- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.341
topazio
çok güzel durmuş, gözünde topazio.
işte açık renk gözde harika durduğunun kanıtıdır.
cnm kayma ile ilgili bisi sorcam dier lenslerini takior musun bu aralar onlar gozunde kayma yapior mu peqi? bir de solusyonun hangisi? bunu sordum cunku benm eskiden kayma olurdu solusyon deistirdim optifreeye gectim duzeldi ama solotica icin deildi bu baska markalar icindi ben de henuz solotica yok. ama bazen goz bi sekilde lensten tahris olabilior. benm kullandigim solusyondan oluormus mesela onu deistirince duzelmisti bi fikir sadece bilmiyorumkismile
topazio
bambam ben 8 yıllık lens kullanıcsıyım..bu solotıcayla ılk tanısmamdı bilmiyorumkismile eskıden lens frmalarının hedıye verdıgı solusyonları kullanırdım işte solo,renü falan..opti free kullanmadım hiç..bana nc serısı olmadı..renk cogu kişiden guzel durdu bende..tam okyanus mavısı ama charm serısı gbı butunleşecegını hayal ettıgımden hayal kırıklıgı yaşadım sadece..kullanılmıcak bır lens degıl ama dedımya beklentım farklıydı ..kayma sorunu sagda var solusyondan oldugunu sanmadıgım gıbı solo care aqua kullanıyorum cok rahat ve lensı koyulaştırmıyor..bazen solusyon ml fazla olunca bozuldugu oluyor ozmn deiştırıyorum zaten ama şuankınden memnunum..senın dedıgın lensı koyulaştıryor
Güle güle kullan yakışmışa.stopazio
canım satışa cıkardım 1 ay beklıcem satıldı satıldı yoksa ellemıcem dursun..2 kere taktım zaten..hıc yıpranmadı bıle geldıgı gıbı duruyor...sen ne getırtıyorsun..ben getrtrsem charm grafıte getırtcem harikaduruyor
bende grimavi.
hatta gri ağırlıklı duruyor grafite charm..
cok gercek duruor yaw hic lens gibi deil delikafadulden
bende grimavi.
hatta gri ağırlıklı duruyor grafite charm..
okypete renk süper ya ama boyamaları çok farklı soloticaların seninki böyle çıkmış şanslıymışsınbazılarında charm grafiti çok koyu çıkabiliyo:1no2:
Okypete harika duruyor sende grafiteler. Benim gözüm orta kahve sayılır ama çok açık değil. Daha koyu bir mavi hayal ediyordum şaşırdım görünce. Tüm renklerin boyamaları yoğunlaştırıldı sanki eskiden bu kadar opak değillerdi gibi geliyor bana.
benim açık kahve gözümde topazio...
Benim favorim bu,
keşke grafiteninde pupili böyle dar olsaydı.Bende bir türlü karar veremedim.
OKYPETE lenslerinin hepsinide iyi günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?