Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bambam ben 8 yıllık lens kullanıcsıyım..bu solotıcayla ılk tanısmamdı bilmiyorumkismile eskıden lens frmalarının hedıye verdıgı solusyonları kullanırdım işte solo,renü falan..opti free kullanmadım hiç..bana nc serısı olmadı..renk cogu kişiden guzel durdu bende..tam okyanus mavısı ama charm serısı gbı butunleşecegını hayal ettıgımden hayal kırıklıgı yaşadım sadece..kullanılmıcak bır lens degıl ama dedımya beklentım farklıydı ..kayma sorunu sagda var solusyondan oldugunu sanmadıgım gıbı solo care aqua kullanıyorum cok rahat ve lensı koyulaştırmıyor..bazen solusyon ml fazla olunca bozuldugu oluyor ozmn deiştırıyorum zaten ama şuankınden memnunum..senın dedıgın lensı koyulaştıryor

sende yeşil durmuş guzel..pekı gozle kaynaşmasından memnun musun

anladim cnm tuh ya ne biliyim belki bir ihtimal die yaziyim dedim. ben de renu tahris yapmisti kisiye gore deisio. bi sure lens takamamistim. gozlerim de numarali bu dedigim tabi 10 yildan cok oldu. oolelikle doktora gitmistim damla fln vermisti. solusyonunu deistir demisti. ben de o gun bugundur optifreedan baska kullanamiorm korkudan. evt ooleymis rengini koyultuor diorlar. ben de senelerdir sofistik kullandim renginden memnundum yani koyulastirio olsa bile cok farketmemisim ama ozellikle grinin zamani gecmesine dooru matlasti. yesil de suan daha koyu ilk aldigim zmna gore. demekki ki solusyondanmis. ben de sureleri doldu diedir saniodum. bakalim benm de ilk soloticam henuz shipping de gelicek iisalla. umarim kayma ya da tahris yapmaz :Saruboceq: sen de umarim diledigin gibi duran rahat bir lens bulursun tatlimopuyorumnanaktan ama fotolarda cok hos duruor bence ten rengine ve sacina cok gitmis bu renk gene bu renkleri dusunuosundur umarim boshayallersmile

canım satışa cıkardım 1 ay beklıcem satıldı satıldı yoksa ellemıcem dursun..2 kere taktım zaten..hıc yıpranmadı bıle geldıgı gıbı duruyor...sen ne getırtıyorsun..ben getrtrsem charm grafıte getırtcem harikaduruyor

Arkadaşlar vetmanın eklediği charm grafite fotoğraflarında hiç griye çalma yok gibi gördüm ben. Masmavi bir renk. Ben charm grafite almayı planlıyordum gri mavi diye. Şimdi vazgeçtim gibi sanki. Siz ne dersiniz ben mi yanlış görüyorum? Bu fotoğraflar gün ışığında çekilmiş iç mekanlarda daha farklı mı durur acaba. Bir de sanki eski soloticalardan daha opak gibi geldi bana vetmancım sen ne dersin?

morrison,göz rengine göre değişiyor sanırım.
bende grimavi duruyor.
daha koyu gözlerde masmavi..
göz rengin ne renk.

cnm ben cor ice siparis verdim. sonrada nc mel dusunuorm ama bakalim bu gelende gozum rahat ederse tabi :) cnm satilmazsa da uzulme valla benm gozum numarali olmasa ve abdde olmasam ben dusunurdum almayi :kedi: keske olsaydi benm renk hosuma gidior. satilmazsa bile takarsin arada bence yakismis gece bengenmiorsan gunduz takarsan fln boshayallersmile
bu arada vetman da charme grafite sahane durmus senin de gozun koyu sanirim bence yakisir sana o da:) zaten cildin acik renk hepsi gider valla.

okypete renk süper ya ama boyamaları çok farklı soloticaların seninki böyle çıkmış şanslıymışsın bazılarında charm grafiti çok koyu çıkabiliyo:1no2:

sağol canım.
evet bazen renkler gerçekten farkediyor...şans işi biraz.
haklısın..

Okypete harika duruyor sende grafiteler. Benim gözüm orta kahve sayılır ama çok açık değil. Daha koyu bir mavi hayal ediyordum şaşırdım görünce. Tüm renklerin boyamaları yoğunlaştırıldı sanki eskiden bu kadar opak değillerdi gibi geliyor bana.

ben bu lensi ocak ayında aldım.
benden sonra değişmiş mi bilemiyorum.
vetmana soralım.
o lenslerini ne zaman almış acaba..
sendede çok mavi durmaz sanırım...
çünkü gözlerinin rengi koyu değil.

vetmandaki grafite ler yeni. Bence boyaması değişmiş, eskiye nazaran daha opak gibi. Renkler daha yoğun ben çok beğendim hihoyyyt

işte
gri
isteyenler ve sevenler için maviyi görmek şaşırttı.
mavi sevenler içinde harika oldu tabii

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim favorim bu,
keşke grafiteninde pupili böyle dar olsaydı.Bende bir türlü karar veremedim.
OKYPETE lenslerinin hepsinide iyi günlerde kullan

sağol canım.
evet sadece bu 3 rengin pupili küçük.(esmeralda,topazio,quartzo)
diğerlerinin maalesef büyük.
neden onlarıda küçük yapmıyorlar ki.
aslında herkes böyle bir istekde bulunsa yaparlarmı ki. (mail yollasa, soloticaya.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…