Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bu ne yaaaahuuuuu merak etme oyke yazip cizmekle dolmuyor hakkin konu disi cevap yazmaktan ceza alirsin yakinda bosa ugrasiosun block olur hesabin basima gelmedi deil her yeni uyenin temel sorunu bu .icemint diorm olayi kapatiyoorum hidrocharme ice resimlerini bekliyoruzzzz

Tatli arkidaslar koyu kahve gozlu arkidaslar bizi icemint paklar crystal koyulasms belki ack kahve yada ela gozde guzel renk verir kotu deil ama bizi acmazzzz

off canım benim biraz önce yazdığımda bu mesajlardan sonra kaynayıp gitti tabi :|
bende crystalle icemint bakıyordum.neden icemint diyorsun tatlım acaba
:44:crystal mi icemint mi koyu renk gözde doğal durur acaba fazla bağırsın istemiyorumda :/
son zamanlarda crystal alan arkadaşlar veya kullananlar varsa resim koyup fikir verirlerse çok sevinirimm

kızlarrrrrr bnm cristallerrr dun geldi. bugun taktım ve bayıldım.mel dısında bişey kullanmıyordum yıllardır fakat renkler koyulaştıgı için cristal aldaım. gözum koyu kahverrengı ve gercekten actı gözumu crsital. canlı oldu.yeşilmi mavimi derseniz mavi yeşil arası bir renk biraz ısıga ve giydigine göre değişiyor. dun mavı dıyen arkadaslar bugun yeşil dediler..:) ama doğallık acısından sanırım quartzo ve topaziodan daha ıyı. en yakın zmnda fotoyu yukleyecem.

vayy senin adına çok çok sevindim tatlımm bende mel istiyordum ne zamandır böyle tatlı bir yeşil.ama koyulaştığı için alamadım bir türlü kalmıştı.Sonra crystaller koyulaşınca alternatif olarak onun arayışına koyulmuştum bu yorumun ne güzel geldi öyle
Rengi çok çok açık mı yoksa melin eski hali gibimi valla resim koyarsan süper olucak merak içindeyim sipariş vericemm

merhaba kızlar bugün bana nc mel geldi.. seri 08/2017 yazıyor. ama küçük geldi gözüme ki daha önce kullanmıştım. kullanamicam çoook üzgünüm..

resim isteriz:))

guzelim rengi eski, seri mellerden dahada acık ama yapay durmuyor. resmide koyucam en kısa zamanda ıns. guzel ceken bır makına ile olsun :) ama eger eskı serı mellerı severek kullandıysan crıstali al derim

guzelim rengi eski, seri mellerden dahada acık ama yapay durmuyor. resmide koyucam en kısa zamanda ıns. guzel ceken bır makına ile olsun :) ama eger eskı serı mellerı severek kullandıysan crıstali al derim

benim tanıdıklarımdan kullananlar vardı açık güzel bi yeşildi biliyorum.ama ben hiç kullanmadım.valla güzel bi makina olmasada olur ya bi görelimde net olmasada çok merak ettimmmm

mjackson özel msj atamıorum msj sayım 100 deilmiş çok da uzun yazmıştım walla. topaziolar 2010 daki gibi açık deil başta onu söliim ama gecen seneki gibi de koyu deil bence çok gzl olmuşlar. soloticaların özelligi zamanla rengin ve lensin göze oturması ilk başta çok parlak ve canlı oluo ama snra dogallaşıo. batma tasma olmuo bende nc serisinde. makyajsız pek kullanmadım ama çok da makyaj yapmam sadece rimelle bile çok gzl duruo bencee. umarım yardımcı olmusumdur. sormak istedigin başka bişi varsa seve seve cevaplarım...

Çok çok çok teşekkür ederimm

Müsait olduğunuz bir zaman resim eklerseniz çok mutlu olurum

balperıcım solflex mı yoksa yıllık olanlarından mı bahsedıyorsun... şuan elındekı kac serıyıdı begenerek kullanmana sevındım

balperıcım solflex mı yoksa yıllık olanlarından mı bahsedıyorsun... şuan elındekı kac serıyıdı begenerek kullanmana sevındım

yıllık olan cnm. solflex de almıştım ama hiç begenmedim çok büyük ve yıllıkla renk çok farklı. 12/2017 yazıo kutuda 2018 gelsin ondan da alıcam topazio forever :)

cnm benımde solflexler ocak sonunda gelıcek umarım çok büyük durmaz solflexler eskıye gore bıraz daha belırgın rente oldukları için tercıh ettım ama şuan açılmış umarım buyuk bı fark yok tur balperı

umarım memnun kalırsın cnm sende farklı durabilir. her göze göre durusu da değişio tabi

Balperi resim koyucam demiştin canım resim isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…