- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.321
Miriana siyah gözde bütün acik renkler daha güzel duruyor bence. Sende topazionun durusunu merak ediyorum, Foto eklermisin cnm zahmet olmazsa ))
Miriana siyah gözde bütün acik renkler daha güzel duruyor bence. Sende topazionun durusunu merak ediyorum, Foto eklermisin cnm zahmet olmazsa ))
Riskli tonlar var mesela topazio,ice,esmeralda,azul,verde,verde marine bunlar çok koyu gozde guzel durmuyor..fosforlu ve yapay oluyor.Acık goz lensleri bunlar..
mesela ice resmen lila oluyor,verde resmen trafik ısıgı gibi duruyor,esmeralda fosforlu oluyor..
ama bence grafitenin her uc seriside koyu gozlerde daha mavi ve daha guzel duruyor.
Masalllahhhhhhhhhhhh Miriana kendi gözlerine bayildim kapkara cok güzel valla!
Sen mi kendinde topazioyu begenmiyosun???? Bence tek kelimeyle harika durmus icinde hic bi kahve tonu yok, bende de böyle durmasini isterdim boshayallersmile
aa benim fotolar minicik cikmis yahu...neden?
guzelım renkten yana sıkıntım yok kaynaşmadı ve sende oldugu gıbı sag goz kayıyor oynuyor...yanı ben charm serısı gbı duracagını sanmıştım..makyajla ole bas bas bagırdıgı yok ama bl green oceandan sonra bana parlak gelmedı....ftoya gelınce bıryerde yuklu olan resmının ozellıkleredekı http adresını burdakı grafık ekle butonuna yapıştr ozmn buyuk cıkar eklentıye tıklayınca buyur sadece
Birinci ve ikinci resim fosforlu diye tanımlanmasının nedeni sanırım adamın ten rengi sarılıklı gibi.öbür oğlanda ise diğer gözündeki lensten ötürü.
koyu gozde marine,esmeralda ve verde fotoları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?