Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arzu hanım 12/2017 charme meller geldimi ?
geldiyse resim koyabilirmisiniz lütfennn

Arkadaşlar eğer renklerin kendisinde nasıl duracağını merak eden varsa doğal göz rengini foruma yüklesin ben yanına istediği tonun birebir kendisinde nasıl duracapını resim olarak yüklüycem :)

Merakliii tatlım burdaki mesaj kutunu kontrol edersen benim msnimi sana yazıcaktı arkadaşım ben görmek istiyorumda rengini bana atarsan hatta eklersen çok sevinirimm :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar eğer renklerin kendisinde nasıl duracağını merak eden varsa doğal göz rengini foruma yüklesin ben yanına istediği tonun birebir kendisinde nasıl duracapını resim olarak yüklüycem :)

Arzu abla benim göz rengim sizinkiyle aynı yeni seri topazio ve quartzolar sizde nasıl duruyor ? :26:

Son düzenleme:
charm ice ı çektim.çok net çekemiyorum arkadaşlar...birine çektireceğim ayrıca. crystalide çekerim sonra.. olduğu kadar işte.)
sadece şunu söyleyeyim. ice tutkumdu. ama bu yeni ice kendini aşmış. renk inanın bundan da güzel. makine biraz eskidi benim. idare edin lütfen:)

ha rı kaaaaaaaaaaaa

charm ıce sever olarak ''ıce ıce baby''diyorum
çokkkk güzelll ve çok yakışıyor sanaaa oky'cim.

benim CHARM MARİNE ile aynı renkkk cok hus olmus:)))

arzu hanım topazioların rengi hala böylemi?böyleyse almayı düşünüyorum.yeni aldığım esmeraldalarımı kaybettim çok üzgünüm.bide topazio denemek istiyorum
yapmayın ( topazio denemedim uzun süredir net bir fikrim yok ama bu kadar açık olmadıgından eminim:)Bence quartzo göndermiştim denemiştiniz quartzo daha iyi olur:)

Arzu abla benim göz rengim sizinkiyle aynı yeni seri topazio ve quartzolar sizde nasıl duruyor ? :26:
quartzo böyle duruyor

Arzu Hanim icemint koyarsaniz guzel olur

koyu kahverengi gözümde ıcemintin duruşu:)

Son seri nc crystal resmiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…