- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.561
canım vallahi bayıldım maaşallah
benim göz tabanım açık kahverengi elaya yakın bir renk
geçen yıl quartzo aldım çok da memnundum ama kış aylarında ten rengim açılınca soluk durmaya başladı bende. hevesim kaçtı benim de yoksa çok memnundum
mavi tonlarını pek yakıştıramıyorum kendime çünkü buğday tenliyim pek gitmez gibi geliyor bana gerçi hiç denemedim ama :)
ama valla aklımı çeldi sendeki duruşu lenslerin :)
bambam arkadaşım harika olmuş yahuuuu inanamadım müthiş çok şanslısın güzel günlerde kullan inşallah ttlm lenslerini :)
kaydirigubbakcemile5 koptum pinaxcim ya aslinda goz tabanlarimiz benzio seninle dimi? sende de iyi durur aslinda gri sevio musun lenste?
Pinax cnm senin göz tabanın açık. Sana şiddetle ice tavsiye ediyorum lütfen ice al
Benim gözüm acik kahve canimcim elaya caliyo... dogrusunu söylemek gerekirse gri bi lens hic düsünmedim simdiye kadar :) ama bi lens ancak bu kadar yakisabilir diyorum ben... senden esinlenip alabilirim ice i hemde cor serisinden ( Cor serisini hic begenmiyodum sende görene kadar ;P )
:asigim: pinaxim cok tatlisin cnm hiih. :1hug:senin kendi gozunun rengi zaten sahane ben de melleri sende gorup istiorm dedim hiihih :teytey: 2. olarak mel alicam ama bi sure sonra. para sorun olmasa hemen alirim o ayri
ben cor siparis verdim cunku icelarda en cok corlarda hosuma gitti dierlerinde renk daha koyu gibi geldi bana ben baya seviorm gri lensi o yuzden acik olsun istedim. (aslinda beyazim hani soluk olur fln die dusunuo insanlar ama kuzey avrupalilari cok begenirim ben ozeniorm istegozum acik olsun die) ama mesela mel icin kararsizim cor mu nc mi diye? ikisinde de sahane gornuo.
ice sana kesin yakisir pinaxcim sengözlerimebaksanab hic suphesiz bence hatta
:asigim: pinaxim cok tatlisin cnm hiih. :1hug:senin kendi gozunun rengi zaten sahane ben de melleri sende gorup istiorm dedim hiihih :teytey: 2. olarak mel alicam ama bi sure sonra. para sorun olmasa hemen alirim o ayri
ben cor siparis verdim cunku icelarda en cok corlarda hosuma gitti dierlerinde renk daha koyu gibi geldi bana ben baya seviorm gri lensi o yuzden acik olsun istedim. (aslinda beyazim hani soluk olur fln die dusunuo insanlar ama kuzey avrupalilari cok begenirim ben ozeniorm istegozum acik olsun die) ama mesela mel icin kararsizim cor mu nc mi diye? ikisinde de sahane gornuo.
ice sana kesin yakisir pinaxcim sengözlerimebaksanab hic suphesiz bence hatta
sagol gonlu guzelım cok ıncesın..ıllede lens bananeee mafoldumbencnm benm senin gozlerin o kdr sahane ki pinax demisti sanirim sana lense bile gerek yok die bencede yani katiliorm. :asigim: bence hic acik olsaydi deme o yuzden tatlim. kendi orjinalligi cok guzel gozlerinin. hem ayrica cildini de cok kiskaniormnazar deydirmiyim. bi de ben sende topaziolara bayildim cok gitmis sana ama tabi sen rahat edemedin biliorm. ama benm gordugum afet gibi olmus! zaten guzelsin lenslerde cok hos olmustu.
begenmene cok cok ssevndm cok mutluyum ya darisi heerkesin basina kizlar. cnm keske benm gozler numarali olmasaydi ben almayi cok isterdim senden lenslerini :kedi: azittim iice tum soloticalari istiorm sempatiksalakcinni bu arada grafite bence sende cok hos durur vetmanda da sahane olmustu.
sagol gonlu guzelım cok ıncesın..ıllede lens bananeee mafoldumben
banada bı renk bulun ne alıcam ben :sinifsinif: ıce soluk olur..olmaz dedı vetman
mel rengınden bska markadan var
grafıte olur dıolar ama oda lacıvert durcak dımı..
ocre nası olar senağlama
sagol tatlim :) o senin cana yakinligindan kaynaklaniyor...evet kendi gözlerimde fena diildir seviyorum aslinda gözlerimi sengözlerimebaksanabPPp ama insan olmayani ister durur iste :) canim mel de nc.düsünmeni öneririm... cor da belki fazla sarimtirak durabilir. Yinede takan arkadaslar daha ii bilirler, ama ben nc. mel den cok memnunum :1hug:
evet grafıte şımdılık cepte...ama c ok koyu gozde ocre gormedım..cok begenenıde gormedım 2 cı hatayı yapmıyım degsın..ıyı gceler yarın onemlı bır davam var bana dua et temız kalplı bırne benzıorsun optumm
ben gördüğüm fotolardan sonra sana yakışmayacak lens bilmiorum bambamcım :) lens firması olsam modelim sen olurdun
cnm okypetem cok cok saol cok mutlu valla kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinnidelikafadulden
kesin ikinci solotica alinacak heheheeh iyi mi oldu kotu mu bu heueeu maddi olarak kotu tabi oldu yaw ama guzeller yaaaa
bambam şahane durmuş.güle güle kullan.
cok tesekku ederim cnm :asigim: simdi hatirladim sen yazinca miriana ocre soruodu sendeki durusunu begenmistim ben. hatirlayamamistim kimde gordugumu sendin osenin tum lenslerine bayiliorm ben :kedi:
canım benim çok saol.şimdi charm azul sipariş verdim ama çok umudum yok.kimse beğenmiyor azulu.
canım grafitenin hangi serisini diyosun
kizlar!!!! az once cor ice geldi! inanilmaz mutluyum. karar vermemde yardimci olan arkadaslara cok cok tesekur ediorm cok opuorm saolun hepiniz. ay heycandan ne yapcaimi sasirdim. zaten henuz birini taktim dierini takmaya vait olmadi hemen yaziyim dedim. ama acaip hosuma gitti. rengi beyaz gibi lensin kabinda ama gozde cok hos. ay heycanim gecsin duzgun bi foto koycam. cok rahat gozumde kesin ikinciyi alicam sofistik gri ile arasinda doallik olarak daglar var ya ay cok mutlandim annatamam. :sm_cool:sırnaşık şeydelikafaduldenhihoyyyt:teytey::içelim::hooray:
hep sikayet ediordum turkiyeye gidip gelmesi cok uzun zor die iyi bari bi ise yaradi
kizlar bunnar cekebildigim birkac tane foto cok ii cikmadilar. dedigim gibi fotolarda oldugundan daha az doal gornuo normalde ben daha doal goruorm. gun isigini yakalayamadim hava kapali malesef erken kararmaya basladibir de makyajim fena kusura bakmayin heycandan acele ile yaptim. ama bu lens makyajsiz bile takilir. ben de baya gri durdu ki ben gri seviorm zate ondan cok mutlu oldum :) daha duzgun fotolar eklicem yarin iisalla :) bir de bi suredir gozumde valla unuttum bile olduklarini suana kdr kullandigim en rahat renkli lens delikafadulden
bu arada resimler flashsiz bazilarinda gun isigina dooru durmaya calistim ama oldugu kdr. sonuncu fotoda makyajsiz halim. (kendimi makyajsiz tuaf bulurum hep bu fotoda tuaf gelio banaama fikir olur die ekledim)
evet canım charme dıorum,ama corda sahane oluor bence
bambamcım cok guzel olmuslar,gule gule kullan.
aynı durmus lenslerimizin tonları,seni yanıltmadıgıma cok ama cok sevindim !
cnm donutcim evt evt cok mutluyum cok cok saol yardimin icin kaydirigubbakcemile2:asigim: supersin hihihi guclubacismile goz tabanlarimiz cok benzio seninle boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?