Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm cok teskur tekrardan :kedi: :asigim:
oo cnm o zmn sanslisin ela ise sana cogu renk guzel olar zaten zemuszemus
quartzo cok hos renk bende bayiliorm ama cor icelari takinca gri oldu baya quartzo da bende gri durur die dusnuorm goz tabanimdan sanki cok benzicek ama icelar sanirim daha az opak oldugundan daha doal duruo olabilir. varsayim hep yani tam bilmiorm takip ettigim kdr. eger gozun aciksa yeni bi lens dusunuorsan ben sahsen tavsiye ederim icelari. ama dedigim gibi sende gri durursa icelar bendeki gibi o zmn benzer ton olcaklar. sen de nasil duruo quartzo? gri mi?
ben de ilerde quartzo istiorm senin de memnun olmana sevndm en azindan rengin acilmadan once:) ama ben cok beyazim quartzo soluk oluo diolar artik ben zombi olurum sempatiksalakcinni
bi kizin fotosu vardi beyaz ten siyah sac ve quartzolar sahaneydi. adriana lima gibi olmustu gozleri ayni. ay bilmem hepsi guzel hihihi sempatiksalakcinnidelikafadulden

bambam arkadaşım harika olmuş yahuuuu inanamadım müthiş çok şanslısın güzel günlerde kullan inşallah ttlm lenslerini :)

tatlim cok cok tesekkur ederim hihihi :asigim::1hug: mutluyum bugun cok valla keyfimi bisicik bozamaz herhal hheuhuue. guzel dileklerin icin de cok saol hepimiz icin olsun dielim :) :hulya:

kaydirigubbakcemile5 koptum pinaxcim ya aslinda goz tabanlarimiz benzio seninle dimi? sende de iyi durur aslinda gri sevio musun lenste?

Benim gözüm acik kahve canimcim elaya caliyo... dogrusunu söylemek gerekirse gri bi lens hic düsünmedim simdiye kadar :) ama bi lens ancak bu kadar yakisabilir diyorum ben... senden esinlenip alabilirim ice i hemde cor serisinden ( Cor serisini hic begenmiyodum sende görene kadar ;P )

Pinax cnm senin göz tabanın açık. Sana şiddetle ice tavsiye ediyorum lütfen ice al

Didemcim aklimdaki tüm renkler silindi zaten cnm, su an ice cor a odaklandim... bambisteki gibi duracagini bilsem )) topaziolarin papucunu dama atar ve bir cift cor ice siparisi verirdim kaydirigubbakcemile5

:asigim: pinaxim cok tatlisin cnm hiih. :1hug:senin kendi gozunun rengi zaten sahane ben de melleri sende gorup istiorm dedim hiihih :teytey: 2. olarak mel alicam ama bi sure sonra. para sorun olmasa hemen alirim o ayri
ben cor siparis verdim cunku icelarda en cok corlarda hosuma gitti dierlerinde renk daha koyu gibi geldi bana ben baya seviorm gri lensi o yuzden acik olsun istedim. (aslinda beyazim hani soluk olur fln die dusunuo insanlar ama kuzey avrupalilari cok begenirim ben ozeniorm iste gozum acik olsun die) ama mesela mel icin kararsizim cor mu nc mi diye? ikisinde de sahane gornuo.
ice sana kesin yakisir pinaxcim sengözlerimebaksanab hic suphesiz bence hatta

ben gördüğüm fotolardan sonra sana yakışmayacak lens bilmiorum bambamcım :) lens firması olsam modelim sen olurdun

sagol tatlim :) o senin cana yakinligindan kaynaklaniyor...evet kendi gözlerimde fena diildir seviyorum aslinda gözlerimi sengözlerimebaksanab PPp ama insan olmayani ister durur iste :) canim mel de nc.düsünmeni öneririm... cor da belki fazla sarimtirak durabilir. Yinede takan arkadaslar daha ii bilirler, ama ben nc. mel den cok memnunum :1hug:

sagol gonlu guzelım cok ıncesın..ıllede lens bananeee mafoldumben
banada bı renk bulun ne alıcam ben :sinifsinif: ıce soluk olur..olmaz dedı vetman

mel rengınden bska markadan var

grafıte olur dıolar ama oda lacıvert durcak dımı..
ocre nası olar senağlama

ahah cok sirinsin cnm a.s. :asigim: ben de ille de lens diorm ehhehe. deisik renk takmak hosuma gidio. arada kendi gozum arada lens fln ama ice lar gunluk lensim oldu simdik guclubacismile mel dicektim ben de herkese giden o var bildigim tabi ben yeniyim aslinda solotica icin. ilk deneyimim.
aslinda vetmanin fotolardan bir fikir edinebilirsin hani onun da koyu gozu. grafite bence olur vetman da o kdr da lacivert cok koyu deildi maviligi belliydi yani. sen onu begendin mi tatlim? ocreyi hic bilmiorm kullanan arklar yazar sana boshayallersmile

evet grafıte şımdılık cepte...ama c ok koyu gozde ocre gormedım..cok begenenıde gormedım 2 cı hatayı yapmıyım degsın..ıyı gceler yarın onemlı bır davam var bana dua et temız kalplı bırne benzıorsun optumm

ben de seviorm senin gozlerini gamyoncuiremsu topaziolarla da seviorm.
aynen cougumuzda var bu olmyani istiorz iste. kafamçokkarıştı
ay mel icin nc karar vericem gibi duruo sendeki sahane sahane haresi de cok doal duruor. gozle sahane butunlesmis. cor dedigin gibi daha sari haklisin benm de gozum sarimsilik var iice sari olabilir. sengözlerimebaksanab sen yeni siparis vericek misin?

ocre konusunda evt haklisin. bi kiside cok begenmistim ben ama unuttum kimdi eyvahedigeldismile. hatirlarsam yazarim ama gozunun rengi acikti sanirim. ah cnm benm senin temiz kalpli olusun o. bol sans simdiden tabi ki ederim guzelim :kedi: allah hayirli sonuclar versin. ii geceler olumunekankayizsmileboshayallersmile bende optum cok.

cok tesekku ederim cnm :asigim: simdi hatirladim sen yazinca miriana ocre soruodu sendeki durusunu begenmistim ben. hatirlayamamistim kimde gordugumu sendin o senin tum lenslerine bayiliorm ben :kedi:

canım benim çok saol.şimdi charm azul sipariş verdim ama çok umudum yok.kimse beğenmiyor azulu.

canım benim çok saol.şimdi charm azul sipariş verdim ama çok umudum yok.kimse beğenmiyor azulu.

:ecrin_bebek: aa nie begenilmior takip etmemisim pek azulu aklimda kalmamis ama bikac gordugum fotoda azul da cok doaldi. cor azuldu sanirim gorduklerim ama charme de hos duruo send gordukten sonra bende charme lari begenmeye basladim. hic dusunmemistim charme ama cok guzellermis gercekten. goz tabanin acik bence yakisicaktir sana cnm endiselenme zemuszemus hayirli olsun diyeyim simdiden gule gule kullan gelince fotolarina bakirim artik hihi :kedi:

canım grafitenin hangi serisini diyosun

evet canım charme dıorum,ama corda sahane oluor bence

bambamcım cok guzel olmuslar,gule gule kullan.
aynı durmus lenslerimizin tonları,seni yanıltmadıgıma cok ama cok sevindim !

evet canım charme dıorum,ama corda sahane oluor bence

bambamcım cok guzel olmuslar,gule gule kullan.
aynı durmus lenslerimizin tonları,seni yanıltmadıgıma cok ama cok sevindim !

cnm donutcim evt evt cok mutluyum cok cok saol yardimin icin kaydirigubbakcemile2:asigim: supersin hihihi guclubacismile goz tabanlarimiz cok benzio seninle boshayallersmile

cnm donutcim evt evt cok mutluyum cok cok saol yardimin icin kaydirigubbakcemile2:asigim: supersin hihihi guclubacismile goz tabanlarimiz cok benzio seninle boshayallersmile

evet birtanem,inan bana ice in ustune lens takamayacaksın..butun cor serisindeki en favori lensim bu.

ama dikkat diyorum koyu gözler cor ice almasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…