Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

mariposa netten brezilyadan oticabelluci wrlens ve paralentes den yada türkiyeden vetmandan alabilirsin

çok teşekkürler berry. Vetmanla acaba nasıl irtibata geçeceğim. Ben özelden mesaj atamıyorum. Kendisi forumu takip ediyor sanıyorum. Elimize kaç günde ulaşıyor, fiyatı nedir ve deneme imkanımız var mı bunları merak ediyorum.
Birde quartzo, topazio ve nc mel arasındayım. Kimse fikir söylemiyo(
Ne çok koyu kahve nede ela orta açıklıkta bi kahvesi var gözlerimin.

Mariposa canım bahsettiğin üç renkde birbirinden çok farklı:) mail ve msn adresimi sana özelden gönderdim.Msn adresimi eklersen sana renkler konusunda ve nasıl duracağı konusunda ayrıntılı bilgi verebilirim.

kızlar siz yurtdışından sipariş verdiğinizde kaç günde elinize ulaşmıştı?
ben 1 ay önce lenssaati.com dan sipariş ettim ama hala brezilya postasında diyorlar aradığımda. bu kadar uzun mu sürüyormuş bir lens göndermek anlamadım. kaç defa parfüm söyledim,2 haftada ulaştı elime. üstelik sitelerinde 20 gün yazmışlar....

aaa cidden mi numarali mi lensin belki ondan uzun surdu. ben de wrlensten verdim beklemedeyim aynen ama benm yeni henuz. umarim bir an once ulasir eline cnm.

Sağol canım benim bende ıcemintleri çok seviyorum koyu kahverengi gözleri opak olduğu için oldukça değiştiriyor :)Melin hangi serisini düşünüyorsun?

senin daha önceki tavsiyen üzerine nc mel dusunuyorum :) ama berry arkadasımız daha önce mel in degişik bir yeşil oldugundan bahsetmişti doğal durmayan bi yeşil gibi benim gözlerimde çok koyu oldugu için kafam karıştı ama nc mel alacağım heralde zaten charm le cor u hiç düşünmüyorum şimdilik :) sana nasıl ulaşabilirim peki

Browni mel süper doğal bir renk benim gözümde şu an cor mel var arkadaşlarım beni tanıyanlar bile ben söylediğim için senin gözünde lensmi var diyorlar bir tanesi bugun gözümün içine girip baktı o kadar yani o kadar doğal:)
Mail adresimi özelden gönderdim canım sana:)

Son düzenleme:

bu kadar uzun sürmez. 1 ayı geçmez madem bekleyeceksin neden direk yurtdışından sipariş etmedin. eğer teminde ve kargolamada sorun olmadıysa aklıma fesatlık geliyor :) senin siparişinden sonra başka siparişleri alıp tek kargoyla getirtmekiçin bir süre belemiş olabilirler.

sonunda lenslerim shipped oldu kizlar alkisalkisalkis tahminimden hizli oldu aslinda cunku numarali lenslerim stoklarinda vardi belki. simdi geri sayim modundayim :) :asigim:

sonunda lenslerim shipped oldu kizlar alkisalkisalkis tahminimden hizli oldu aslinda cunku numarali lenslerim stoklarinda vardi belki. simdi geri sayim modundayim :) :asigim:

senin adına sevindim bambamcım hayırlı olsun :) rica etsem nerden sipariş ettin ve kargo dahil fiyatını söyler misin ?

senin adına sevindim bambamcım hayırlı olsun :) rica etsem nerden sipariş ettin ve kargo dahil fiyatını söyler misin ?

saol cnm benm ben biraz pahali olan wrlensten siparis ettim. wrlens.com adresi. riske atmiyim dedim guvenilir die ordan verdim. hidrocor ice 71.00 (USD) + kargo 31.14 (USD)
102 dolara patladi malesef ama sofistikten daha ucuz oldugundan mutluyum valla :)
daha uygun siteler var cnm arzutr nin topiginde bilgileri var hepsinin bir bak istersen :

http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/357567-solotica-lens-satin-almanin-kac-yolu.html

vetmancım okypetede esmeralda cok güzel olmus bence
yesil yesil bayılıyorummm boshayallersmile

merakla bekliorum bambam gelmelerini:) bende hidrocor mel düşünüorum. bu arada bence fiyatı çok uygun türkiyede bir iki sitede gördm 200tl üzerindeydi. seninki gelsin fikrini alcam artık :) sonrada karar verince bana yardımcı olrusun sipariş konusunda umarım. tekrar hayırlı olsun. ice ii bir tercih olmuş cidden

Son düzenleme:

sagol berry )) ama topaziolari takamiyorum (( dogal gelmiyolar bana bir türlü boshayallersmile

ama ocre benimde aklima takildi )) vetmanda da cok hos durmustu ocreler... biraz düsünücem sonra alipta bi kenarda bekletmek istemiyorum.

Ben pinneapples de ice da cok begendim aslinda, topaziodan daha hos bi mavi bence :)

cok saol cnm benm tabiki yardimci olmaya calisirim :1hug: elimden geldigince benm ilk solotica denemem olucak. yorumlarimi yazicam buraya hemen gelsin. ben de cor meli cok begeniorm :asigim: herkeste guzel duruo resimlerden gordugum kadariyla hem de cok doal.

Son düzenleme:
kızlar lenslerimin fotolarını koyuyorum size.dün çektim hepsini.
sırasıyla, charm mel -charm ice -charm ocre -quartzo
resimler silindi bakmak isteyen arkadaşlar albümden bakabilir.

cnm fotolari goremedim ben kacirmisim albumun acik deil sanirim. talep gonderdim bende gormek isterim kabul edersen sevinirim cnm :kedi: ozellikle ice merak ediorm da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…