- 1 Temmuz 2009
- 6.068
- 6.736
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.201
ama ilk tanıtım resminde daha iyi durmuyor muydu? ben bu şekilde hayal etmemiştim cnm..
neyse icemint aldığım için kafam rahat :)
Kızlra icemintin n.c tarafını ekliyorum makro olduğu için kum kum görüntü sizi yanıltmasın. soloticacılar bu şekilde görünmediğini bilir zaten :)
neden topaziodan hiç memnun kalmadın .
aslında sana çok gitmiş.
benim ilk göz ağrım soloticada ,topazio.
çok beğenirim.
birde haresiz ,demişsin bir yerde.
topazio harelidir.sadece charm gibi kalın değildir haresi ve koyu...
bak resminden de haresi
belli.
örneğin,bende çok doğal duruyor.
ve herkes kendi gözüm sanıyor....
cnm cok cok tesekkur ederim :) bayildim hepsi sahane durmus mel cok doal. charme hic dusunmemistim ama hosuma gitti sende boshayallersmile
pineapples canım,güle güle kullan lenslerini.
hepsine bayıldım.
hele, ocre çok hoşuma gitti...
Saol vetmancım :) icemint bence çok güzel bir renk inşallah bana da yakışır..
Ben sana gelicek olan crystali de sabırsızlıkla bekliyorum acaba nasıl durucak. resimlerden gördüğüm kadarıyla pupilin kaynaşması topazio esmeralda ve quartzoya göre daha farklı ve doğal gibi. bakalım gerçektende öyle mi. sen alınca artık rapor edersin. eğer sen de doğal durursa belki crystal da sipariş verebilirim. :) toefl ı bir kerede verince üstümden ağırlık kalktı kendimi lense verdim bu ara :))) sen de şimdiden güle güle kullan cnm
miriana eğer gözüne uymuyorsa cor düşünmek zorundasın.canım fresh ve bl den ona gecınce yadırgadım gozum sıyah oldugu için hareler bıraz daha belırrgın oldugunda bnde cok dogal duruyor ama bunun haresı az geldı bana ve oynuyor gozumde yanı gozyapıma uyum saglamadı..gun ışıgında mukemmel ama golge veya gece cok mat duruyor...
hanı bu koyu gozlere uretıldıgı için solotıcanın dıger leslerıı gbı durmuyor yanı mel yada ıce gbı gozde yok gbı degıl var oldugu cok belli...ben bendekı duruşunu dıyorum bu arada takılmıcak kadar kötu asla demıyorum...guzel ve hala tavsıye ettgm bır lens ama bnm kafamdakı beklentıye uymadı...:kedi:
çok saol canım benim.eksikliğin belli oluyor sitede ! ceza alma artık ya :)
sağol canım...
geldim ,geldim.
bundan sonra fikrimi sonuna kadar savunmayacağım.savunduğum an başıma iş açıyorum.en iyisi susmak. ve yazmamak..
15 gün yedim yine.şakkıdı
.herkese selam, bu arada...
hoşgeldin cnm senin rengin bambaşka bir hava katıyor foruma)))))
miriana eğer gözüne uymuyorsa cor düşünmek zorundasın.
yada charm.
ncler sana uymuyor demektir.
daliahcığımda da öyle oldu topazio gözüne uymadı.
oda hep cor alıyor.
sağol tatlım...evet gerçekten uslu durmam lazım artık.:))
icemint güzel bir renk iki taraflı takıldığını bilmiyordum ama iyiymiş.burcu cor verde marine sana çok yakıştı.crystal çok mat ve buğulu ben beğenmedim.cor azul düşünebilirsin mavi için.
Topazio deneyebilsem çok merak ediyorum eşim doğallıktan yana ama pinaxda müthiş oldu aklımı çeldi.
ay bunu bana kımse solemedı :1shok: bu nc mi yanı ...ben charm ıstıyordum onuda ole sanmıştım senağlama demek ondan ha ..cor lar bana uygun degıl ..ama charm begenıodum ben :çok üzgünüm: tüh..satışa çıkardım sahıbınden com da..inş satılır
Sizde iyiki varsınız canlarımmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?