ben de geçen seneki ocrelerimi koyu seri olanı ve kendi göz rengimi gün ışığında koyayım..Lens tavsiyelerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 599864
Alttaki gün ışığı kendi göz rengim üstteki gün ışığı Ocre..
ATTACH=CONFIG]599865[/ATTACH]
Makyajlı ve makyajsız Charm ocreler
Arkadaşlar biraz önce cristalleri aldım ve hemen fotoğraflarını koymak istedim.Benim istediğim gibi açık değil arzu hanım demişti zaten quartzo kadar açmaz diye. cristal ve quartzo arasında kalan arkadaşlara ışık tutması için koyuyorum hemen.
ilk fotoğraf gerçek gözlerim iç mekan flaşlı
ikinci fotoğraf cristaller iç mekan flaşsız
üçüncüsü cristal iç mekan flaşlı
dördüncü dış mekan flaşsız
Eki Görüntüle 599221 Eki Görüntüle 599222 Eki Görüntüle 599223 Eki Görüntüle 599224
canım güle güle kullanın cristalleri yanlız burada biraz resimdende koyu çıkmış normalde ben 2 hafta kadar önce yeni cristallerden açtım hatta foruma resimde ekledim benimde bu tonlarda durdu gözümde ama ışıkdan ve resimdende koyu çıkmış normal halleri daha açık cristallerin açıkçası begeniliyor şu dönemde çünkü oldukça yeşil duruyorlar aslında ..
öznurliva yıldız iyiyim canım meraak etme
yok canim hidrosummer gloss azul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?