- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.281
gerçekten çok güzel bende quartzolarımı çıkarıp esmeralda alayım:) güle güle kullanokypete güle güle kullan muhteşem ötesi
sağolun.gerçekten çok güzel bende quartzolarımı çıkarıp esmeralda alayım:) güle güle kullan
Okypetem çok tatlı bir renk, çok yakışıyor sana.
teşekkürler canım..
ya birşey dicem vetman benim grafitelere birşey oldu.ya arkadaşlar benim grafitelerin diğeri daha açık diğeri daha koyu.yani çok dikkatli bakınca anlaşılıyor.niye böyle oldu anlamdım.yani diğerinin siyah kenarları daha belirgin diğeri daha soluklaştı.daha bir ay olmadı yani neden böyle
sağolun.
quartzoda güzel bir renktir ama...
Okypetem çok tatlı bir renk, çok yakışıyor sana.
teşekkürler canım..
güzelde bana pek gitmedi canım güle güle kullan gerçekten
nc verde marine
azulu bende almak istiyorum.
elimde olmadığı içinbir şey diyemiyorum.tatlım.ama azul bundan daha koyu sanırım... daha nazar boncuğu gibi...
ama verde marina güzel bir renk... iddialı bir lens..yakındanda hoş canım..
verde marine ahh ahh çok güzel olmuş ben en çok sana topazio ve bunu yakıştırıyorum.
VETMAN sende charme verde marine mi vardı?
canım iddialı istemiyorum ben ya.azul tam mavi gibi.bu linke bak .
http://www.youtube.com/watch?v=6uWQP5G9zBw
okypete sence charme mı nc verde marine mi daha açık.sanki nc pupil boşluğu daha mı geniş
anladım sanki bazı fotolarda sanki nc hem daha koyu hemde daha geniş pupilli duruyor.mesela ben ice i charme da daha hoş buluyorum nc daha koyu duruyor.
Verde marine de de sanki daha yeşilimsi charmda.
Acaba ice mintin pupili topazio gibi daha mı dar[/QUOTE]
sanmam.
bütün ncler gibidir aynı boyut.
ok bende artık resimlere bakıyimde karar veriyim nc mi charme mı ve ice mint.esmeraldada hiç düşünmdim 2 günde karar vermiştim ve çok memnunum umarım 2.de öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?