- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.041
şimdi ekledım cnm konustukta kendısıyle su sayfalara bakım kesın ahngısını alıcam hakkında kararımı verım sıpariş vericem kendısıne.Soloticaların hepsı çok güzel,mel,esmeralda,topazio,quartzo,grafite hangısı bılemıyorum saçlarım bronz kahve buğday tenliyim hangisi bilmiyorum,aslında çok da iddialı şeyleri sevmıyorum...
Bety blues flashlı ıcemintler kendi koyu kahverengi gözümde :)wetman kendi gözünde icemintin flaşlı fotosu varmı şuana kadar görduklerımın hepsi uzak ve flaşsız merak edıyorum dokusu pupili esmeralda ve quartzo gibimi?
Pamukk sende yeterince benim sana önereceğim renkleri tespit etmişsin yani doğru yoldasın:)arkadaşlar sizden fikir istiycem özellikle vetman10 arkadaşım sanırım sen bu konuda bilgilisin
ben geçen sene rainbow giallo kullandım ve renk olarak çok seviyodum çünkü çok çok doğal duruyordu kimse lens olduğunu anlamıyordu (bu arada koyu ela gözlüyüm) ancak rainbowlar çok rahatsız etti beni o yüzden solotica almayı düşünüyorum ancak gialloya denk angi renk gelir karar veremedim
dediğim gibi öncelikli şartım çok doğal durması bu yüzden charm serisi asla düşünmüyorum ya hidrocor(ki ilk tercihim doğallık açısından bu) yada nc serisi olabilir.
renk olarak hidrocor serisinin mel ini alırsam sanırım çok açık kalır? çünkü hidrocor mel diğer mellre göre çok açık oluyormuş?? (buarada giallonun rengini çok seviyodum ama birazcık daha açık ve canlı renk olsa fena olmazdı diyodum bu yüzden seçiceğim solotica birazcık daha giallodan açık olabilir ama daha koyu olmamalı)
natural color serisinden mel alırsam sanırım istediğime en yakın olabilecek renk ama etrafında azda olsa hare olması beni düşündürüyor çünkü giallonun okadar doğal durmasını renginden öte haresiz olmasınada bağlıyorum gerçek göZ gibi duruyordu ben genelde lensleri damarlarından ve harelerinden farkederim özellikle hare lensin bombeli gözükmesine neden oluyor gibi
gelelim verde rengine biri bana giallo gibi doğal ve yakın renk durucak lensin verde olucağını söyledi ama onunda koyu olmasından ve mel gibi doğal olmamasından korkuyorum çünkü verde resimlerdeki gibi dururmu bilmem sanki çok koyu tabi eğer hidrocor serisindeki verde açıksa diğerlerine göre bilemem ama yinede giallodan daha koyu olmasını kesin istemiyrm .
anlıycağınız kafam karıştı ben şimdi napsam bilmiyorumkismile
arkadaşlar sizden fikir istiycem özellikle vetman10 arkadaşım sanırım sen bu konuda bilgilisin
ben geçen sene rainbow giallo kullandım ve renk olarak çok seviyodum çünkü çok çok doğal duruyordu kimse lens olduğunu anlamıyordu (bu arada koyu ela gözlüyüm) ancak rainbowlar çok rahatsız etti beni o yüzden solotica almayı düşünüyorum ancak gialloya denk angi renk gelir karar veremedim
dediğim gibi öncelikli şartım çok doğal durması bu yüzden charm serisi asla düşünmüyorum ya hidrocor(ki ilk tercihim doğallık açısından bu) yada nc serisi olabilir.
renk olarak hidrocor serisinin mel ini alırsam sanırım çok açık kalır? çünkü hidrocor mel diğer mellre göre çok açık oluyormuş?? (buarada giallonun rengini çok seviyodum ama birazcık daha açık ve canlı renk olsa fena olmazdı diyodum bu yüzden seçiceğim solotica birazcık daha giallodan açık olabilir ama daha koyu olmamalı)
natural color serisinden mel alırsam sanırım istediğime en yakın olabilecek renk ama etrafında azda olsa hare olması beni düşündürüyor çünkü giallonun okadar doğal durmasını renginden öte haresiz olmasınada bağlıyorum gerçek göZ gibi duruyordu ben genelde lensleri damarlarından ve harelerinden farkederim özellikle hare lensin bombeli gözükmesine neden oluyor gibi
gelelim verde rengine biri bana giallo gibi doğal ve yakın renk durucak lensin verde olucağını söyledi ama onunda koyu olmasından ve mel gibi doğal olmamasından korkuyorum çünkü verde resimlerdeki gibi dururmu bilmem sanki çok koyu tabi eğer hidrocor serisindeki verde açıksa diğerlerine göre bilemem ama yinede giallodan daha koyu olmasını kesin istemiyrm .
anlıycağınız kafam karıştı ben şimdi napsam bilmiyorumkismile
vetmancim eğer varsa nc mel ve nc ice foto koyabilir misin bi türlü krr veremiyorum bi yandan doğal olsn istiyorum bi yandan da ice in rengi bni cezbediyor fakat gözlerim çok koyu violet gibi rengi olmasından korkuyorum
vetmancım, charm ice fotosu var mı sende?
çook teskkür ederim Wetmancım karar weremıorum göz rengim senınkınden 1 2 ton açık icemintmi hidrocor graphittemi??
cnm ne renk lenslerın çok hoş durmuş,kendı göz rengınde koyu heralde.lenslerim yakışmışmı ? duruşu nasıl sizce?
lenslerim yakışmışmı ? duruşu nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?