- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.241
tsk ederim Miriana)) cnm topazio nun charm serisi yok zaten sadece nc olarak üretiliyor... charm serisinden ocre belki de hic belli olmaz siyah bi gözde... ama cok fazla bi degisim istemiyosan mel düsünebilirsin? Ben lens konusunda cok deneyimli degilim soloticayla tanismadan önce freshlook kullanmistim... Diger lensler hakkinda hic bi bilgim yok :) Vetman arkadasinda gözleri seninki gibi koyu, onun lens resimlerine bakarak fikir edinebilirsin ama tabiki sadece göz rengiyle alakali degil, taktiginda icine sinmeli.
vetmancım, charm ice ve charm grafite çok mu benziyor? benim gözümde nası olur grafite sence?
Canım benziyor ben birbirine çok benzettim kendi gözümde charm ıce ve grafiteyi.Ancak grafite biraz daha mavimsi ıce da daha fazla grilik var yoksa çok benziyorlar.Ben bügün kendi koyu kahve gözümde charm grafite fotosu çekip ekleyeceğim:)Süper olur senin gözünde ben kendi gözümde bile charm grafiteyi çok beğendim..
Güzel durur ancak çok benziyor haklsın o zaman hıdrocharm azul veya verde marineyi düşün derim hatta ikisinide ilerleyen zamanlarda alabilirsin çünkü azulla verde marine apayrı renkler birbirinden çok farklı iki renkde sende güzel olur tercih senin verde marineden başlayabilirsin mesela:)
kendi koyu kahverengi gözümde hıdrocharm grafite gün ışığında flashsız duruşu koyu kahverengi gözlerde beklediğim kadar koyu durmadı ıce dan daha mavi duruyor:)
vetmancım ice gibi durmuş ciddi.çok güzel olmuş.
ya birşey dicem vetman benim grafitelere birşey oldu.ya arkadaşlar benim grafitelerin diğeri daha açık diğeri daha koyu.yani çok dikkatli bakınca anlaşılıyor.niye böyle oldu anlamdım.yani diğerinin siyah kenarları daha belirgin diğeri daha soluklaştı.daha bir ay olmadı yani neden böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?