- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.121
cnm fotolari goremedim ben kacirmisimalbumun acik deil sanirim. talep gonderdim bende gormek isterim kabul edersen sevinirim cnm :kedi: ozellikle ice merak ediorm da.
bu kadar uzun sürmez. 1 ayı geçmez madem bekleyeceksin neden direk yurtdışından sipariş etmedin. eğer teminde ve kargolamada sorun olmadıysa aklıma fesatlık geliyor :) senin siparişinden sonra başka siparişleri alıp tek kargoyla getirtmekiçin bir süre belemiş olabilirler.
hidrocor graphitte de bu kadar doğal durur mu?
vetmancım okypetede esmeralda cok güzel olmus bence
yesil yesil bayılıyorummm boshayallersmile
sagol berry )) ama topaziolari takamiyorum (( dogal gelmiyolar bana bir türlü boshayallersmile
ama ocre benimde aklima takildi )) vetmanda da cok hos durmustu ocreler... biraz düsünücem sonra alipta bi kenarda bekletmek istemiyorum.
Ben pinneapples de ice da cok begendim aslinda, topaziodan daha hos bi mavi bence :)
Pinax teşekkürler sağol eminim sendede güzel durur ocreler.Ancak topaziolar sana çok yakışmış tanıdığın kişiler seni birden masmavi görünce yadırgamışlardır.Sende o günden beri topaziolarından soğudun anladığım kadarıyla.Ancak topaziolar sana çok yakışmıştı ve sende custom lens gibi durduğunu söylemiştim.Gözlerini masmavi yapıp bu kadarda doğal duracak başka bir lens daha yok dünyada.
sonunda lenslerim shipped oldu kizlar alkisalkisalkis tahminimden hizli oldu aslinda cunku numarali lenslerim stoklarinda vardi belki. simdi geri sayim modundayim :) :asigim:
wetmancım çok soru soru soruyorum ama işte keşke denenebılse solotıcalar senın hidrocor graphitte yada herhangi bi graphittin warmı orta kahve benım gözüm :=//
wetmancım çok soru soru soruyorum ama işte keşke denenebılse solotıcalar senın hidrocor graphitte yada herhangi bi graphittin warmı orta kahve benım gözüm :=//
ah ne kadar da güzel durmus cor lar böyle yaa kafam iyice karıştı bak şimdi ama yok kararlıyım nc mel benim başlangıcım olacak çok teşekkür ederim vetman çok güzel durmuş ama sende rengi öyle kötü gözükmüyor benim de gözlerim seninki gibi aynı
sağol canım...vetmancım okypetede esmeralda cok güzel olmus bence
yesil yesil bayılıyorummm boshayallersmile
okypete'ye nooldu kızlar neden göremiyorum onu?
kabul ettim canım bakabilirsin.
hayırlı olsun cnm umarım gusel durur sen begnirsen bende bir ıce düşünüyorum göz renklerimiz benziyo gbi geldi bana))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?