- 28 Şubat 2010
- 1.010
- 81
- 318
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.621
kızlar ben miyopum ve renklı numaralı lens kullanmak ıstıyorum batma ve vb. seyler oluyormu yardımmm.......Eki Görüntüle 594401
tmm canım tşk edermseffaf lensle pek bir fark yok bence. ilk takildiginda sisli, dumanli gordum her yeri, ama 1-2 saat sonra alisti gozlerim. ben yaklasik 8 sene seffaf lens kullandim, 8 aydir renkli lens kullaniyorum. artik goz kurulugu gelistigi icin bende batma oluyor arada. goz kurulugu yoksa problem yasamazsiniz bence.
Benim gözler açık değil işte renk olarak çekincem orda başlıyor yeterince açmassa die.Arzu hanım Beren Saat in göz rengi demiş crystal için ama o istediğim açıklıkta değil
Beren saatin gözleride çok açık değil canım ama böyle grimsi elamsı bal rengi gibi birşey benimde gözlerim çok koyu hatta nil arkadaşımızın gözleri inanılmaz siyah ama cristal açıyor ama tabiki sen daha açık istiyorsan meller cristaller yeterli olmaz o zaman quartzo gibi esmeralda gibi tonlar açar..
Beren saatin gözleride çok açık değil canım ama böyle grimsi elamsı bal rengi gibi birşey benimde gözlerim çok koyu hatta nil arkadaşımızın gözleri inanılmaz siyah ama cristal açıyor ama tabiki sen daha açık istiyorsan meller cristaller yeterli olmaz o zaman quartzo gibi esmeralda gibi tonlar açar..
benim crytalim aldığımda mele yakındı. ama şu an müthiş bir yeşile döndü. açık bir yeşil
tesekkur ederim ama 3 gunum var sadece ve karar veremiyorum. quartzo rengini cok begendim ama dogal dursun istiyorum. crystal yesile donuorsa onu alabilirim ne zor kararsizlikçok şanslısıınnn :) crystal çok doğal evet ama en güzel açan renkler quartzo topazio ve esmaralda. esmeralda hariç digerlerini kullandım ve herkes gerçek göz rengim sanıodu. gözlerim orta kahve bu arada
okypete resim koyabilir misin baya yakindan,haresi nasil dogal duruyor mu,cizgi cizgi mi?benim crytalim aldığımda mele yakındı. ama şu an müthiş bir yeşile döndü. açık bir yeşil
tesekkur ederim ama 3 gunum var sadece ve karar veremiyorum. quartzo rengini cok begendim ama dogal dursun istiyorum. crystal yesile donuorsa onu alabilirim ne zor kararsizlik
Arkadaşlar biraz önce cristalleri aldım ve hemen fotoğraflarını koymak istedim.Benim istediğim gibi açık değil arzu hanım demişti zaten quartzo kadar açmaz diye. cristal ve quartzo arasında kalan arkadaşlara ışık tutması için koyuyorum hemen.
ilk fotoğraf gerçek gözlerim iç mekan flaşlı
ikinci fotoğraf cristaller iç mekan flaşsız
üçüncüsü cristal iç mekan flaşlı
dördüncü dış mekan flaşsız
Eki Görüntüle 599221 Eki Görüntüle 599222 Eki Görüntüle 599223 Eki Görüntüle 599224
çokypete resim koyabilir misin baya yakindan,haresi nasil dogal duruyor mu,cizgi cizgi mi?
Arkadaşlar biraz önce cristalleri aldım ve hemen fotoğraflarını koymak istedim.Benim istediğim gibi açık değil arzu hanım demişti zaten quartzo kadar açmaz diye. cristal ve quartzo arasında kalan arkadaşlara ışık tutması için koyuyorum hemen.
Eki Görüntüle 599221 Eki Görüntüle 599222 Eki Görüntüle 599223 Eki Görüntüle 599224
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?