Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetmancım göz rengimi koyım senın ıcın fıkır vermesı acısından,kızlar esmeralda yada topazio istiyorum sizce hangisi
]biras baygın bakmışım ev hali işte :)

Son düzenleme:
eyvahh eyvahh ice mint tam istediğim gibi diyosun e verdelerde çk güzel duruyor resimde gördüğüme göre mel ve ocrede zaten listedeydi yine döndük başa benim bu gidişle bütün solotica serisini almam gerekcek sanırım :teytey:

esmeralda ve quartzo kullanıyorum çok değil ama memnun saayılırım doğal dursun istıyorum mavı tonundada olursa süper olur tabii icemint mavi gibi değil mi?wetmancım sence hangisi daha doğal icemint mi graphitte mi?

göz tabanın koyuysa betybluescim ıcemint daha doğal durur çünkü icemintler grafitelerden daha opak.Ancak göz tabanın açıksa yada orta kahveyse grafitelerde kaynaşıyor doğal gözlerle.Icemint dumanlı gri gibi ıceminte tam olarak şu renkde diyemiyorum çünkü boyaması hem mel hemde ıce gibi ikisinin karışımı bir renk elde etmişler o yüzden gölgede ıcelar gibi gri mavi güneşte ise mel gibi yeşile çalıyor hatta ben quartzonun koyusuna benzettim ilk taktığımda:)Çok özel bir renk icemintler.

vetmancım göz rengimi koyım senın ıcın fıkır vermesı acısından,kızlar esmeralda yada topazio istiyorum sizce hangisi
biras baygın bakmışım ev hali işte :)

Canım sana topaziodan ziyade yeşil tonların daha çok yakışcağını düşünüyorum.Topaziomu esmeraldamı dersen bence esmeralda yakışır gözlerinde oldukça koyu bence çok hoş durur.Daha az belirgin bir yeşil dersen o zaman üstte resimlerini eklediğim verde rengini düşünebilirsin çok doğal bir renk ama esmeraldadan koyudur yeşili .Çünkü verdeler esmeraldalar kadar opak değildir..

snn lensler nedir ?
sanki amazon gri yada b&l gri gibi
ben solotica sanmıtım diğer topikte görünce :S

çok iisin bu konuda evet amazon ama ben soloticalardan bi farkını göremdim :S karşılaştırınca

cok yakismis cnm:) bendeki gri ile ayni sofistik benmki de :) ben de seviorm bu rengi cok herkes kendi gozum saniodu ama illa ki gunes isiginda belli oluo. o kdr olcak artik solotica corlar biraz daha soft gibi duruo die onlardan siparis ettim boshayallersmile

vetmancım cok cok tesekkür ederim gercekten rahatlattın beni cnm çok sağol mel alacağım heralde her ne kdr mavi gözü çok sevsem de olmuyor işte bana :) napalım daha gzli gelene kdr melle idare ederim artık en azından doğal durur..:) sende de icemintler çok yakışmış albümdeki lenslerine baktım da çok yakışmış ten rengine özellikle en gzli o olmuş güzel günlerde kullan insallah..

güneş ışığında belli olmayan bir lens üretildiğinde ilk ben alacağım :sm_cool:

seninde lenslerin hayırlı olsun gelince koyarasın fotoları kaydirigubbakcemile5

güneş ışığında belli olmayan bir lens üretildiğinde ilk ben alacağım :sm_cool:

seninde lenslerin hayırlı olsun gelince koyarasın fotoları kaydirigubbakcemile5

aynen 2. de ben olmak isterim huehue zemuszemus
cok saol cnm benm iisalla gelsin ilk isim o olcak :)

pinkbull canım ben de amazon kullandım ama soloticayla kıyaslamam bile.. hiç alakası yok bu lenslerin. amazonu çoğu kişi doğal bulur ama bence çok çok damarlı. Damarsız lense alışan biri amazon kullanamaz bence. Aynı zamanda attığın resim gerçekten flu, lensin dokusu hiç belli olmuyorki.. Bak buraya vetmanın attığı benim attığım arzu okypete daliah ın attığı çok net resimler var. Onlarda lensin dokusu çok net anlaşılıyor. ama ben senin resminden anlayamadım.

Bu arada icemint da kesin karar kıldımm :) ama numaralı icemint üretilmeme ihtimali var şu anda. Onun için hala kesin sipariş veriyorum diyemiyorum, beklemedeyim kızlar zemuszemus Bambam sen de ice larını güle güle kullan canım, iyi bir seçim yaptın bence..

Son düzenleme:

cnm amazon ve sofistikler konusunda haklisin damarli malesef uzaktan kotu deil ama gunes isiginda yakindan belli edior kendini bilmiyorumkismile makyajsiz kullanmiordum. ama ben uzun sure kullandim rahat bir lens fena deil. guzel renk degisimi yapiorsengözlerimebaksanab b&l kullaniordum ondan once sofistik sahane gelmisti ondan sonra. ama simdi heycanla soloticalarimi bekliorm :) umarim sofistikten sonra solotica sahane geldi diyebilcem, demeliyim, diyim lutfen kafamçokkarıştı

numarali oldugundan henuz shipped olmadi CADIARZU umarim sorunsuz olur :Saruboceq: cok tesekkur ederim cnm benm gelse bi foto koyucam. 1. endisem ne zmn shipped olacagi 2. ise gelirse gozumde nasi durcai. off heycandan olcem kafamçokkarıştı

bu arada icemint cok guzel renk. en son bende acaba ice mi icemint mi die dusundum bi ama ilk ice olsun bari die bi cesaret verdim siparisi. umarim numarali yaparlar cnm ya.

kızlar lenslerimin fotolarını koyuyorum size.dün çektim hepsini.
sırasıyla, charm mel -charm ice -charm ocre -quartzo
resimler silindi bakmak isteyen arkadaşlar albümden bakabilir.

Son düzenleme:
pineapples hepside çok güzel cnm güle güle kullan. Charme ice çok güzel açmış göz rengini. masmavi duruyor. quartzo hakkında ne düşünüyorsun? en çok hangisini doğal buldun?

pineapples hepside çok güzel cnm güle güle kullan. Charme ice çok güzel açmış göz rengini. masmavi duruyor. quartzo hakkında ne düşünüyorsun? en çok hangisini doğal buldun?

saol didemcim.canım ben en çok charm ocre yi beğendim.günlük kullanıyorum onu.ice da bayıldım,çok doğal ve hoş oldu. quartzo bende gri durmadı yeşil oldu doğallık açısından quartzo almadan önce korkmuştum baya yapay durur diye ama güzel oldu.(gözlerim ela olmasına rağmen iyi durdu.) bronzlaşınca çok daha hoş olacak gibi geliyor.birde charm ice vetmanın koyduğu resimlerdeki gibi durmadı bende.çok daha güzel.renk tonu şahane.

Son düzenleme:
Güle güle kullan pine appless lenslerini canım:)En güzel renkleri toplamışsın:)Hepsi çok yakışmış.Çünkü göz tabanın ela olduğu için şanslısın.Benim koyduğum fotoğraflardan farklı durmuştur çünkü benim fotoğraflarım koyu kahve ve kahverengi gözlerdeki duruşlarıydı senin gözlerin ela olduğu için tabiki sende çok daha güzel durmuştur.Ama bizim gibi koyu kahverengi gözlerde malesef ıcelar böyle açık ve güzel durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…