Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar ben de lens kullanıyorum fakat dereceli.ayrıca benim gözlerim çok hassas olduğu için hemen kızarıyor hele renkli lens hiç dayanmıyor..uygun bir marka bilen var mı??

canım nc topazio mu yoksa solflex topazıolardanmı bahsedıyorsun :44: benımde ocağın sonunda solflex topazıo gelıcekti gercı onun rengınden memnunlar ama umarım aksi bi durum olmaz bende:26: merak ettim resim rica etsek

kızlar bioTrue solüsyonu kullananlar varmı memnun kaldınız mı ??? Genelde olumlu yorumlar okudum:44:

kızlar bioTrue solüsyonu kullananlar varmı memnun kaldınız mı ??? Genelde olumlu yorumlar okudum:44:

bio true soloticalarla batma yaptırıyor ben solotica alanların evde bio true varsa dökmelerini asla soloticalara sürmemelerini tavsiye ediyorum çünkü soloticaları bozuyor soloticalarınızla bosh lomp bio true aqua fresh renu kullanırsanız batma yaşarsınız...

Arkadaşlar ben de lens kullanıyorum fakat dereceli.ayrıca benim gözlerim çok hassas olduğu için hemen kızarıyor hele renkli lens hiç dayanmıyor..uygun bir marka bilen var mı??
kullandığınız marka ve kullandığınız solusyon çok önemli solotica alırsanız asla batma yaşamassınız...Ancak solousyon olarak renu, bosh lomp, bio true, aqua fresh ,fresh care vss bunları kullanmayın...

charm icelarım geldi. ve süperler. 2ci charm ice ım. ilkinide çok seviyordum. bu ondan bile güzel. yok böyle bir ton. berrak ,gümüşümsü bir gri mavi. bende alt sarı olduğu için yeşile dönen her renk lensin haricinde bu asla dönmedi.. rahatlık zaten var.
arzucuğum,çok teşekkürler canım..resim koyarım bir ara.

Ya kızlar bende lens almayı düşünüyorum fakat babam bildiğiniz korkuttu beni lenslerden verdiği tepki şuydu; eğer iyi gözünü bozupta kör olmak istiyorsan alabiliriz dedi ya. Lens gerçekten çok zararlımı retinayı çiziyormuş galiba. Ne kadar zarar verebilirki?

Kızlarrr yakın zamanda crystal rengi almış olan yada kullanan varmıı son seriler ne durumda rengi nasıl sizce yapmacık durur mu koyu renk gözdee :44: :44:

resim olanlar paylaşırsa çok güzel olurrr :)

Tatlm benim annemde az oncr gordu hidrosummer azullarimi cikar sublari dye bagardi begenmedi bende acikcasi o oyle yapinca kotu oldum elden ckartmayi ble dusundum begenen brkac arkdasm vardi aileler boyle hassaslar bu konuda ama sen hergun takmicaksinki ben oykeyim sahsen useniyorum cok

Okypete bir tane cristal bir tane charm ice fotosu rica ediyoruz senden en yakin zamanda:)

Aylık olanlar solotica değilmiş. sakın almayın bir kere brezilya malı değil. kore malıymış. bunlar şu dönem ne tutuluyor,hangi marka revaçta diye bakıp,solotica adını kullanmışlar. yani soloticayla alakası yokmuş. zaten "soloticanın aylıkları yokmuş"..arkadaşlar..sadece
yıllıkmış...aman diyeyim dikkat

Aylık olanlar solotica değilmiş. sakın almayın bir kere brezilya malı değil. kore malıymış. bunlar şu dönem ne tutuluyor,hangi marka revaçta diye bakıp,solotica adını kullanmışlar. yani soloticayla alakası yokmuş. zaten "soloticanın aylıkları yokmuş"..arkadaşlar..sadece
yıllıkmış...aman diyeyim dikkat

vetman 10 resimleirni görmek için hayatımda bu kadar saçma sapan dolu mesaj yazmadımm sonn 2 herşey soloticaaa içinnn

vetman 10 resimleirni görmek için hayatımda bu kadar saçma sapan dolu mesaj yazmadımm sonn 2 herşey soloticaaa içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…