Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben de seninle aynı fikirdeyim. bi iş var kesin ama bakalım..
ben sitede 20 gün yazdığı için sipariş verdim, hatta sonra arayıp sorduğumda da 20 günde geleceğini teyit ettiler. güven olmuyor ki....

vetmancım okypetede esmeralda cok güzel olmus bence
yesil yesil bayılıyorummm boshayallersmile

Evet esmeralda tam bir zümrüt yeşili okypeteyede çok yakıştı güle güle kullansın opuyorumnanaktan
Bambam teşekkürler canım cor mel bencede güzel bir renk bencede edinilmesi gerekli çok doğal kimse gözünüzde lens olduğunu anlamıyor birde Beren Saat yeşili diyorum ben mellere..

Pinax teşekkürler sağol eminim sendede güzel durur ocreler.Ancak topaziolar sana çok yakışmış tanıdığın kişiler seni birden masmavi görünce yadırgamışlardır.Sende o günden beri topaziolarından soğudun anladığım kadarıyla.Ancak topaziolar sana çok yakışmıştı ve sende custom lens gibi durduğunu söylemiştim.Gözlerini masmavi yapıp bu kadarda doğal duracak başka bir lens daha yok dünyada.

sagol vetman )) baskalarinin yadirgamasindan cok kendim yadirgadim, onun icin biraz sogudum... ama tabi bu topaziolari hic kullanmiycam anlamina gelmiyo bayanssulusmile arada sirada takarim tabi )))

sonunda lenslerim shipped oldu kizlar alkisalkisalkis tahminimden hizli oldu aslinda cunku numarali lenslerim stoklarinda vardi belki. simdi geri sayim modundayim :) :asigim:

hayırlı olsun cnm umarım gusel durur sen begnirsen bende bir ıce düşünüyorum göz renklerimiz benziyo gbi geldi bana))))

wetmancım çok soru soru soruyorum ama işte keşke denenebılse solotıcalar senın hidrocor graphitte yada herhangi bi graphittin warmı orta kahve benım gözüm :=//

wetmancım çok soru soru soruyorum ama işte keşke denenebılse solotıcalar senın hidrocor graphitte yada herhangi bi graphittin warmı orta kahve benım gözüm :=//

Sende grafite daha güzel durur çünkü benim gözlerim çok koyu kahverengi yani siyah sayılır :)
Bence gözlerin orta kahveyse öncelikle hıdrocor grafite düşün canım hareli istersende n.c düşün charm koyu durur sende..

wetmancım cor meller sende ne güzel dıurmuş öyle bayıldım valla bazılarında hatta çoğunlukla öyle duyuyorum cor serisi meller daha sarı-yeşil açık oluyor acaba göz tabanıylamı ilgili sanırım bende böyle durmıycak işte baştan beri düşünmemin nedenide bu ama sende bayıldım benm gözler koyu ela ama kahve değil
bide ben hiç verde resmi bulamıyrm bi tane senin koyduğun bi resim vardı başkada hiç görmedim verde yok mu hiç kızlar resim,video falan cor yada nc benneyaptımki

Sağol pamukçum ben seviyorum hıdrocor melllerimi herkezde çok doğal buluyor aksine açık renk gözlerde dahada güzel duruyor ama en önemlisi göze tam oturması gerekli o zaman mel herkeze çok yakışıyor.Azul neden düşünmüyorsunuz kızlar hıdrocor azul koyu kahverengi gözde..

vetmancım okypetede esmeralda cok güzel olmus bence
yesil yesil bayılıyorummm boshayallersmile
sağol canım...
okypete'ye nooldu kızlar neden göremiyorum onu?

geldim ,geldim.
bundan sonra fikrimi sonuna kadar savunmayacağım.savunduğum an başıma iş açıyorum.en iyisi susmak. ve yazmamak..
15 gün yedim yine.şakkıdı
.herkese selam, bu arada...

hayırlı olsun cnm umarım gusel durur sen begnirsen bende bir ıce düşünüyorum göz renklerimiz benziyo gbi geldi bana))))

cok saol cnmcm iisalla begenirim fisfisfisburaya yazicam resim de koyarim gelseler. her dakika takip ediorm neredeler die . hala in transitte gumrukte fln yazio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…