Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

gördüğüm en ii lensler diebilirim:) şahaneler iceları kimsede bu kadar doğal ve güsel görmedim cnm çok yakışmış ama bu sendende kaynaklı bence ayrıca makyajın mükemmel :) lensleri bıraktım seni merak eder oldum bambam :):1hug:

ay cnm benm cok tatlisin :1hug: ay nasi mutlu oldum ya darisi hepimizin basina herkes cok mutlu olur iisalla lenslerinden opuyorumnanaktan
ay makyaji varya ellerim titreyerek yaptim heycandan eheh oole oldugu kdr cok saol cnm benm cok sevndm begenmene! ya bi de benm gozum iridir herhalde ondan mi ne kendi haresi gozumun hafifce belli oluo benm hosuma gitti o olay tam koyu deilde daha acik olarak nese oole bise iste yarin tam yuz albumume eklicem foto cekebilirsem :)
:asigim: cnmin ici ekliorm seni kabul et beni bayanssulusmile

Bambis cooooooooook samimi söylüyorum bu forumda gördügüm en güzel Lens!!!! Nasil güzel olmus yaa...ice cor un böyle güzel bi renk olabilecegine hic ihtimal vermezdim. Masallah süper görünüyor iyi günlerde kullan güzelim! opuyorumnanaktan

kabul ettim cnm ilk arkadaşımsın bu arada :)) senin gözlerin açık kahve mi ? bende cor mel yada grafite düşünüorum ama nasıl duracakları muamma olunca kalıorum öyle. gerçi sende gördükten sonra denemeye değer :) benimde numaralı olacak + var mı acaba soloticalarda ?senin kaç numara gözler

cnmin ici cok tatlisin ya:kedi:boshayallersmile ay cok sevndm ya begenmenize ama ne yalan soyliyim ben en guzel olarak senin, okypetenin ve bir de donutin lensleri diorm yaw hepsi cok guzel kaydirigubbakcemile2 benm icelarimi da begendm ya cok icime sindi her dakka takicam sanirim ben bunnari guclubacismile hiihih ay simardim simdi bayilcam heycandan eheheh herseyi biraktim isi gucu ehheheeh sempatiksalakcinni

hihihi ilkler unutulmazmis olumunekankayizsmile ehehe cividim cok fena sevinince
gozlerim sanirim acik kahve yani koyu deil disarda bal rengi gibi oluo ama icerde daha koyu duruo tabi. arkadaslar acik kahve dedi ben acik ve orta kahve cok ayirt edemiorm sanirim. bu arada benm de gonlumde mel yatio 2. lensim o olacak NC mi cor mu onu bilmiorm ama. sonra quartzo topaziolarda aklim. ay delirdim. grafite sanki her gozde guzel durucak gibi gelio bana vetmanda koyu gozlerinde cok hostu. benm gozler -3.00 ama -2.50 aliorm lenste doktor da oole yazmisti gecen gittigimde lens icin. + lar vardir soloticada gordum siparis ederken cnm. opuyorumnanaktanbayanssulusmile darisi basina guzelim :içelim:

Bambam inanamıyorum harika durmuş bayıldım yaa !!! Güle güle kullan canım.. Gerçekten çok yakışmış gönül rahatlığıyla insanlarının gözünün içine baka baka kullanabileceğin bir lens. Çok çok dğal çünkü. Pişmanım aslına icemint sipariş ettiğim için, tescilli güzeller varken cor ice grafite gibi gittim riske girdim..

güle güle kullan bambam

bayıldım tek kelimeyle harika olmuş

güle güle güzel günlerde kullan

cesaret edebilsem bana yakışacağını bilsem ben de alırdım bu resimlerle valla aklım çelindi

muhteşem olmuş

gözlerin kirpiklerin de maaşallah çok güzel

:asigim::1hug: cnm benm ya cok cok saol ay nasi morel oldu bugun bana bunnar annatamam hihihi. :kedi::kedi: senin kendi goz rengin nasil? soloticalar illa ki guzel duruo artik ben de bunu diebilirim rahatlikla hani goz tabanina gore dooru renk secince. burda bi suru arkadasin lenslerine bayildim ben boshayallersmile

dideemim sakin pisman olma cok benziolar ice ile zaten bence o cok guzel olucak sende. bu arada wrlens de icemint fotolari var ben cok begendim sahsen bi bak derim gormediysen. cnm benm cok tesekkur ederim boshayallersmile:asigim:valla makyajsiz bile kullanilir fotolardan daha doal gorunuo bana fotoda nedense oole cikmio eyvahedigeldismile
ama lutfen pisman olma cnm zaten cok benziolar ice ile icemint hem de 2 tarafli fln eminim cok hos olucak sende deolumunekankayizsmile

ılk yorumuna oldukca katılıyorum cnm renk yogunlugundan bombe var..bende bombesız isterken yaktım başımı bu paranın yok zamanında..valla tek kelıme bayıldım durusuna kendım gözum desen ınanırdım..benım gozler cok koyu kahve...valla buna benzer durcagını bılsem hemen alırdım ama sanırım grafıteler koyu gozde ıyıymiş....ılk defa keşke goz rengım açık olsaydı dedım sayendeee hihoyyyt

canım vallahi bayıldım maaşallah

benim göz tabanım açık kahverengi elaya yakın bir renk

geçen yıl quartzo aldım çok da memnundum ama kış aylarında ten rengim açılınca soluk durmaya başladı bende. hevesim kaçtı benim de yoksa çok memnundum

mavi tonlarını pek yakıştıramıyorum kendime çünkü buğday tenliyim pek gitmez gibi geliyor bana gerçi hiç denemedim ama :)

ama valla aklımı çeldi sendeki duruşu lenslerin :)

cnm benim ben ice alsam zaten sende durduğu gibi güzel durmaz :) göz tabanım daha koyu. sen güzel günlerde kullan. içine sinmesine çok sevindim. Hani youtube dan bir video linki vermiştin, ice kullanan bir kız vardı, tüm samimiyetimle söylüyorum o kızdan çok daha fazla yakışmış sana :)

cnm benm senin gozlerin o kdr sahane ki pinax demisti sanirim sana lense bile gerek yok die bencede yani katiliorm. :asigim: bence hic acik olsaydi deme o yuzden tatlim. kendi orjinalligi cok guzel gozlerinin. hem ayrica cildini de cok kiskaniorm nazar deydirmiyim. bi de ben sende topaziolara bayildim cok gitmis sana ama tabi sen rahat edemedin biliorm. ama benm gordugum afet gibi olmus! zaten guzelsin lenslerde cok hos olmustu.
begenmene cok cok ssevndm cok mutluyum ya darisi heerkesin basina kizlar. cnm keske benm gozler numarali olmasaydi ben almayi cok isterdim senden lenslerini :kedi: azittim iice tum soloticalari istiorm sempatiksalakcinni bu arada grafite bence sende cok hos durur vetmanda da sahane olmustu.

Son düzenleme:

tatlim dideemcim icemint olucak bence sende umarim cok cok begenirsin. :1hug:
hehe o kizin gozunde bayilmistim ben yuuppii hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…