Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

o halde grafite....

wetman kendi gözünde icemintin flaşlı fotosu varmı şuana kadar görduklerımın hepsi uzak ve flaşsız merak edıyorum dokusu pupili esmeralda ve quartzo gibimi?
Bety blues flashlı ıcemintler kendi koyu kahverengi gözümde :)
Pupili esmeralda topazio quartzo gibi değil o pupil boşluğu sadece o üçlü seriye aittir.
Icemintin pupil boşluğu diğer seriler gibi.Doğal gözle kaynaşıyor..
http://i43.tinypic.com/2469gr5.jpg
Buda kendi gözümde flashsız ıce mitnt fotoğrafı yakın çekim.Size göre sol taraf yani haresiz kısmı hıdrocor sağ tarafda n.c kısmı taktım n.c kısmı görüldüğü gibi biraz daha koyu:)Icemintler çift taraflı takılabiliyor bende bunu tesadüfen farkettim hem n.c hemde hıdrocor ve inanılmaz rahat bir lens:)
http://i40.tinypic.com/1zi5c0.jpg

Son düzenleme:
Pamukk sende yeterince benim sana önereceğim renkleri tespit etmişsin yani doğru yoldasın:)
Aslında giallo ile hıdrocor mel rengi karşılaştırılıyor.Yani soloticada giallodan daha açık gialloya denk gelen renk seninde tespitin gibi hıdrocor mel ancak hıdrocor verdeyide sana önerebilirim özellikle senin gibi açık renk göz tabanlarında hıdrocor verdede inanılmaz doğal ve güzel duruyor.Hatta burada liv isimli arkadaşımız geçen haftalarda senin gibi açık renk göz tabanına sahip ve hıdrocor verde almıştı ve inanılmaz doğal durdu onda verdeler.
Bence zeytin yağı yeşili daha sarımsı bir yeşil düşünürsen hıdrocor mel yada daha yoğun bir yeşil düşünürsen o zaman verde derim ama göz tabanın açık olduğu için çok şanslısın hıdrocor serisinin tüm renkleri senin gözlerinle kaynaşacaktır.natural melinde haresi zaten sende çok belirgin durmayacak göz tabanında açık olduğu için mel rengi sende açık duracağı için hare sende belli belirsiz duracaktır:)
Bu fotoğrafdaki gibi bu bayanında göz tabanı senin gibi açık ela yeşil ve natural colours melin duruşu:)

kimse yardım etmiycek mi bana :a015:

çok teşekkür ederim canım yardımların için bi sorum daha var bugün bütün gün lensleri araştırınca yeni sorular edindim:)
soloticaların yeni seri hdricor meli çok açıkmış yani radikal bir değişiklik yaratıyor giallo gibi değil diyorlar bende ne giallo nede mel ,ikisi arası bişi istiyorum sanırsam. yani lenseleri gözümden çıkardığımda "aa lensi varmış önceden" demesin uzaktan gören. bugün hidrocor ocreyi gördüm baktım resimlerde, videolarda gialloya en çok benziyen o gibi gözüküyor çok radikal bir değişimde yapmıyor dumanlı hafif yeşilimsi bir renk çıkıyor ortaya giallo gibi ama daha koyusu değil(yani öyle gözüküyor en azından) .gerçekten böylemi yoksa resimler videolar yanıltıcı mı bilemedim.
verdeninde giallodan koyu durması ihtimali korkutuyr beni öylede istemiyorum bide giallo nekadar haresizde desem sanırım gözden daha küçük çapta olduğu için ve benm gözmde kendinden hareli olduğu için kenarlarda doğal hare oluşuyrdu bu yüzden nc serisine artık çokda korkarak bakmıyorum .
dediğim gibi doğal lens takıntı yaptım bunu diyince "korkma soloticaların çoğu çok doğal" diyolar ama illaki bazıları farklı oluyor çünkü rainbowda öyleydi ama giallo dışında açık yeşil ve emerald green de denedim ve asla giallo gibi değillerdi nekadar doğal olursa olsun yinedeanlaşılabilirdi en azndan ben anlayabiliyorum bu korkum olmasa çoktan nc seriinde mele karar kılmıştım zaten.durum bundan ibaret araştırdıkça seçenek sayısı artıyor ben iyice karasızlşıyrm eyvahedigeldismile
vetnam10 tek bi fikir vericek olsan hangisi derdin bütün bu söylediğim şartlara dayanarak ben hala seçemiyorumda?? (bu arada gözüm çok açık değil koyu ela yani kızıl kahvelik yok daha çok ,çok koyu yeşil yansımala var kahvenin içinde)

vetmancim eğer varsa nc mel ve nc ice foto koyabilir misin bi türlü krr veremiyorum bi yandan doğal olsn istiyorum bi yandan da ice in rengi bni cezbediyor fakat gözlerim çok koyu violet gibi rengi olmasından korkuyorum

Brownicim göz tabanın çok koyuysa ıce önermiyorum ıceları açık renk gözlere öneriyorum.
Icelar fotoğraflardan bir iki ton daha koyu duruyor özellikle de koyu renk gözlerde natural colours ıce alan bir kaç kişi beğenmediği için ben natural colours ıce rengini koyu renk gözlere hiç önermiyorum.Sadece koyu renk göze ismi gibi buzlu bir renk veriyor:)
Natural colours mel düşünebilirsin koyu renk gözlerde oldukça doğal ve başarılı sonuç veriyor meller..
Flashlı n.c ice fotosu normalde böyle durmaz daha koyudur:)

Natural colurs mel.

Pamukk canım sen ocreden bahsetmedin diye hiç düşünmedin sanmıştım.Ocre rengi aynı fotoğraflardaki videolardaki gibi bir renk.Tabiki herkezin gözünde her renk tıpatıp aynı durmaz herkezin gözünün rengi doğal parlaklığı göznşekli bile lensin farklı durmasına neden oluyor ancak fotoğraflar ve videolarla yaklaşık olarak lensin bizde nasıl duracağını az çok kestirebiliriz.
Soloticalar aynı hıdrocor melde hiçbir değişiklik yok.Özellikle bu hafta yeni seri bir hıdrocor mel açtım sırf renk nasıl değişmişmi diye inanın meller aynı hiçbir değişiklik yok geçen sene kullandığım bildiğim aynı hıdrocor melllerin rengi yine aynı .Bana kalsa ben mel veya verde den birisini seç derim:)Ocre gözünde daha az bir değişiklik yapacaktır haliyle..

charme ice da ortadan kahvelik çıkmış bence kötü olmuş.açık renk gözde daha hoş olur ama nc icedan çok daha güzel.ben iceın lila gibi durmasından ötürü sevmiyorum.charme graphite de çok koyu.
cor ice ve cor graphite sanki daha güzel.
ıce minti beğendim çok naturel bir renk.
Yeşil olarak acaba verde nasıl durur bende merak ediyorm

tekrar teşekkür ederim vetnam10 bikaçını eledim ve öncelik sırası yaptım en azndan hidrocor mel olmıycak ona karar verdim o kadar değişsin istemiyorum gözüm.
nc mel etrafındaki hareden dolayı daha koyu gözüküyor hcor mele göre yani göz aldatmacası gibi bişey oluyor aslında dediğin gibi lensde bi açklık yoktur ama azda olsa hafif hare değişiklik katıyor heralde. o yüzden nc mel olabilir.
tabi hidrocor serisinin hepsinden doğal olması açsındanda sırf hidrocor alabilmek için ocreyi de tercih edebilirm
bide liv'e mesj attım hidrocor verdeli resimlerini gnderirse verde hakkında bi kanıya varmış olcm (çünkü internette hidrocor verde pek yok resim hele video hiç yok) böylece onuda eliycem yada son 2den biri olcak ama şuan için nc mel yada hidrocor ocre :) teşekkür ederim tekrar opuyorumnanaktan
buarada icemint in barındırdığı renk tonları süper grili ama bunun 1-2 ton koyusu bi renk yokmu ya gri lenslerin hemen hepsi çok açık oluyor malesef şöyle dumanlı bi görüntü yaratıcak orta-koyu gri lens olsa hiç düşünmeden onun alcam valla

arkadaşlar buarad giallo resmi istiyen varsa ekleyebilirim yardımcı olması açısından

Kızlar aşağıdaki resimde mel için bal rengi diyo,verde için de yeşil diyo,ben aslında topazio istiyodum ama çok iddialı şeyleri sevmıyorum,koyu kahve gözü olup verdesi olan varsa foto koyabılırlermı,kafamızda soru işareti kalmasın???

Pamukkcum ıcemint tamda tarif ettiğin gibi kesinlikle ama kesinlikle koyu dumanlı gri bir lens hatta fotoğraflarda biraz daha mavileniyor normalde daha gri ve koyu :))
Tam tarif ettiğin gibi bilgin olsun:)
Koyu kahverengi gözde hıdrocor verdenin duruşu ..

esmeralda ve quartzo kullanıyorum çok değil ama memnun saayılırım doğal dursun istıyorum mavı tonundada olursa süper olur tabii icemint mavi gibi değil mi?wetmancım sence hangisi daha doğal icemint mi graphitte mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…