Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

saol canım benim.senin koyduğun resimlerde göz tabanı çok koyu sanırım ondan evet.göz tabanı biraz açık olanlar charm ice ı alabilir.çünkü ciddi çok hoş bi renk. a.s.

Sağol canım benim bende ıcemintleri çok seviyorum koyu kahverengi gözleri opak olduğu için oldukça değiştiriyor :)Melin hangi serisini düşünüyorsun?

kızlar lenslerimin fotolarını koyuyorum size.dün çektim hepsini.
sırasıyla, charm mel -charm ice -charm ocre -quartzo
Ocreyi kendi gözün sandım çok hoş durmuş.daha net bir foto eklermisin ice ve ocreden dokusu açısından.birde kendi gözünün rengini eklesen.ice ı hiçbu kadar beğenmemiştim.

Ocreyi kendi gözün sandım çok hoş durmuş.daha net bir foto eklermisin ice ve ocreden dokusu açısından.birde kendi gözünün rengini eklesen.ice ı hiçbu kadar beğenmemiştim.

saol bery.başka foto yok şu an.biraz bulanık çıktı haklısın.ilerleyen zamanlarda yenisini çeker koyarım.ama ice 'ı öneririm sana.çok doğal ve hoş bi renk.ocre 'yi çok sevdim bende.kendi göz rengimi ekledim yukarıya.

Son düzenleme:
ocre müthiş gerçi hepsi güzel olmuş ama o ve ice çok güzel.benim gözüm orta kahve o yüzden senin gözünle karşılaştırıcam da rengini o yüzden sordum.

berry canım ocreye bende bayılıyorum ama
normalde resimlerdeki gibi durmadıgını söylemişti biri
çamur gibi ala bula bi renk duruyormus :S
gerci elamsı görünüyor ama :mymeka:

bende birkaç kişide hiç beğenmedim aynen çamur gibi bulanık durmuştu ama pineappleda çok hoş olmuş beğendim.net bir renk değil ocre ama bence saçı koyu olanda siyah kalemle güzel durur.sarışınlara da gider.Ama göz tabanı biraz açık olmalı sanırım

hiç çamur rengi gibi değil.çok berrak ve hoş bir renk ocre.melden bile daha çok sevdiğimi söyleyebilirim.

Son düzenleme:
pinneapples canim güle güle kullan hepsi cok güzel olmus! Bende en dogal olarak ocre yi begendim. Gündelik cok rahat kullanabilicegin bi lens sanirim. Keske topazio yerine ocre alsaydim bende... fisfisfis

pinneapples canim güle güle kullan hepsi cok güzel olmus! Bende en dogal olarak ocre yi begendim. Gündelik cok rahat kullanabilicegin bi lens sanirim. Keske topazio yerine ocre alsaydim bende... fisfisfis

canım çok saol.göz tabanlarımız benziyor senle.charm ocre çok güzel olur sanada. a.s.

canım çok saol.göz tabanlarımız benziyor senle.charm ocre çok güzel olur sanada. a.s.

düsünüyorum zaten :) fakat charm a pek cesaret edemiyorum, alirsam heralde yine nc alirim...
aradaki tek fark hare degil sanirim bi de pupil genisliginde fark var...
nc de pupil minicik noktalarla boyanmis, charm da ise pupil daha dar ve noktasiz. Yaniliyomuyum? )))

canım nc yi bilmiyorum hiç.ben hare sevdiğim için charm aldım.onu en iyi vetman bilir. :)

ama ben charmeın ortasındaki boşluğu seviyorum kaynaşınca gözle daha iyi oluyor gerçi pinax senin göz rengin ela nerdeyse ocreyle aynı.ama topazion çok güzellll senden dolayı topazio pineappleden dolayı ocre girdi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…