Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar ben miyopum ve renklı numaralı lens kullanmak ıstıyorum batma ve vb. seyler oluyormu yardımmm.......Eki Görüntüle 594401

seffaf lensle pek bir fark yok bence. ilk takildiginda sisli, dumanli gordum her yeri, ama 1-2 saat sonra alisti gozlerim. ben yaklasik 8 sene seffaf lens kullandim, 8 aydir renkli lens kullaniyorum. artik goz kurulugu gelistigi icin bende batma oluyor arada. goz kurulugu yoksa problem yasamazsiniz bence.

tmm canım tşk ederm

Benim gözler açık değil işte renk olarak çekincem orda başlıyor yeterince açmassa die.Arzu hanım Beren Saat in göz rengi demiş crystal için ama o istediğim açıklıkta değil

Beren saatin gözleride çok açık değil canım ama böyle grimsi elamsı bal rengi gibi birşey benimde gözlerim çok koyu hatta nil arkadaşımızın gözleri inanılmaz siyah ama cristal açıyor ama tabiki sen daha açık istiyorsan meller cristaller yeterli olmaz o zaman quartzo gibi esmeralda gibi tonlar açar..

Arzu Hanım,cristal için melin açığı diyorsunuz yani,çok aman aman açık bir renk değil,yeni seri melden az açık olur mu yani,bir de koyultan solüsyon düşünüyorum ne dersiniz?

Arkadaslar merhaba
ben siteye yeni uye oldum ve su an brezilyadayim. 3 gun sonra donuyorum. arkadasim soloticalardan bahsedince almaya karar verdim ama cok kararsiz kaldim. daha once rainbow giallo kullandim ve cok dogallardi. hic kimse anlamadi hatta ben bile yakindan baktigimda lens varmi yok mu anlamiyordum. simdi onlar gibi dogal duran ama rengi daha acik olsun istiyorum. soloticalara siseden baktim mel dogal ama siyah minik noktaciklar var. cristal ve ya quartzo olabilir diye dusundum ama karar veremedim bana yardimci olursaniz cok sevinirim ve cok zamanim yok sadece 3 gun...

vetman merhaba cristal lens dogal duruyormu. yakindan bakildiginda lens oldugu anlasiliyormu? lens almak icin cok kisa bir zamanim var ve karar veremiyorum yardimci olursan cok sevinirim. dogal duran ve anlasilmayan bir lens istiyorum ve su an 3 gunlugune brezilyadayim.

çok şanslısıınnn :) crystal çok doğal evet ama en güzel açan renkler quartzo topazio ve esmaralda. esmeralda hariç digerlerini kullandım ve herkes gerçek göz rengim sanıodu. gözlerim orta kahve bu arada

benim crytalim aldığımda mele yakındı. ama şu an müthiş bir yeşile döndü. açık bir yeşil

çok şanslısıınnn :) crystal çok doğal evet ama en güzel açan renkler quartzo topazio ve esmaralda. esmeralda hariç digerlerini kullandım ve herkes gerçek göz rengim sanıodu. gözlerim orta kahve bu arada
tesekkur ederim ama 3 gunum var sadece ve karar veremiyorum. quartzo rengini cok begendim ama dogal dursun istiyorum. crystal yesile donuorsa onu alabilirim ne zor kararsizlik

Arkadaşlar biraz önce cristalleri aldım ve hemen fotoğraflarını koymak istedim.Benim istediğim gibi açık değil arzu hanım demişti zaten quartzo kadar açmaz diye. cristal ve quartzo arasında kalan arkadaşlara ışık tutması için koyuyorum hemen.
ilk fotoğraf gerçek gözlerim iç mekan flaşlı
ikinci fotoğraf cristaller iç mekan flaşsız
üçüncüsü cristal iç mekan flaşlı
dördüncü dış mekan flaşsız

Son düzenleme:
tesekkur ederim ama 3 gunum var sadece ve karar veremiyorum. quartzo rengini cok begendim ama dogal dursun istiyorum. crystal yesile donuorsa onu alabilirim ne zor kararsizlik

bence quartzo renk bakımından güzel ama doğallık bakımından yapay bir lens..Soloticanın incelediğim kadarıyla en yapay lenslerinden biri..

kayma taşma yok ama malesef çok açmamış

arkadaşlar yeni serilerden crystal ya da cor mel alan var mı Gözleri açık ya da orta kahve olan birileri.. Ona göre karar vereceğim :) Ocre kullanıyorum ama o da benim göz rengim gibi zaten biraz değişiklik istiyorummm fotoğraf ekleyen yok artık sabırsızlanıyorum

cristalin görünümü çok doğal ne çok açık ne de çok koyu meli koyu bulanlar (ki mel eskiye göre çok koyu) cristal tercih etmeli görünen o ki cristal melin yakın tonu durmuş ama grilik var tabi son paylaşımı gayet doğal buldum ben doğallık önemli

Ya maalesef hic acmamis, bende siparis vermistim 15 gune fln gelcekti ama simdi pisman oldum:/ kendi gozleriniz daha guzel ya, ne renk oldugu belli degil kizmayin lutfen :/

öncelikle paylaşımınz için çok tşkler...
görünen o ki solotica cristali de bozmuş ve bayağı koyulaşmış,eski cristalden eser kalmamış ne yazık ki...
umarım gün ışığında memnun kalırsınız,güle güle kullanın...

Umarım gün ışığında memnun kalırım ama hiç sanmıyorum quartzo almadığıma çok pişmanım şuan eğer gözleriniz çok açık renk değilse kesinlikle cristalden uzak durun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…