Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tşkler canımm :)) sorma gerçekten yorucu bir sınav. Neyseki atlattım. şimdi sırada GRE var. eğer gre den de tatmin edici bir puan alırsam kendimi bir lensle daha ödüllendiricimmm zemuszemus

tşkler canımm :)) sorma gerçekten yorucu bir sınav. Neyseki atlattım. şimdi sırada GRE var. eğer gre den de tatmin edici bir puan alırsam kendimi bir lensle daha ödüllendiricimmm zemuszemus

ahahah al benden de o kdr aynen GRE calisiorm aslinda ben bir kere girdim fena deildi benm sorunum verbal ve writing kisimda writing icin guzel bise alamadim ona calisorm
ben cok yoruluorm bu sinavlarda sona dooru ya bayginlik gelio icime. 2 ay sonra fln giricem tekrar. hihihihi senin taktigini sevdm aynisini ben de yapiyim bari delikafadulden bahane mi istersin lens almaya buyrun heuheuue. sana da bol sans cnm benm umarim onu da bir kere de atlatirsin bayanssulusmile:teselli:

Teşekkürler canım benim bende şöyle düşünüyorum acaba koyu renk gözlerde ıce ın istenilen açıklığını verebilecek bir renkmi diye umarım öyledir :)senide toefle için tebrik ediyorum opuyorumnanaktan

topazıoların dokusu ıle neden bu dıger lenslern dokusu aynı degıl yanı duruş bakımından neden gözle butunleşmıyor gordgum kadarı ıle koyu gozler ıcın uretılen 3renk harıc butun solotıca renklerı sankı gözle butunleşmiş gıbı..bu serı ıllakı bellı oluyor..bılseydım bu 3 serıden almazdım..

neden topaziodan hiç memnun kalmadın .
aslında sana çok gitmiş.
benim ilk göz ağrım soloticada ,topazio.
çok beğenirim.
birde haresiz ,demişsin bir yerde.
topazio harelidir.sadece charm gibi kalın değildir haresi ve koyu...

bak resminden de haresi
belli.
örneğin,bende çok doğal duruyor.
ve herkes kendi gözüm sanıyor....

arkadaşlar bişey sormak istiyorum,
lensaholics diye bir site var biliyorsunuzdur çoğunuz bende üye oldum 4-5 gün kadar önce ama hala onaylanmadı aktivasyonu yaptım sonra girş yapmaya çalıştığımda administor dan onay bekliyor yazıyor ama bu durum biraz fazla uzun sürmedi mi ??
sizlerdende üye olanlarda böyle bi sorun oldumu, çok mu beketiyolar onay için?
2 sene önce bir siteye üyeydim lens forumuydu yine bütün lenslerle ilgili bilgiler resimler vardu ama bu sitemiydi hatırlamıyorum eğer bu siteyse ozaman böyle bi durum yaşamamıştım bilen varsa benide bilgilendirebilirmi sinir oldum klava:
yada bunun gibi başka bi site var mı CADIARZU

Bende üyeyim oraya bir süre beklettiler ertesi gün girebildim siteye. Daha önce aynı mail adresi ile üye olduysanız belki ondan olabilir. Onaylanmazsa farklı mail adresleriyle deneyebilirsiniz.

kızlar bende mel dusunuyorum kendı gozlerım koyu -orta kahverengi ama serısıne karar veremedim.doğal dursun istiyorum mesela dıdemın lenslerı cok dogal ama cok koyu.uzaktan kahve yakından yeşil olsun istemiyorum.n.c daha mı doğal ya da hidro cor daha mı güzel??

tam nc ice a karar veriyorum aylar sonra cor ice ile arasında kalmıştım şimdide yeni çıkan o müthiş crystali görüyorum yaa ( sipariş verenler olmuş galiba inşallah sağ salim elinize ulaşır ve bizimle paylaşırsınız meraktan ölüyorum resmen :))

Soloticalarda şu güzel bu güzel diye ayırım yapamayız fotoğraflara bakarak seçim yapmanı öneririm.Hare olayı tamamen kişisel tercih diye düşünüyorum:)
Hıdrcor mel koyu kahve gözde:)

natural colurs mel orta kahverengi gözde:)

hıdrocharm mel koyu kahverengi gözlerde

ama ilk tanıtım resminde daha iyi durmuyor muydu? ben bu şekilde hayal etmemiştim cnm..
neyse icemint aldığım için kafam rahat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…