- 1 Temmuz 2009
- 6.068
- 6.732
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.181
tşkler canımm :)) sorma gerçekten yorucu bir sınav. Neyseki atlattım. şimdi sırada GRE var. eğer gre den de tatmin edici bir puan alırsam kendimi bir lensle daha ödüllendiricimmm zemuszemus
Teşekkürler canım benim bende şöyle düşünüyorum acaba koyu renk gözlerde ıce ın istenilen açıklığını verebilecek bir renkmi diye umarım öyledir :)senide toefle için tebrik ediyorum opuyorumnanaktanSaol vetmancım :) icemint bence çok güzel bir renk inşallah bana da yakışır..
Ben sana gelicek olan crystali de sabırsızlıkla bekliyorum acaba nasıl durucak. resimlerden gördüğüm kadarıyla pupilin kaynaşması topazio esmeralda ve quartzoya göre daha farklı ve doğal gibi. bakalım gerçektende öyle mi. sen alınca artık rapor edersin. eğer sen de doğal durursa belki crystal da sipariş verebilirim. :) toefl ı bir kerede verince üstümden ağırlık kalktı kendimi lense verdim bu ara :))) sen de şimdiden güle güle kullan cnm
Sizde iyiki varsınız canlarımmmmopuyorumnanaktanvetmancim merakla bekliorm fotolari :asigim: ii ki varsin cnm valla kaydirigubbakcemile2
topazıoların dokusu ıle neden bu dıger lenslern dokusu aynı degıl yanı duruş bakımından neden gözle butunleşmıyor gordgum kadarı ıle koyu gozler ıcın uretılen 3renk harıc butun solotıca renklerı sankı gözle butunleşmiş gıbı..bu serı ıllakı bellı oluyor..bılseydım bu 3 serıden almazdım..
arkadaşlar bişey sormak istiyorum,
lensaholics diye bir site var biliyorsunuzdur çoğunuz bende üye oldum 4-5 gün kadar önce ama hala onaylanmadı aktivasyonu yaptım sonra girş yapmaya çalıştığımda administor dan onay bekliyor yazıyor ama bu durum biraz fazla uzun sürmedi mi ??
sizlerdende üye olanlarda böyle bi sorun oldumu, çok mu beketiyolar onay için?
2 sene önce bir siteye üyeydim lens forumuydu yine bütün lenslerle ilgili bilgiler resimler vardu ama bu sitemiydi hatırlamıyorum eğer bu siteyse ozaman böyle bi durum yaşamamıştım bilen varsa benide bilgilendirebilirmi sinir oldumklava:
yada bunun gibi başka bi site var mı CADIARZU
Bende üyeyim oraya bir süre beklettiler ertesi gün girebildim siteye. Daha önce aynı mail adresi ile üye olduysanız belki ondan olabilir. Onaylanmazsa farklı mail adresleriyle deneyebilirsiniz.
kızlar bende mel dusunuyorum kendı gozlerım koyu -orta kahverengi ama serısıne karar veremedim.doğal dursun istiyorum mesela dıdemın lenslerı cok dogal ama cok koyu.uzaktan kahve yakından yeşil olsun istemiyorum.n.c daha mı doğal ya da hidro cor daha mı güzel??
onuda denedim oda üç gündür beklemede
kızlar crystal :) benim pek umduğum gibi değil. bir de siz bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?