Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sağol browni bende çok beğendim...esmeralda yeşil tanita mavi acaba icemint nasıl olur grimsi durursa valla alırım.

evet oyleymiş..green amazonum var o yuzden alamıycam mel..solotıcadakı butunluge hayran kalmıştım okdr uzgunum kı ..koyu gozlerde guzel durmuyormuş demek benımkı vetmandan da koyu bak oda dıyorkı 3 serısı harıc dıgerlerı bellı olmaz ben zaten solotıcadan aşırı bellı bı renk almam artık..ılerde yeşil falan alırsam bu markadan alırım yıne cunku hala cok merak edıyorum duruşunu..umarım topazıolarım satılır..

vetmancım, charm ice ve charm grafite çok mu benziyor? benim gözümde nası olur grafite sence?

Canım benziyor ben birbirine çok benzettim kendi gözümde charm ıce ve grafiteyi.Ancak grafite biraz daha mavimsi ıce da daha fazla grilik var yoksa çok benziyorlar.Ben bügün kendi koyu kahve gözümde charm grafite fotosu çekip ekleyeceğim:)Süper olur senin gözünde ben kendi gözümde bile charm grafiteyi çok beğendim..

canım çok benziyosa almanın anlamı yok demi ? bide benim gözümü biliyorsun ela. azul,verdemarine,yada grafite hangisi güzel olur dersin canım?

Güzel durur ancak çok benziyor haklsın o zaman hıdrocharm azul veya verde marineyi düşün derim hatta ikisinide ilerleyen zamanlarda alabilirsin çünkü azulla verde marine apayrı renkler birbirinden çok farklı iki renkde sende güzel olur tercih senin verde marineden başlayabilirsin mesela:)

verde marine gözlü kimse varmıdır ki? doğal bi renk mi sence ?

kendi koyu kahverengi gözümde hıdrocharm grafite gün ışığında flashsız duruşu koyu kahverengi gözlerde beklediğim kadar koyu durmadı ıce dan daha mavi duruyor:)

Soloticanın bütün renkleri dünyadaki gerçek gözlerde var canım:)

Son düzenleme:
kendi koyu kahverengi gözümde hıdrocharm grafite gün ışığında flashsız duruşu koyu kahverengi gözlerde beklediğim kadar koyu durmadı ıce dan daha mavi duruyor:)

Vetman bu fotoda charm grafitiye aşık oldum ya inannılmaz güzel olmuş ama resimlerden 2 ton falan daha koyu değilmi. Az öncede amazon sky blue lenslerimle nc ice'ı çok benzettim tamam dedim son karar cor ice olsun bu seferde bu fotolar aman yarabbim dedirtti olmuyo ama böyle kaydirigubbakcemile3

ya birşey dicem vetman benim grafitelere birşey oldu.ya arkadaşlar benim grafitelerin diğeri daha açık diğeri daha koyu.yani çok dikkatli bakınca anlaşılıyor.niye böyle oldu anlamdım.yani diğerinin siyah kenarları daha belirgin diğeri daha soluklaştı.daha bir ay olmadı yani neden böyle

vetmann süper durmuş grafite charme olmasına rağmen ne kadar açık. koyu durmamasına çok şaşırdım.
berry icemintin sadece n.c si var. ama 2 taraflı takılabiliyormuş bir tarafı cor görünümünde oluyor. Ben 2 3 resim daha var onları eklerim az sonra

Allah allah neden öyle olduki.. Acaba lensin birini ters birini düz akıyo olabilir misin? çünkü bazı lensler ters takılsada pek gözü rahatsız etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…