- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.081
Güle güle kullan pine appless lenslerini canım:)En güzel renkleri toplamışsın:)Hepsi çok yakışmış.Çünkü göz tabanın ela olduğu için şanslısın.Benim koyduğum fotoğraflardan farklı durmuştur çünkü benim fotoğraflarım koyu kahve ve kahverengi gözlerdeki duruşlarıydı senin gözlerin ela olduğu için tabiki sende çok daha güzel durmuştur.Ama bizim gibi koyu kahverengi gözlerde malesef ıcelar böyle açık ve güzel durmuyor
vetmancım cok cok tesekkür ederim gercekten rahatlattın beni cnm çok sağol mel alacağım heralde her ne kdr mavi gözü çok sevsem de olmuyor işte bana :) napalım daha gzli gelene kdr melle idare ederim artık en azından doğal durur..:) sende de icemintler çok yakışmış albümdeki lenslerine baktım da çok yakışmış ten rengine özellikle en gzli o olmuş güzel günlerde kullan insallah..
Ocreyi kendi gözün sandım çok hoş durmuş.daha net bir foto eklermisin ice ve ocreden dokusu açısından.birde kendi gözünün rengini eklesen.ice ı hiçbu kadar beğenmemiştim.kızlar lenslerimin fotolarını koyuyorum size.dün çektim hepsini.
sırasıyla, charm mel -charm ice -charm ocre -quartzo
Ocreyi kendi gözün sandım çok hoş durmuş.daha net bir foto eklermisin ice ve ocreden dokusu açısından.birde kendi gözünün rengini eklesen.ice ı hiçbu kadar beğenmemiştim.
ocre müthiş gerçi hepsi güzel olmuş ama o ve ice çok güzel.benim gözüm orta kahve o yüzden senin gözünle karşılaştırıcam da rengini o yüzden sordum.
ocreyi beğenen çok beğeniyor zaten.charmeocremiydi seninki?nc ocre resmi varmı hiç
çok iisin bu konuda evet amazon ama ben soloticalardan bi farkını göremdim :S karşılaştırınca
pinneapples canim güle güle kullan hepsi cok güzel olmus! Bende en dogal olarak ocre yi begendim. Gündelik cok rahat kullanabilicegin bi lens sanirim. Keske topazio yerine ocre alsaydim bende... fisfisfis
canım çok saol.göz tabanlarımız benziyor senle.charm ocre çok güzel olur sanada. a.s.
düsünüyorum zaten :) fakat charm a pek cesaret edemiyorum, alirsam heralde yine nc alirim...
aradaki tek fark hare degil sanirim bi de pupil genisliginde fark var...
nc de pupil minicik noktalarla boyanmis, charm da ise pupil daha dar ve noktasiz. Yaniliyomuyum? )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?