- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.581
:ecrin_bebek: aa nie begenilmior takip etmemisim pek azulu aklimda kalmamis ama bikac gordugum fotoda azul da cok doaldi. cor azuldu sanirim gorduklerim ama charme de hos duruo send gordukten sonra bende charme lari begenmeye basladim. hic dusunmemistim charme ama cok guzellermis gercekten. goz tabanin acik bence yakisicaktir sana cnm endiselenme zemuszemus hayirli olsun diyeyim simdiden gule gule kullan gelince fotolarina bakirim artik hihi :kedi:
evet birtanem,inan bana ice in ustune lens takamayacaksın..butun cor serisindeki en favori lensim bu.
ama dikkat diyorum koyu gözler cor ice almasın
ya bana kızan oluyor ama ne yapayım,dogru soyleyeni 9 köyden kovarlar :)
donutcum kızanları boşver ben senin söylemlerini cok samimi buluyorum cok da bilgi sahibi oluyorum lens konusunda =))))) aynen dewaaaaaaam cnm=)))
ben de seviorm senin gozlerini gamyoncuiremsu topaziolarla da seviorm.
aynen cougumuzda var bu olmyani istiorz iste. kafamçokkarıştı
ay mel icin nc karar vericem gibi duruo sendeki sahane sahaneharesi de cok doal duruor. gozle sahane butunlesmis. cor dedigin gibi daha sari haklisin benm de gozum sarimsilik var iice sari olabilir. sengözlerimebaksanab sen yeni siparis vericek misin?
donutcum koyu gözler cor ice ı almasın demişsin niyeki anlamadımdagerçi benimkiler çok koyu değil değilmi albümümde var bakarmısın bi rica etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?