Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

okypetecim pek güzel olmuş mavi olmuş sanki birazcık

Allahhhhhh bu renklerin güzelliği nedir böyleeee çok teşekkür ederiz Arzu Hanımcımm ne doğallıktır böyle
Bayıldım bayıldım crystal ve icemint arasındayımm hangisi sizce daha doğal diğerine göre biraz daha kapalı bir renktir acabaa çok bağırsın istemiyorum
Karar vermem lazımmmmmm:18::18:

charm ocre aldım benim gibi koyu kahve gözlü ve gri -ela gibi bi renk hayal edenlere tavsiye etmiyorum çok çok doğal fakat abartmıyorum göz rengimi sadece 1 ton açtı.. kendi gözüm koyu kahve açık kahve gibi bile değil resimler cok yanıltıcı oluyo...hem ışıktan hem seri farklılıklarından dolayı

Ocreler gözü açmaz ki o gördüğün fotolar ya açık gözlü insanlara aittir ya da seneler önceki Ocrelerdir.Benim gözüm açık kahve olduğu halde açmadı aynı renk oldu

r:))cristal ile ıcemint çok benziyor ama cristal biraz daha yeşil ıcemint biraz dha mavimsi yüzde 10 kadar daha mavi cristalden ve ıcemint biraz daha parlak geliyor bana:)

Arzu hanim crystal hala boyle acikmi? Icemint ayrrsaniz bana sevinirim cok hos muss ay basi alcam kesin

evt hala böyle ama göz tabanı açık kahve bu resimlerdeki arkadaşların sanırım litatianın gözleri açık kahverengiydi o yüzden onun gözüne yakın gözlerde crsital resmi eklemeye çalıştım:)
cristaller göz tabanı koyu olsada açıyor ama açık tabanda daha güzel kaynaşıyor :)icemint herkezde aynı duruyor cristal gözleri açık olanlarda daha açık duruyor..

r:))cristal ile ıcemint çok benziyor ama cristal biraz daha yeşil ıcemint biraz dha mavimsi yüzde 10 kadar daha mavi cristalden ve ıcemint biraz daha parlak geliyor bana:)

..

1)Cristal mi ya daha parlak yoksa icemint mi ve hangisinin orta boşluğu daha dar ?
2)İkisinin yuvarlak mı pupili yoksa cor serisi gibi mi ?
3)cristal mi çevreçesiniz olan yoksa icemint mi ?

Bunlara göre lens ısmarlayacağım .
Sevgiler vetman hanım .

Ocreler gözü açmaz ki o gördüğün fotolar ya açık gözlü insanlara aittir ya da seneler önceki Ocrelerdir.Benim gözüm açık kahve olduğu halde açmadı aynı renk oldu

canım koyu gözde charm ocre duruşu diye fotolar var malum ve sevgili arzu hanımın sipariş sayfasındada ilan bu şekilde oldugu için insan haliyle o gördüğü renkleri hayal ediyor iddialı bi renk değişikliği beklemiyordum ama bu yarım bir ton arası açılmada beni şok etti diğer koyu gözlü arkadaşlar en azından o resimlere aldanmasınlar diye belirtmek istedim...

Canım hiçbir seri birbirini tutmuyor. Arzu Hanım'ın siyah gözünü albümündeki Ocre o kadar güzel açmış ki amber rengi yapmış ama o çok eski seri.Ben de mesela onu görüp kafayı Charm Ocre'ye taktım.Benim gözüm açık kahveydi karanlık ortamlarda kışın orta kahve oluyor en koyu,bayağı bir açık renk bekliyordum ama tabi iddialı bir renk seçmedim bunu bilerek aldım.Gözümü büyüttü biraz ışıltı kattı kenarlarını bir ton falan açtı o kadar:) Kendi göz rengim gibi kimse anlamadı ama herkes sende bir güzellik var deyip durdu lens olduğunu anlamadılar.Seri olayını ben de burdan öğrendim..

Ha bende minicik taştı makyajsız belli oluyor o da dibime girersen.Güzel siyah bir makyajla yazın enfes duruyor.Bir de mevsim kış etraf puslu Ocre kendini belli edemiyor normal kahve duruyor.Yazın bayağı fark ediyor

Selam arkadaslar, ben solotica natural colors kullaniyorum, rahatligindan filan gayet memnunum, ancak gözümü asiri kurutuyor 2-3 saat sonra.. sizdede varmi bu sorun ? Göz damlasi aldim ama sürekli damlatamiyorum göz makyajim akar diye..

önceki kullandıgım soloticalarda bu sorununu yaşamamam ragmen son 2 diir bende de aynı sorun oluo maalesef

1.ıcemint biraz daha parlak biraz daha mavi.
2.pupil boşlukları cor serisi gibi..
3 her ikisindede çerçeve var nc serisinden ince hareli olarak üretilmiş ve çift taraflılar hem cor hem nc tarafı var:)

Arzu hanim ben yurtdisinda yasiyorum hatirliyorsaniz, kullandigim solüsiyon tr de yok. Siz solüsiyona mi bagliyorsunuz kurulugu ?

Ben solüsyona bağlıyorum.Ben eski lensleri kullandığım solüsyonumu bitene kadar soloticalarla kullandım.Gözlerimde aşırı kurudular.
Ama Sauflon all in one light aldım alalı o sorun olmuyor artık..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…