- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.221
okypete esmeralda çok farklı görünüyor ya. opti free den mi öyle yoksa senin göz renginden mi anlamadım. Bu hali çok daha doğal bence.
Pinax aslında sen de opti free kullanabilirsin topazioların için. ama mellerin için solocare daha iyi..
.
sağol canım....
inan optifree acaip doğallaştırıyor lensi..
memnun kalmayanlar denesin.
bekletsin.
çok fark ediyor...
ne kadar bekleticez okypete ? quartzolarımı koycam bende.
1, 2 ayda
bayağı koyuluyor canım.
Topazio ya bende bir türlü alisamadim ya, aslinda cok hos bi renk ama bende lens oldugu belli oluyo iste
esmeraldam.
arkadaşlar opti freeeye koyun lenslerini.
inanın renk muhteşem oluyor.. çok doğallaşıyor...
okypete güle güle kullan muhteşem ötesi
öncelıkle çok guzelsın...keşke charm serısınden alsaydım ben topazıonun nc oldugunu blmıyordum zaten solotıcadan ılk lensım çok ani oldu karar verişim..eher charm gıbı dursaydı renk cok guzel...göz bebegımı kucuk gostermese yıne takıcam ama of işte of :sinifsinif: satışa cıkardım şimdı..bu arada sence charm serısındenhangı renk olur bana gözlerim sıyah sayılır..şuankı eksıklıgım mavi&yeşildi ama topazıo gdermedı o ıhtıyacımı elden cıkardıgımı varsayarsak? ..ocre koyu durur dımı bende..elımde bl nın grey ve green amozon var..amozon hıc bellıolmuo koyu yesıl oldugu için..greyde ıdare eder...bunların dışında varmı onerebılcegınız bana
Aaa mirihanacım çok şaşırdım:) ben size esmeralda topazio quartzonun aynı seriden olduğunu ince haresi olduğunu diğer serilere benzemediğini söylemiştim.Lens kabında haresinide göstermiştim.Hatta siz bana ben daha kalın hareli lenslere alışkınım öyle istiyorum dediniz.Natural touch baby blueyi önerdim kalın ve siyah hareli olduğu için.O markayıda Çok beğendiniz ama topazio aldınız.Topazionun bütün ayrıtılarını göstermiştim anlatmıştım:)
Üstelik charm serisi kalın hareli ancak sizin istediğiniz rengi yine vermez çünkü gözleriniz benim gibi çok koyu çok açık renkler istediğiniz için charmda hiçbir renk gözünüzü topazio kadar açmaz bunlarıda konuşmuştuk.
Hatta charm ocreyi bile sordunuz anlattım fotoğraflarını gösterdim yine beğenmediğinizi sizin tarzınız olmayan bir bal rengi olduğunu söylemiştiniz.
Topazioyu bile beğenmediyseniz siz charm serisini hiç beğenmezsiniz emin olun doğru karar verdiniz...Tamam charm serisi doğal gözlerle kaynaşıyor ama sizin gözleriniz çok açık renk bile olsa sizin istediğiniz renkde durmaz asla çünkü siz çok açık lensleri beğendiğinizi söylemiştiniz..
Evet mirihana koyu renk gözlerde charm serisindeki renkler karşıdan siyah görünüyor çok belirgin bir değişiklik yapmıyor ben sizin kullandığınız diğer lensleri gördükten sonra charm serisinin sizi tatmin edeceğini düşünmüyorum.Hatta diğer kullandığınız lenslerin yanında topazionun çok daha doğal durduğuda aşikar..
Ama tabiki zevk meselesi ...
okypete esmeralda çok farklı görünüyor ya. opti free den mi öyle yoksa senin göz renginden mi anlamadım. Bu hali çok daha doğal bence.
Pinax aslında sen de opti free kullanabilirsin topazioların için. ama mellerin için solocare daha iyi..
öncelıkle çok guzelsın...keşke charm serısınden alsaydım ben topazıonun nc oldugunu blmıyordum zaten solotıcadan ılk lensım çok ani oldu karar verişim..eher charm gıbı dursaydı renk cok guzel...göz bebegımı kucuk gostermese yıne takıcam ama of işte of :sinifsinif: satışa cıkardım şimdı..bu arada sence charm serısındenhangı renk olur bana gözlerim sıyah sayılır..şuankı eksıklıgım mavi&yeşildi ama topazıo gdermedı o ıhtıyacımı elden cıkardıgımı varsayarsak? ..ocre koyu durur dımı bende..elımde bl nın grey ve green amozon var..amozon hıc bellıolmuo koyu yesıl oldugu için..greyde ıdare eder...bunların dışında varmı onerebılcegınız bana
canım 6 aydan sonra değişimi çok rahat fark ediyorum ben bütün lenslerimde böyle oldu. Freshlook amazon ları özellikle atmadım renk değişimini görmek için. Çok bariz koyulaştırdı onları. Mellerimde çok büyük değişiklik yapmadı aslında ama 2 aydır solocare kullanmaya başladım sanki biraz açıldı rengi. Bence bir süre sonra topazioların biraz koyulaşır ve daha doğal hale gelir. Bir de eğer mellerinin koyulaşmasını istemiyorsan (ki bence şu anki rengi çok hoş) solocare kullan derim. bir süre sonra renk koyulaşıyor.
ben solocare kullanıyorum memnunum optifree de denicem.topazio konusunda kafam karıştı yine.
Birde benim tanita maviler cor azula çok benziyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?