- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.101
mariposa netten brezilyadan oticabelluci wrlens ve paralentes den yada türkiyeden vetmandan alabilirsin
kızlar siz yurtdışından sipariş verdiğinizde kaç günde elinize ulaşmıştı?
ben 1 ay önce lenssaati.com dan sipariş ettim ama hala brezilya postasında diyorlar aradığımda. bu kadar uzun mu sürüyormuş bir lens göndermek anlamadım. kaç defa parfüm söyledim,2 haftada ulaştı elime. üstelik sitelerinde 20 gün yazmışlar....
Sağol canım benim bende ıcemintleri çok seviyorum koyu kahverengi gözleri opak olduğu için oldukça değiştiriyor :)Melin hangi serisini düşünüyorsun?
kızlar siz yurtdışından sipariş verdiğinizde kaç günde elinize ulaşmıştı?
ben 1 ay önce lenssaati.com dan sipariş ettim ama hala brezilya postasında diyorlar aradığımda. bu kadar uzun mu sürüyormuş bir lens göndermek anlamadım. kaç defa parfüm söyledim,2 haftada ulaştı elime. üstelik sitelerinde 20 gün yazmışlar....
Kendi koyu kahverengi gözümde hıdrocor melin gün ışığında flashsız duruşu:)
sonunda lenslerim shipped oldu kizlar alkisalkisalkis tahminimden hizli oldu aslinda cunku numarali lenslerim stoklarinda vardi belki. simdi geri sayim modundayim :) :asigim:
senin adına sevindim bambamcım hayırlı olsun :) rica etsem nerden sipariş ettin ve kargo dahil fiyatını söyler misin ?
ama ben charmeın ortasındaki boşluğu seviyorum kaynaşınca gözle daha iyi oluyor gerçi pinax senin göz rengin ela nerdeyse ocreyle aynı.ama topazion çok güzellll senden dolayı topazio pineappleden dolayı ocre girdi aklıma
merakla bekliorum bambam gelmelerini:) bende hidrocor mel düşünüorum. bu arada bence fiyatı çok uygun türkiyede bir iki sitede gördm 200tl üzerindeydi. seninki gelsin fikrini alcam artık :) sonrada karar verince bana yardımcı olrusun sipariş konusunda umarım. tekrar hayırlı olsun. ice ii bir tercih olmuş cidden
kızlar lenslerimin fotolarını koyuyorum size.dün çektim hepsini.
sırasıyla, charm mel -charm ice -charm ocre -quartzo
resimler silindi bakmak isteyen arkadaşlar albümden bakabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?