Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Okypetem çok tatlı bir renk, çok yakışıyor sana.

Pinax evet :))) Katie Holmes, Bu resim baya uzaktan sedefi andırıyormuş gerçekten sen söyleyince fark ettim :)

Livess daha önce de sormuştum ama görmedin sanırım. Fotoğraf eklemen mümkün mü acaba forumda senden başka N.C Grafite kullanan yok sanırım çok merak ediyorum gözde duruşunu.

azulu bende almak istiyorum.
elimde olmadığı içinbir şey diyemiyorum.tatlım.ama azul bundan daha koyu sanırım... daha nazar boncuğu gibi...
ama verde marina güzel bir renk... iddialı bir lens..yakındanda hoş canım..

verde marine ahh ahh çok güzel olmuş ben en çok sana topazio ve bunu yakıştırıyorum.
VETMAN sende charme verde marine mi vardı?

okypete sence charme mı nc verde marine mi daha açık.sanki nc pupil boşluğu daha mı geniş

bence charm daha koyu.

pupil boşluğu olarak,aynı gibi geliyor bana.
baktığımda fark yok gibi..
sadece quartzo,esmeralda ve topazionun diğerlerinden küçük..

anladım sanki bazı fotolarda sanki nc hem daha koyu hemde daha geniş pupilli duruyor.mesela ben ice i charme da daha hoş buluyorum nc daha koyu duruyor.
Verde marine de de sanki daha yeşilimsi charmda.
Acaba ice mintin pupili topazio gibi daha mı dar

ok bende artık resimlere bakıyimde karar veriyim nc mi charme mı ve ice mint.esmeraldada hiç düşünmdim 2 günde karar vermiştim ve çok memnunum umarım 2.de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…