- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.161
renk yok o resimde ki lenste...
renksiz gibi..
alttaki göz, açık bir renk birde.
düşünün koyu gözde o iyice beyazlaşacak..
iyi düşünün derim.
zombi gibi olmayın...
eheheh sempatiksalakcinni zombiye bayildim. dooru diosun cnm. bi de fotoda isik cok acik gibi geldi bana gercek gozde gormek lazim :) ben soluk renkleri seviorm nedense ya tuafim sanrimgri gozler ondan cok hosuma gidio.
canım,ama gerçekten çok soluk.
bak gri seviyorsan ice düşün.
grafite sana koyu olur belki ama ice ,güzel bak...
hihih cnm benm cok saol :1hug: ben zaten cor ice siparis ettim yoldalar hihihi :icecream: henuz ulasmadi elime heycanla bekliorm :) supersin yanniz tespit harika :)
2. lens icin bakiniorm delirdim :) biri gelmeden heuheu. hemen almicam zaten hihih
sağol canım. ne yapayım benzettim bir an:))
bu arada cor ice muhteşem.
güzel seçim bence..
bende nc ice alabilirim...
kaydirigubbakcemile2 ya iisalla olur gozume acik - orta kahve gibi bise gozum neyse artik tam annamiorm. suan gelse de denesem die bakiorm valla. ice lar cok koyu olmayan gozlerde cok hos olmus hep fotolarda gordugum kadariyla. senin gozun acik sanirim fotolardan hatirladigim sahane olur sana ben kendi gozumden emin olamiorm acik mi deil mi delikafadulden gun isiginda bal rengi ama kapali ortamda oole acik deil umarim doal duru icelar :Saruboceq:
yok yakışır bence.
çok koyu değil çünkü gözlerin.
benim gözlerim bal rengi. sanırım banada gidecek..
2 lens sipariş vereceğim.
nc azul ve ice....
ay iisalla cnm cok tesekkur
ya ne guzel hayirli olsun simdiden sana hepsi gider valla
nc harelımı oluyordu CADIARZU bende topazıo aldım ama hare kısmı yuzunden alışamadım..alışmışım koca çerçevelı lenslere rengıne ragmen alışamadım..bıraz daha düşüncem sonra quartzo yada ocre ıle deişmek ıstıorum senağlama
Kızlar evet solotica yeni bir renk daha çıkardı .Cyrstal:)icemintten daha opak ve daha açık olduğunu düşünüyorum dün sipariş verdim 2 çift bakalım gelince göreceğiz nasıl olduğunu :)
Didemcim icemintlerinin siparişini akşam verdim hayırlı olsun :))
Saol vetmancım :) icemint bence çok güzel bir renk inşallah bana da yakışır..
Ben sana gelicek olan crystali de sabırsızlıkla bekliyorum acaba nasıl durucak. resimlerden gördüğüm kadarıyla pupilin kaynaşması topazio esmeralda ve quartzoya göre daha farklı ve doğal gibi. bakalım gerçektende öyle mi. sen alınca artık rapor edersin. eğer sen de doğal durursa belki crystal da sipariş verebilirim. :) toefl ı bir kerede verince üstümden ağırlık kalktı kendimi lense verdim bu ara :))) sen de şimdiden güle güle kullan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?