Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

saol canım. a.s.

Bambam2 ,muhteşemmmm..
bayıldım ya.
çok çok güzel.
gözlerde yakıyor bu arada.çok güzel gözlerin varmış.
daliahtaki gibi çok güzel durmuş sendede.
bana hep daliah, cor ice al diyordu.çok haklıymış gerçekten.
valla nc yada cor ice alacağım. kararlıyım...

evet gerçekten aynı daliahta durduğu gibi durmuş. Daliahda bak azulda müthiş durmuştu cor azul çok yakışmıştı.

evet birtanem,inan bana ice in ustune lens takamayacaksın..butun cor serisindeki en favori lensim bu.

ama dikkat diyorum koyu gözler cor ice almasın

canım bu uyarıyı yaptığın iyi oldu, insan koyu gözleri olsa da bu resimleri görünce gaza geliyo kaydirigubbakcemile3

bambam harika durmuş bende yazamadan edemicem az önce gördüm günlerdir hatta haftalardır nc ice mı cor ice mı soruma netlik kazandırdın fotolarınla.
Dün yine tanika tikaram gri lenslerimi taktım akşama kadar can çekiştim (( acilen almam lazım cor iceları benimde hatta gecede rüyamda cor ice alıyodum inanki
Kızlar Ankarada olup paralentesmi ne o siteden sipariş edicek olan varmı gerçi bi üyemize söylemiştim ama yoğun galiba onuda yormak istemiyorum (

donutcum koyu gözler cor ice ı almasın demişsin niyeki anlamadımda gerçi benimkiler çok koyu değil değilmi albümümde var bakarmısın bi rica etsem?

Sagol tatlim benim opuyorumnanaktan Kesinlikle alicam canim ama hemen simdi alirsam, esim cildirabilir ohaoldumsmile bu ücüncü olucak :kedi:

donutcum koyu gözler cor ice ı almasın demişsin niyeki anlamadımda gerçi benimkiler çok koyu değil değilmi albümümde var bakarmısın bi rica etsem?

canım koyu gozlerde lila duruyor cunku,onceki sayfalarda ornek bir kac foto koydum.
ordakine yakın kahve ise evet riski var.

yanlız çok şanslısın bambam boyamasıda harikaymış lenslerinin o çok önemli bence. Baksanıza pupil boşluğu ne kadar küçük ve rengi ne kadar hoş

Kızlar bu sayfa ne kadar aktifleşti hızınıza yetişemiyorum maşallah...
Bambam hayırlı olsun ice ların gerçekten bayıldım inanılmaz güzel durmuş ama hergün yeni bir renk koyuyorsunuz kafama çıldıracam artık soloticayla yatıp kalkar oldum ama çok kararsızım
ılk önce mele hasta olmuştum sonra mavi istediğim için Vetman graphite önerdi ama onda görene kadar beğenmemiştim şimdi o da aklımda kaldı gerçi benim gözlerim o kadar koyu değil Bir ara quartzo fotoları aklımı çeldi şimdi de ice üstelik cor ları hiç beğenmediğim halde bambam da duruşuna bayıldım...
Bambam rica etsem kendi göz rengini de böyle yakından çekip koyabilir misin?

Bambam hıdrocor ıcelarını güle güle kullan canım çok yakışmış gözler muhteşemm:))
çok rahat soloticalar hakikaten bahsettiğin gibi gözde yok gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…