- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.661
Arzu hanımcım size msn den yazmıştım.Sanırım görmediniz.Noel tatili benim fxeyes lenslerin gelmesini geciktirir mi diye sormuştum.Birde haberler nasıl.Çok merak ediyorumda
bana cevap yazan arkadaslara COK TESEKKURLER. quartzo aldim ve cok begendim benim rainbowlarim kadar dogal degil ama yinede guzel :) tam istedigim renk ama crystalide sonra dusunebilirim. yalniz gozume biraz buyuk geldiler.
doğal göz renginden ne farkı var ben anlayamadım ocreli halinin... hiçbi renk katmamış bence, sadece etrafına bi hare eklemiş, ocre tonunda gözlere sahipsin zaten, yada fotolardan mı öyle görünüyo bilmiyorum..
esmanr doğal göz rengin çok güzel ve hangı renk alsan sen göz tabanından dolayı daha avantajlısın charm serısı taşma yapmış bırazcık sendede ama muhtemelen ocreyı kendi göz rengın kadar doğal olması için aldın... mel yada cor cristal de doğal durur olur sana en azından koyu durmaz cor kadar doğal durmuyor zaten charmlar:26:
Kızlar ya ben de solotica almak istiyorum. Benim gözüm açık kahve ve rengi çok değişsin istemiyorum. Böyle maviye hafif kaçan bi ela istiyorum . Hani Beren Saat in gözü gibi fln. Hidrocharme ocre istediğim renk gibi geldi ama sonra baktıkça her fotoda farklı, kiminde tam istediğim renk gibi durmuş , kiminde bildiğin bariz kahve anlamadım ki neden ? :2: Siz tecrübelisiniz yardım edin ne almalıyım ?
Bence mel yerine crystal suan yesil rengi veren solitica lens nc crystal al canim sen bende alicam maasimi aldiktan hemen sonra pisman olmassinen son ocreler ela değil açık-orta kahve duruyor.. Kışın taktığın belli olmuyor ama güneşli havada açık kahve oluyor.. Yeşillik mavilik pek yok içinde.. Eskiden çok daha açık bir renkmiş ama bu senekileri bilmiyorum..Ben de kendi göz rengim gibi durdu tek fark biraz daha büyük gösterdi ve rengini belirginleştirdi.. Bence mel almalısın ama artık onlar da koyu bir renk oldular
Bence mel yerine crystal suan yesil rengi veren solitica lens nc crystal al canim sen bende alicam maasimi aldiktan hemen sonra pisman olmassin
crystal bnm rengim benm istediğim renk o bana göre tek sıkıntı nc olduğu için ya taşma yaparsa.. Ocre taştı hafif ama kendi göz rengimdeydi kamufle ettim.Açık bir renk endişe verici..Numaralı kullandığım için de duble pişmanlık duyabilirim canım :)
Bende meli begenmedin hidrosummer gloss azulla degistim guzel olduBir kac gun once benim de numarali hidrocor mellerim elime gecti. Tekrar Arzu hanima tesekkur ederim burdan :)
Kendi goz rengim koyu kahve.Ben yesil renk, ama yapay durmayan, dogal gorunen lens istiyordum. Mellerin dogalligina laf olamaz da, malesef renkleri cook cook koyu, googlede ve burda baktigim meller gibi degiller malesefbenim asil istedigim renk su anki cristallerle uyumlu galiba. daha once haberim yoktu cristallerden ve mellerin onceki paylasilan resimleri de biraz yaniltti beni. cok koyu yapmislar yeni seriyi.
ama cok cok dogal duruyor meller. bence bir lens ancak bu kdr guzel,dogal boyanabilir, ama keske rengini degistirmeselerdi
son olarak : yeni seri melleri onermiyorum. diger renk seceneklerini dusunun yesilimsi bi ton istiyorsaniz. belki acik renk gozlerde istisna bi durum olabilir
Bir kac gun once benim de numarali hidrocor mellerim elime gecti. Tekrar Arzu hanima tesekkur ederim burdan :)
Kendi goz rengim koyu kahve.Ben yesil renk, ama yapay durmayan, dogal gorunen lens istiyordum. Mellerin dogalligina laf olamaz da, malesef renkleri cook cook koyu, googlede ve burda baktigim meller gibi degiller malesefbenim asil istedigim renk su anki cristallerle uyumlu galiba. daha once haberim yoktu cristallerden ve mellerin onceki paylasilan resimleri de biraz yaniltti beni. cok koyu yapmislar yeni seriyi.
ama cok cok dogal duruyor meller. bence bir lens ancak bu kdr guzel,dogal boyanabilir, ama keske rengini degistirmeselerdi
son olarak : yeni seri melleri onermiyorum. diger renk seceneklerini dusunun yesilimsi bi ton istiyorsaniz. belki acik renk gozlerde istisna bi durum olabilir
Bir kac gun once benim de numarali hidrocor mellerim elime gecti. Tekrar Arzu hanima tesekkur ederim burdan :)
Çok hoş olmuş bende hidrocor mellerimi bir bayanla hidrosumer azul ile değiştim bugün elimde olur sanırım çekip koyucam en kısa sürede
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?