- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.761
arzu hanım 12/2017 charme meller geldimi ?
geldiyse resim koyabilirmisiniz lütfennn
charm ice ı çektim.çok net çekemiyorum arkadaşlar...birine çektireceğim ayrıca. crystalide çekerim sonra.. olduğu kadar işte.)
sadece şunu söyleyeyim. ice tutkumdu. ama bu yeni ice kendini aşmış. renk inanın bundan da güzel. makine biraz eskidi benim. idare edin lütfen:)
ay evet canım ya. mavi ağırlıklı bir ton. ki biliyorsun ben maviciyim. tam istediğim gibi.. sanada çok teşekkür ederim.okypetecim pek güzel olmuşmavi olmuş sanki birazcık
nilciğim aynennn,
ice ice baby:))
ice tutkusu başka:)
çok teşekkürler. marinemi benziyor.. yakın renkler demek ki..
yapmayın( topazio denemedim uzun süredir net bir fikrim yok ama bu kadar açık olmadıgından eminim:)Bence quartzo göndermiştim denemiştiniz quartzo daha iyi olur:)
Eki Görüntüle 610074 quartzo böyle duruyor
Eki Görüntüle 610087 koyu kahverengi gözümde ıcemintin duruşu:)
Eki Görüntüle 610088 Eki Görüntüle 610089
yapmayın( topazio denemedim uzun süredir net bir fikrim yok ama bu kadar açık olmadıgından eminim:)Bence quartzo göndermiştim denemiştiniz quartzo daha iyi olur:)
Eki Görüntüle 610074 quartzo böyle duruyor
Eki Görüntüle 610087 koyu kahverengi gözümde ıcemintin duruşu:)
Eki Görüntüle 610088 Eki Görüntüle 610089
charm ocre aldım benim gibi koyu kahve gözlü ve gri -ela gibi bi renk hayal edenlere tavsiye etmiyorum çok çok doğal fakat abartmıyorum göz rengimi sadece 1 ton açtı.. kendi gözüm koyu kahve açık kahve gibi bile değil resimler cok yanıltıcı oluyo...hem ışıktan hem seri farklılıklarından dolayı
Allahhhhhh bu renklerin güzelliği nedir böyleeee çok teşekkür ederiz Arzu Hanımcımm ne doğallıktır böyle
Bayıldım bayıldım crystal ve icemint arasındayımm hangisi sizce daha doğal diğerine göre biraz daha kapalı bir renktir acabaa çok bağırsın istemiyorum
Karar vermem lazımmmmmm:18::18:
Arzu hanim crystal hala boyle acikmi? Icemint ayrrsaniz bana sevinirim cok hos muss ay basi alcam kesin
r:))cristal ile ıcemint çok benziyor ama cristal biraz daha yeşil ıcemint biraz dha mavimsi yüzde 10 kadar daha mavi cristalden ve ıcemint biraz daha parlak geliyor bana:)
..
Ocreler gözü açmaz ki o gördüğün fotolar ya açık gözlü insanlara aittir ya da seneler önceki Ocrelerdir.Benim gözüm açık kahve olduğu halde açmadı aynı renk oldu
canım koyu gözde charm ocre duruşu diye fotolar var malum ve sevgili arzu hanımın sipariş sayfasındada ilan bu şekilde oldugu için insan haliyle o gördüğü renkleri hayal ediyor iddialı bi renk değişikliği beklemiyordum ama bu yarım bir ton arası açılmada beni şok ettidiğer koyu gözlü arkadaşlar en azından o resimlere aldanmasınlar diye belirtmek istedim...
Selam arkadaslar, ben solotica natural colors kullaniyorum, rahatligindan filan gayet memnunum, ancak gözümü asiri kurutuyor 2-3 saat sonra.. sizdede varmi bu sorun ? Göz damlasi aldim ama sürekli damlatamiyorum göz makyajim akar diye..
Selam arkadaslar, ben solotica natural colors kullaniyorum, rahatligindan filan gayet memnunum, ancak gözümü asiri kurutuyor 2-3 saat sonra.. sizdede varmi bu sorun ? Göz damlasi aldim ama sürekli damlatamiyorum göz makyajim akar diye..
1)Cristal mi ya daha parlak yoksa icemint mi ve hangisinin orta boşluğu daha dar ?
2)İkisinin yuvarlak mı pupili yoksa cor serisi gibi mi ?
3)cristal mi çevreçesiniz olan yoksa icemint mi ?
Bunlara göre lens ısmarlayacağım .
Sevgiler vetman hanım .
solusyon olarak hangi markayı kullanıyorsunuz ?
Arzu hanim ben yurtdisinda yasiyorum hatirliyorsaniz, kullandigim solüsiyon tr de yok. Siz solüsiyona mi bagliyorsunuz kurulugu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?