- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.701
kızllaaarr topazio hayranlarıııı geçen sene bizi hüsrana ugratan seriden sonraaa bu seneki 12/2017 seri topaziolar müüütthhiiişşşşşşşşşşşşşş foto da eklicem ama 2009dan beri topazio kullanan biri olarak sölüorummm kaçırmayıınnnn
kızlar bioTrue solüsyonu kullananlar varmı memnun kaldınız mı ??? Genelde olumlu yorumlar okudum:44:
kullandığınız marka ve kullandığınız solusyon çok önemli solotica alırsanız asla batma yaşamassınız...Ancak solousyon olarak renu, bosh lomp, bio true, aqua fresh ,fresh care vss bunları kullanmayın...Arkadaşlar ben de lens kullanıyorum fakat dereceli.ayrıca benim gözlerim çok hassas olduğu için hemen kızarıyor hele renkli lens hiç dayanmıyor..uygun bir marka bilen var mı??
Ya kızlar bende lens almayı düşünüyorum fakat babam bildiğiniz korkuttu beni lenslerden verdiği tepki şuydu; eğer iyi gözünü bozupta kör olmak istiyorsan alabiliriz dedi ya. Lens gerçekten çok zararlımı retinayı çiziyormuş galiba. Ne kadar zarar verebilirki?
charm icelarım geldi. ve süperler. 2ci charm ice ım. ilkinide çok seviyordum. bu ondan bile güzel. yok böyle bir ton. berrak ,gümüşümsü bir gri mavi. bende alt sarı olduğu için yeşile dönen her renk lensin haricinde bu asla dönmedi.. rahatlık zaten var.
arzucuğum,çok teşekkürler canım..resim koyarım bir ara.
alllammmmmmmmmmmmmmmmm bu ne ıstırapppp beaaaaaaaaaaaaaaaaa sırf solotica için sacmalıorummmmmmmmmmmmyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?