- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.541
gözün aydin bambis :) güle güle kullan bayanssulusmile
gördüğüm en ii lensler diebilirim:) şahaneler iceları kimsede bu kadar doğal ve güsel görmedim cnm çok yakışmış ama bu sendende kaynaklı bence ayrıca makyajın mükemmel :) lensleri bıraktım seni merak eder oldum bambam :):1hug:
hep sikayet ediordum turkiyeye gidip gelmesi cok uzun zor die iyi bari bi ise yaradi
kizlar bunnar cekebildigim birkac tane foto cok ii cikmadilar. dedigim gibi fotolarda oldugundan daha az doal gornuo normalde ben daha doal goruorm. gun isigini yakalayamadim hava kapali malesef erken kararmaya basladibir de makyajim fena kusura bakmayin heycandan acele ile yaptim. ama bu lens makyajsiz bile takilir. ben de baya gri durdu ki ben gri seviorm zate ondan cok mutlu oldum :) daha duzgun fotolar eklicem yarin iisalla :) bir de bi suredir gozumde valla unuttum bile olduklarini suana kdr kullandigim en rahat renkli lens delikafadulden
bu arada resimler flashsiz bazilarinda gun isigina dooru durmaya calistim ama oldugu kdr. sonuncu fotoda makyajsiz halim. (kendimi makyajsiz tuaf bulurum hep bu fotoda tuaf gelio banaama fikir olur die ekledim)
Bambis cooooooooook samimi söylüyorum bu forumda gördügüm en güzel Lens!!!! Nasil güzel olmus yaa...ice cor un böyle güzel bi renk olabilecegine hic ihtimal vermezdim. Masallah süper görünüyor iyi günlerde kullan güzelim! opuyorumnanaktan
Ben vazgectim bütün düsündügüm renklerdenPpP
Cor ice istiyorummmmmmmm :)
kabul ettim cnm ilk arkadaşımsın bu arada :)) senin gözlerin açık kahve mi ? bende cor mel yada grafite düşünüorum ama nasıl duracakları muamma olunca kalıorum öyle. gerçi sende gördükten sonra denemeye değer :) benimde numaralı olacak + var mı acaba soloticalarda ?senin kaç numara gözler
hep sikayet ediordum turkiyeye gidip gelmesi cok uzun zor die iyi bari bi ise yaradi
kizlar bunnar cekebildigim birkac tane foto cok ii cikmadilar. dedigim gibi fotolarda oldugundan daha az doal gornuo normalde ben daha doal goruorm. gun isigini yakalayamadim hava kapali malesef erken kararmaya basladibir de makyajim fena kusura bakmayin heycandan acele ile yaptim. ama bu lens makyajsiz bile takilir. ben de baya gri durdu ki ben gri seviorm zate ondan cok mutlu oldum :) daha duzgun fotolar eklicem yarin iisalla :) bir de bi suredir gozumde valla unuttum bile olduklarini suana kdr kullandigim en rahat renkli lens delikafadulden
bu arada resimler flashsiz bazilarinda gun isigina dooru durmaya calistim ama oldugu kdr. sonuncu fotoda makyajsiz halim. (kendimi makyajsiz tuaf bulurum hep bu fotoda tuaf gelio banaama fikir olur die ekledim)
güle güle kullan bambam
bayıldım tek kelimeyle harika olmuş
güle güle güzel günlerde kullan
cesaret edebilsem bana yakışacağını bilsem ben de alırdım bu resimlerle valla aklım çelindi
muhteşem olmuş
gözlerin kirpiklerin de maaşallah çok güzel
Bambam inanamıyorum harika durmuş bayıldım yaa !!! Güle güle kullan canım.. Gerçekten çok yakışmış gönül rahatlığıyla insanlarının gözünün içine baka baka kullanabileceğin bir lens. Çok çok dğal çünkü. Pişmanım aslına icemint sipariş ettiğim için, tescilli güzeller varken cor ice grafite gibi gittim riske girdim..
bi fikir sadece soole : kayan lensler topazio, quartzo ya da dieri neydi unuttum o 3 unden biri mi? cunku onlarda boyama daha yogun ne kdr olursa olsun boya daha bombeli yapior lensi. seffaf lens de kullaniorm da ondan farki baya var tabi. acaba onlarin boyamasi cok youn die kayma yapabilior olabilir mi bazi gozlerde? kafamçokkarıştıbilmiyorumkismile
ben de ilerde topazio, quartzo dusunuorm cok guzeller :kedi:
:asigim::1hug: cnm benm ya cok cok saol ay nasi morel oldu bugun bana bunnar annatamam hihihi. :kedi::kedi: senin kendi goz rengin nasil? soloticalar illa ki guzel duruo artik ben de bunu diebilirim rahatlikla hani goz tabanina gore dooru renk secince. burda bi suru arkadasin lenslerine bayildim ben boshayallersmile
:asigim::1hug: cnm benm ya cok cok saol ay nasi morel oldu bugun bana bunnar annatamam hihihi. :kedi::kedi: senin kendi goz rengin nasil? soloticalar illa ki guzel duruo artik ben de bunu diebilirim rahatlikla hani goz tabanina gore dooru renk secince. burda bi suru arkadasin lenslerine bayildim ben boshayallersmile
ılk yorumuna oldukca katılıyorum cnm renk yogunlugundan bombe var..bende bombesız isterken yaktım başımı bu paranın yok zamanında..valla tek kelıme bayıldım durusuna kendım gözum desen ınanırdım..benım gozler cok koyu kahve...valla buna benzer durcagını bılsem hemen alırdım ama sanırım grafıteler koyu gozde ıyıymiş....ılk defa keşke goz rengım açık olsaydı dedım sayendeee hihoyyyt
cnm benim ben ice alsam zaten sende durduğu gibi güzel durmaz :) göz tabanım daha koyu. sen güzel günlerde kullan. içine sinmesine çok sevindim. Hani youtube dan bir video linki vermiştin, ice kullanan bir kız vardı, tüm samimiyetimle söylüyorum o kızdan çok daha fazla yakışmış sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?