Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Akitraya söz vermiştim bugün

çektim taze taze.
Didem çok sağol sanırım aradığım gri icemint
Vetman çok yakışmış yine kafam karıştı.
Albümede tam yüz ekliyorum

Son düzenleme:
çok hoşmuş ben beğendim sanada çok yakışır gözlerin iri saçlar koyu hadi bakalım yaza topazio yerine mintmi alsam

burcu sende verde marine eklesene topazio dan soğudum pinaxda artık beğenmiyor charme verde marine ,ice mint ve charme grafite çok güzell

tşkler berry inşallah yakışır, lenslerim gelince resimlerini eklerim fikir olur herkese.
Bir de Hudsan'ın youtube daki videosundan resim almıştım icemintin o haline bayılıyorum, onu da ekliyim az sonra

vetman, bu mudur budur.
charm grafite.
tek geçerim ya.
muhteşem.
benim yegane vazgeçemediğim lensim o benim.

göz rengine göre nasıl değişmiş inanılmaz yaaa açık gözde çok farklı durmuş sanki.topazio kadar opak değil sanırım ilginç

Vetman charm grafite süper görünüyo sende ya, cok begendim :) acaba bu lensleri güzel gösteren senin kirpiklerin mi? yerimseniben

Vetman charm grafite süper görünüyo sende ya, cok begendim :) acaba bu lensleri güzel gösteren senin kirpiklerin mi? yerimseniben

Kirpiklerin etkisi göz ardı edilemez bence zemuszemus
Ya vetman acaba soloticanın boyaması mı değişti? graphite koyu gözleri bu kadar açmıyordu. sen de gayet belirgin muhteşem durmuş.

Rahat görelim :)) Diğer sayfaya dönmekten sıkıldım alıntı yaptım

iyi yapmissin didemcim :) bende diger sayfalara dönmeye üseniyorum hep ))

ah vetmancim su fotoyu keske ben topazioyu almadan önce ekleseydin :) süper ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…