Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tesekkurler :)
sisenin uzerine baktim da 06/2017 yaziyor. o zmn bana cok eski seriden mi yollamislar? anlayamadim :44:
fotografda ekliyorum:)

bende mel almak istiyorum ama kararsızım :/ aldığın meller kaç seri acaba canım şişenin üstünde 11/2017 mi yazıyor :/

fotoda ekleyebilirsen fikir olurr :)

06/2017 yaziyor :44:
foto da ekliyorum :)

bu fotoda sabah pencerenin onunde dogal gun isigiyla cekildi. resimde daha cok belli olmus. ama normal oda isiginda malesef belli olmuyor pek :)

06 2017 maalsef ki koyu seri ...11 2017 ler bi ton acik ama esas 12 2017 yi merak ediyorum ki buyuk ihtimalle acik olucak.....
Yine de takma kafana bence koyu olmasi gunluk kullanim icin cok daha ideal,acik seriye oranla....ayrica fotograf da gayet hos cikmis....onemli olan dogal olmasi

Arkadaşlar hidrosummer gloss azullarımdan memnunum rengi birazcık koyulaşsın diye optifree ye bastım hhehe böylede güzel ama çok iddalı

Son düzenleme:

seriler aylara gore oluyor galiba? hic anlamiyorum seriden falan :) o zaman bana 6 seri oncesini mi yollamislar yani?

Kızlarr bende solotica alacağım Arzucuğumdan ama renk karar veremedim albümüm var ordan bakıp bana yakışabilecek renk söyler misiniz? topazio, quartzo, hidrocor ice arası gidip geliyorum ama farklı renk önerilerinede açığım tavsiyenize ihtiyacım varrr

merhaba ton ton dardenelton benim gözümdeki 12/2017 seri cor mel ekliyorum resmini sizinkisiyle aynı tonda duruyor hala değişmedi ton olarak ama soloticaların numaralıları birkaç ay gerideki seriden gelir hele hele numara biraz yüksekse daha az satıldığı için daha önceki serilerden gelir numarasızlar daha çok satıldığı için numarasızların serisi daha çabuk ilerler daha çabuk değişir ama mellerde hala değişiklik yok .

12 2017 yi nezaman piyasaya çıkar daha nekadar bekleyeceğiz acaba
12/2017 de geldi denedim oda aynı arkadaşlar boşuna beklemeyin

brn_a resim ekliyorum 12/2017 seri cor mel..sizinkisiyle aynı tonda dardanelton..güle güle kullanın bu arada:)

cor meller 7-8 aydır aynı tonda hiç değişmedi ...charm ve nc den ümitliyim:)

Son düzenleme:
cristal ve ıcemint nc serisinden ama ön yüzleri hıdrocor olduğu için taşma yapmıyorlar genelde oturuyor birazda mellere göre daha opak oldukları için sanırım hatta cristal büyük gelmişti bir arakdaşımıza forumdan ıcemint tam oturdu dedi hemen hemen aynılar ıcemintte düşünebilirsin esmanr

arzucugummm bende heyecanla beklıyorum cristallerimi ne zmn gelir dersin
geldi canım geldi gözün aydın:)

cristal yada ıcemint öneriyorum:)

solotica natural colours ıcemint..

kızlar bende solotica bulamıyorum izmirde hidrocor mel istiyorum bu siteye yeni üye oldum 100 mj dolmayınca vetman 10 a mj atamadım özelden

Arzu hanim icemint bende dusunmustum ama devami yok dediler ozel uretimmis sonra crystal olarak nc serisine eklenmis?simdi alirda brdaha bulamazdam

vetman10 size nasıl ulaşabilirim özel mj atamıyorum 100 mj hakkım dolmadı daha solotica mel almayı düşünüyorum nekadar zamanda elimde olur fiyatları nasıl öğrenmem gerek izmirde satan biyer bulamadım burdan yazarsanız çok sevinicem sizle nasıl irtibat kurabilirim :))

daha dogrusu kızlar profil resmi ekledim ama burdan bende görünmüyo siz görüyomusunuz bilmiyorum normalde acık kahve gözlerim ama bu fotomu resim programında gözlerimi istedigim renk boyadım :))) yani tam bu renk istiyorum sanırım en uygun renk hidrocor mel olur böyle tam yeşil olmıcak ela gibi

kızlar şimdi ozaman biz aldıgımızda bize yeni seri 12/2017 mi gelicek peki bu seri çokmu koyu ben koyu mel isteiyorum yani bi aralar acıktı rengi daha bal rengi sarıymış yani şimdi koyu yeşil bişey gelmesin karar veremedim vetman sana mail attım cvbını bekliyorum mel alıcam ama birde bu seri çok koyu gelicekse almayım bekleyim biraz yemyeşil bir mel istemiyorum

Arzu hanim icemint bende dusunmustum ama devami yok dediler ozel uretimmis sonra crystal olarak nc serisine eklenmis?simdi alirda brdaha bulamazdam
yok her söylenene inanmayın en doğru bilgileri benden alırsınız seriler hakkında olsun renkler hakkında olsun herkez her yere birşeyler yazıyor ne kadarı doğru tartışılır :)alırda beğenirseniz bir tane daha alır yedeklersiniz o zaman:))

meller 10 aydır aynı tonda tarihler değişsede renk aynı ela duruyor ririecem arkadaşımızda yeni aldı onunkiler 09/2017 forumda resim paylaştı 12/2017 de dün ben ekledim bendeki duruşunu üstte yani hangi seriyi alırsanız alın renk aynı olacak...ririecemin resimlerine bakabilirsiniz..

Son düzenleme:
kızllaaarr topazio hayranlarıııı geçen sene bizi hüsrana ugratan seriden sonraaa bu seneki 12/2017 seri topaziolar müüütthhiiişşşşşşşşşşşşşş foto da eklicem ama 2009dan beri topazio kullanan biri olarak sölüorummm kaçırmayıınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…