Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arzu hanımcım size msn den yazmıştım.Sanırım görmediniz.Noel tatili benim fxeyes lenslerin gelmesini geciktirir mi diye sormuştum.Birde haberler nasıl.Çok merak ediyorumda

lamiacım görmedim msn den:)evt noel döneminde sipariş verdik fx eyesleri 1 hafta hiç cevap vermediler ama daha sonra hemen boyamaya başladık diye mail geldi sanırım 1 hafta çalışmadılar o dönemde hiç cevap gelmedi 25 aralıkdan itibaren o ara dönemde çalışmamış olabilirler o yüzden bekleyip görelim umarım geciktirmez:)

koyu kahverengi gözümde yıllık cristalin duruşu .

cristal koyu kahverengi gözü bu kadar açıyor gecede gayet belirgin duruyor tabiki bir quartzo kadar açmaz bu her zaman böyledir.Cristal quartzo kadar açık değildir ama mellerdende açıktır..o yüzden mele alternatif gösteriyorum cristalleri ben daha önceki yıllardada cristal kullandım yine bu tondaydı açılıp yada koyulma yok cristallerde..Işıkdan birisi başka diğeri başka tonda çıkmış ama ikiside aynı tonda cristal ışığa göre renk değiştiren bir lens olduğu için yandan baktığım için renkleri farklı tonda çıkmış normalde her ikiside aynı renk ışığa göre hem mavi hem yeşil duruyorlar ama cristalin %60 ışıkda duruşu yeşil..

Son düzenleme:
bana cevap yazan arkadaslara COK TESEKKURLER. quartzo aldim ve cok begendim benim rainbowlarim kadar dogal degil ama yinede guzel :) tam istedigim renk ama crystalide sonra dusunebilirim. yalniz gozume biraz buyuk geldiler.

bana cevap yazan arkadaslara COK TESEKKURLER. quartzo aldim ve cok begendim benim rainbowlarim kadar dogal degil ama yinede guzel :) tam istedigim renk ama crystalide sonra dusunebilirim. yalniz gozume biraz buyuk geldiler.

canım güle güle kullan resimlerini bekliyoruz

Kızlar ya ben de solotica almak istiyorum. Benim gözüm açık kahve ve rengi çok değişsin istemiyorum. Böyle maviye hafif kaçan bi ela istiyorum . Hani Beren Saat in gözü gibi fln. Hidrocharme ocre istediğim renk gibi geldi ama sonra baktıkça her fotoda farklı, kiminde tam istediğim renk gibi durmuş , kiminde bildiğin bariz kahve anlamadım ki neden ? :2: Siz tecrübelisiniz yardım edin ne almalıyım ?

evet zaten kendi göz rengime yakın olduğu için aldım :) hem ilk renkli lens deneyimim olacaktı doğallıklarını merak ettim ilk başlarda amacım sadece göz rengimi belirginleştirmek ve büyütmekti ama charm bana büyük geldi makyajla kamufle ile taşmasını kapatıyorum.Ayrıca bu koyu seri :)

evet canım hafif taşması var ama bunlar pikseli yüksek ve gün ışığı fotoları olduğu için taşması ortaya çıktı makyajla belli olmuyor taşması evet canım renk değişimi radikal olsun istemedim.. Cor cristal var mı ya nc onlar o yüzden cesaret edemiyorum zatenn ocreler benm göz rengim olduğu için kamuflesi kolaydı ama açık tonlarda nc ve charmlar bariz sırıtacak:44: corlarda da meller istediğim yeşil değil..Mavi cor tonlarına da sıcak bakmıyorum kahve göz tonlarında mavi sırıtıyor..

en son ocreler ela değil açık-orta kahve duruyor.. Kışın taktığın belli olmuyor ama güneşli havada açık kahve oluyor.. Yeşillik mavilik pek yok içinde.. Eskiden çok daha açık bir renkmiş ama bu senekileri bilmiyorum..Ben de kendi göz rengim gibi durdu tek fark biraz daha büyük gösterdi ve rengini belirginleştirdi.. Bence mel almalısın ama artık onlar da koyu bir renk oldular

Bence mel yerine crystal suan yesil rengi veren solitica lens nc crystal al canim sen bende alicam maasimi aldiktan hemen sonra pisman olmassin

Yesil ve mavi rengi bir arada zaten marine renginde bulabilirsin oda tarifine pek uymuyor bence farkli durma sebebi takanlarib kendi goz rengi kimi acik oluyor kimi koyu gozlu simdi birde seri farki oldu meller koyulasti sebep o eski resmleri gormussundur

Bence mel yerine crystal suan yesil rengi veren solitica lens nc crystal al canim sen bende alicam maasimi aldiktan hemen sonra pisman olmassin

crystal bnm rengim benm istediğim renk o bana göre tek sıkıntı nc olduğu için ya taşma yaparsa.. Ocre taştı hafif ama kendi göz rengimdeydi kamufle ettim.Açık bir renk endişe verici..Numaralı kullandığım için de duble pişmanlık duyabilirim canım :)

Nc cristal al canim tasmaz cok kucukgozlu deilsen ben bir arkdsmnkini denemistim tasmadi. charme tasiyor

Son düzenleme:
bende nc crystal aldım, gözümün çapı 8.4 gelince koyarım resmini biraz beklersen görürsün nasıl durduyoğunu. bende taşmazsa kimsede taşmaz diye düşünüyorum bi bakarsın =)=)

Bir kac gun once benim de numarali hidrocor mellerim elime gecti. Tekrar Arzu hanima tesekkur ederim burdan :)
Kendi goz rengim koyu kahve.Ben yesil renk, ama yapay durmayan, dogal gorunen lens istiyordum. Mellerin dogalligina laf olamaz da, malesef renkleri cook cook koyu, googlede ve burda baktigim meller gibi degiller malesef benim asil istedigim renk su anki cristallerle uyumlu galiba. daha once haberim yoktu cristallerden ve mellerin onceki paylasilan resimleri de biraz yaniltti beni. cok koyu yapmislar yeni seriyi.
ama cok cok dogal duruyor meller. bence bir lens ancak bu kdr guzel,dogal boyanabilir, ama keske rengini degistirmeselerdi

son olarak : yeni seri melleri onermiyorum. diger renk seceneklerini dusunun yesilimsi bi ton istiyorsaniz. belki acik renk gozlerde istisna bi durum olabilir

Bende meli begenmedin hidrosummer gloss azulla degistim guzel oldu

Öncelikle güle güle kullan...yarım ton açılabilir solusyonla meller o sebeple koyuluğu takma kafana pek ayrıca da günlük kullanım için iyidir...senden bişey rica edicem :)) FOTOĞRAF:))
bi de skt sanırım ki 11-2017?
ben otica bellucci ye mail yollamıştım yaklaşık 2 ay önce kendileri solotica ya koyulaşan meller ile ilgili şikayetleri iletmişler ve solotica da değiştireceklerini bildirmiş.12-2017 serisini takip etmekte fayda var..

bende mel almak istiyorum ama kararsızım :/ aldığın meller kaç seri acaba canım şişenin üstünde 11/2017 mi yazıyor :/

fotoda ekleyebilirsen fikir olurr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…