- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.061
esmeralda ve quartzo kullanıyorum çok değil ama memnun saayılırım doğal dursun istıyorum mavı tonundada olursa süper olur tabii icemint mavi gibi değil mi?wetmancım sence hangisi daha doğal icemint mi graphitte mi?
vetmancım göz rengimi koyım senın ıcın fıkır vermesı acısından,kızlar esmeralda yada topazio istiyorum sizce hangisi
biras baygın bakmışım ev hali işte :)
cnm ne renk lenslerın çok hoş durmuş,kendı göz rengınde koyu heralde.[/QUOTE
teşekkürler :) çok mutlu oldum.. ewt kendi göz rengim orta kahve
cok guzel duruor cnm bayildim ben :) hangisi bu?
snn lensler nedir ?
sanki amazon gri yada b&l gri gibi
ben solotica sanmıtım diğer topikte görünce :S [/QU
çok iisin bu konuda evet amazon ama ben soloticalardan bi farkını göremdim :S karşılaştırınca
çok iisin bu konuda evet amazon ama ben soloticalardan bi farkını göremdim :S karşılaştırınca
Brownicim göz tabanın çok koyuysa ıce önermiyorum ıceları açık renk gözlere öneriyorum.
Icelar fotoğraflardan bir iki ton daha koyu duruyor özellikle de koyu renk gözlerde natural colours ıce alan bir kaç kişi beğenmediği için ben natural colours ıce rengini koyu renk gözlere hiç önermiyorum.Sadece koyu renk göze ismi gibi buzlu bir renk veriyor:)
Natural colours mel düşünebilirsin koyu renk gözlerde oldukça doğal ve başarılı sonuç veriyor meller..
cok yakismis cnm:) bendeki gri ile ayni sofistik benmki de :) ben de seviorm bu rengi cok herkes kendi gozum saniodu ama illa ki gunes isiginda belli oluo. o kdr olcak artiksolotica corlar biraz daha soft gibi duruo die onlardan siparis ettim boshayallersmile
güneş ışığında belli olmayan bir lens üretildiğinde ilk ben alacağım :sm_cool:
seninde lenslerin hayırlı olsun gelince koyarasın fotoları kaydirigubbakcemile5
pinkbull canım ben de amazon kullandım ama soloticayla kıyaslamam bile.. hiç alakası yok bu lenslerin. amazonu çoğu kişi doğal bulur ama bence çok çok damarlı. Damarsız lense alışan biri amazon kullanamaz bence. Aynı zamanda attığın resim gerçekten flu, lensin dokusu hiç belli olmuyorki.. Bak buraya vetmanın attığı benim attığım arzu okypete daliah ın attığı çok net resimler var. Onlarda lensin dokusu çok net anlaşılıyor. ama ben senin resminden anlayamadım.
Bu arada icemint da kesin karar kıldımm :) ama numaralı icemint üretilmeme ihtimali var şu anda. Onun için hala kesin sipariş veriyorum diyemiyorum, beklemedeyim kızlar zemuszemus Bambam sen de ice larını güle güle kullan canım, iyi bir seçim yaptın bence..
pineapples hepside çok güzel cnm güle güle kullan. Charme ice çok güzel açmış göz rengini. masmavi duruyor. quartzo hakkında ne düşünüyorsun? en çok hangisini doğal buldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?