Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

pineapples canım,güle güle kullan lenslerini.
hepsine bayıldım.
hele, ocre çok hoşuma gitti...

merhaba arkadaşlar 10 gün önce solotica nc Quartzo aldım ancak bana gitmedi mel yada esmeralda ile değişmeyi düşünüyorum eğer düşünen olursa maesaj atsın lütfen

okypetecim hoşgeldin.
Ben de eğer icemintin numaralısı üretiliyorsa icemint alıcam. vetmandan haber bekliyorum :)

merhaba arkadaşlar 10 gün önce solotica nc Quartzo aldım ancak bana gitmedi mel yada esmeralda ile değişmeyi düşünüyorum eğer düşünen olursa maesaj atsın lütfen

nc harelımı oluyordu CADIARZU bende topazıo aldım ama hare kısmı yuzunden alışamadım..alışmışım koca çerçevelı lenslere rengıne ragmen alışamadım..bıraz daha düşüncem sonra quartzo yada ocre ıle deişmek ıstıorum senağlama

arzu meraba ben daha buraya yenı katıldım.herkesin yazdıklarını okumaktan kafam allak bullak oldu.solotica nc quartzo istiyorum.sipariş olayını nası yapıoruz mesela sen nerden verıosun.(dırek konuya gırdım ama kusura bakma :)) tabi quartzo da da kararsızım. :S yardımcı olursanız sevınırım..

bettyblues crystal tek seri evet. bildiğim kadarıyla crystal en koyu gözleri bile açabiliyormuş. Yani oldukça opak. icemint okadar opak değildi. ama ben çok beğendim. çok belirgin lenslerden hoşlanmadığım için icemint benlik bir lens. :) bu arada siparişim dün verildiii :)

Son düzenleme:
crystal tek kelime ile sahane gorunuo :1shok: simdi cok istedim bu rengi haresinin rengi fln harika kizlar! ve sanirim numarali uretilio yani en azindan oticabellucci de sitede alt kisimda oole bisiler yazio cok anlamiorm tabi de eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
evt cnm bana da gri gelio. ben sofistik gri kullaniorm zaten. ama haresinin rengi farkli tabi. bi de azcik daha acik sanirim ondan. tabi gercek gozde gormek lazim ama rengin o fotodaki hali benm cok hosuma gitti:asigim:

hayirli olsun cnm icemint cok hos duruodu bencede :) gule gule kullan zemuszemus

tşk ederim cnm benimm. crystal koyu gözlerde nasıl durur çok merak ediyorum ya. haresi tam siyah değil farkındaysan. neyse yakın zamanda nasıl durur görücez :)

tşk ederim cnm benimm. crystal koyu gözlerde nasıl durur çok merak ediyorum ya. haresi tam siyah değil farkındaysan. neyse yakın zamanda nasıl durur görücez :)

evt cnm benm cok hosuma gitti haresi daha doal durabilir gibi geldi bilmiorm ki ya. evt goruruz yakinda iisalla :) tam 2. lens icin mel alcam diodum bu aklima girdi simdi delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…