Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar hepinize birer nazar

vetmancım charm grafteler sende çok açık durmuş tuh ya bende koyu bir renk olarak düşünmüstüm yanılmışsım =(

soloticadan yana hiç şanslı degilim bu gidişle seffaf alacagım galiba =(

vetman bence koyu renk gözlerde daha guzel duruyor grafite.acık rek gozlerde daha grimsi duruyor.koyu renk gozlerde daha mavi.

Miriana siyah gözde bütün acik renkler daha güzel duruyor bence. Sende topazionun durusunu merak ediyorum, Foto eklermisin cnm zahmet olmazsa ))

valla topazionun açık renkte güzel durduğunu ben kendimden biliyorum.buna başka açık renklerde dahil.
ben topazioyu çok beğeniyorum. ve bende çokta doğal durduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Riskli tonlar var mesela topazio,ice,esmeralda,azul,verde,verde marine bunlar çok koyu gozde guzel durmuyor..fosforlu ve yapay oluyor.Acık goz lensleri bunlar..
mesela ice resmen lila oluyor,verde resmen trafik ısıgı gibi duruyor,esmeralda fosforlu oluyor..
ama bence grafitenin her uc seriside koyu gozlerde daha mavi ve daha guzel duruyor.

katılıyorum donutcuğum..

soloticalar gercekten cok dogal duran lensler kızlar,ama onemli olan herseyde de oldugu gibi size uyan dogru tonu bulmak.nasıl her renk kazak yakısmıyorsa bize buda onun gibi birsey :)

corların verde marinesi,grafitenin tum serileri koyu gozde sahaneler yaratıyor.mesela charme ve nc mel koyu gozde sahane dururken,cor mel acık renk goz ıstıyor.

acık renk gozde cor azul ile elde edilen renk,koyu gozde verde marine ile elde edilebiliyor.sonuc olarak hepsi dogru secimle alakalı

valla ben esmeraldanın fosforlusunu görmedim.verdede çok hoş duruyor.bence tamamen göz şekli makyaj ve saçla ilgili..yakışana verde marine de çok güzel oluyor ha kaynaşıyormu tabiki hayır

ben ice i makyajsızda takabılıorum,aynı sey verde marine icinde gecerli..
valla fosforlu esmeralda gormek isteyene hemen bır tane gosterebilirim yurtdısı forumlarından,yada lila ice gormek ısteyen varsa :))))

sonucta amacım ortalıgı ayaga kaldırmak degil,yada birseylere comak sokmak degil..sadece herkes kendine yakısa uyabileni bulsun diye ben nacizane fikrimi soylemek istedim..
kimine uyar kimin uymaz,benimki de bir fikir..

donut işte herkesin gözleri çok farklı.
bazılarında lens doğallaşırken gerçekten bazılarında lens böyle fosforlu duruyor.
bunlar opti freeyi bilmiyorlar galiba.
şu çocuğa hediye etsek mi ne dersin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…