- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.601
evet birtanem,inan bana ice in ustune lens takamayacaksın..butun cor serisindeki en favori lensim bu.
ama dikkat diyorum koyu gözler cor ice almasın
Bambam2 ,muhteşemmmm..
bayıldım ya.
çok çok güzel.
gözlerde yakıyor bu arada.çok güzel gözlerin varmış.
daliahtaki gibi çok güzel durmuş sendede.
bana hep daliah, cor ice al diyordu.çok haklıymış gerçekten.
valla nc yada cor ice alacağım. kararlıyım...
evet gerçekten aynı daliahta durduğu gibi durmuş. Daliahda bak azulda müthiş durmuştu cor azul çok yakışmıştı.
bambam bayıldım resmen ice lar müthiş durmuş buzmavisi gbi ama sıcakda bir ton sanki.... mutlu gunlerde kullan tatlımmm
canım sonra daha cok uzuluyoruz lensleri alıp begenmeyınce cunku
bambam harika durmuş bende yazamadan edemicem az önce gördüm günlerdir hatta haftalardır nc ice mı cor ice mı soruma netlik kazandırdın fotolarınla.
Dün yine tanika tikaram gri lenslerimi taktım akşama kadar can çekiştim(( acilen almam lazım cor iceları benimde hatta gecede rüyamda cor ice alıyodum inanki
Kızlar Ankarada olup paralentesmi ne o siteden sipariş edicek olan varmı gerçi bi üyemize söylemiştim ama yoğun galiba onuda yormak istemiyorum(
donutcum koyu gözler cor ice ı almasın demişsin niyeki anlamadımdagerçi benimkiler çok koyu değil değilmi albümümde var bakarmısın bi rica etsem?
Sagol tatlim benim opuyorumnanaktan Kesinlikle alicam canim ama hemen simdi alirsam, esim cildirabilir ohaoldumsmile bu ücüncü olucak :kedi:
Bambiscim eger bi sakincasi yoksa tüm yüzünde görebilirmiyim lenslerini? opuyorumnanaktan
kizlar su video da cor icelar cok beyaz geldi bana, yaniliyomuyum? Bi bakin )
http://www.bcast.co.nz/watch.php?type=youtube&v=Rkv1n-PjY10
kizin gözleri acik kahve
yanlız çok şanslısın bambam boyamasıda harikaymış lenslerinin o çok önemli bence. Baksanıza pupil boşluğu ne kadar küçük ve rengi ne kadar hoş
Kızlar bu sayfa ne kadar aktifleşti hızınıza yetişemiyorum maşallah...
Bambam hayırlı olsun ice ların gerçekten bayıldım inanılmaz güzel durmuş ama hergün yeni bir renk koyuyorsunuz kafama çıldıracam artık soloticayla yatıp kalkar oldum ama çok kararsızım
İlk önce mele hasta olmuştum sonra mavi istediğim için Vetman graphite önerdi ama onda görene kadar beğenmemiştim şimdi o da aklımda kaldı gerçi benim gözlerim o kadar koyu değilBir ara quartzo fotoları aklımı çeldi şimdi de ice üstelik cor ları hiç beğenmediğim halde bambam da duruşuna bayıldım...
Bambam rica etsem kendi göz rengini de böyle yakından çekip koyabilir misin?
Bambamcım harİka mÜthİŞ sÜper Ötesİ hatta bayıldım bende haresİz lenslerİ sevmem ama Çok gÜzel durmuŞ canım
Bambam hıdrocor ıcelarını güle güle kullan canım çok yakışmış gözler muhteşemm:))
çok rahat soloticalar hakikaten bahsettiğin gibi gözde yok gibi:)
bambam2 lenslerin çok yakışmış güle güle kullan:dance:
pinaxcim cnm ben de bu videoyu gormustum siparis vermeden once. bu hatun asian american. gozu cok cok koyu deil belki ama acik da deil zaten asyalilarin cok acik olmuo hic pinaxim yani en azindan burada cok var gorduklerimin hepsi benden koyu gozleri bana senin gozlerin kahve ama cok acikmis diyen olmustu asyali arkadaslardan sempatiksalakcinni bir de goz yapilari cok farkli biliosun kucuk o yuzden lensin buyuk kismi disarda kalio o yuzden bence o kizda iice acik durmus. ona ben yakistirmamistim bu lensi bilmiyorumkismile bikac makyaj videosunu izledim onun. ama onun gibi durmaz umarim diyerekten iste siparis etmistim. :kedi: senin gozlerin o kizdan daha acik tatlim.
canim bana kizin gözü baya bi acik geldi ama onda lensler beyaz gibi durmus...benim gözlerimde acik kahve, bal rengi bende de böyle durmasin sakin?????? boshayallersmile
bilmem ki pinaxim kizin gozu kucuk baya gozunde duzgun oturmuo lens en azindan bana oole gelio kenarlari cikio disari ben bu kizda begenmedim( ilk gordugumde de begenmemistim ( zaten bi de isiga dooru duruor kendi gozlerini tam anlamiorm bazen pupilden cikan kism koyu gelio gozume ama ilk bastada rengi dedigin gibi acik. bilmem ki cnm ya ( benm fikrim sende bu kizdaki gibi durmaz . ama ben tabi bilemem ben pek tecrubeli deilim soloticalarda tatlim bilmiyorumkismile benm albumde kendi goz rengim var senin ki ile cok buyuk bir fark var mi aciklik arasinda hani oole bakabilirsin belki. bir de bana benm gozum bu kizdan acik gibi gelior. yani annamadim bu kizda nie boole fisfisfis
kizin lenssiz bi videosu. bir de isiktan daha da acik duruor kendi gozu o var. bunu izlesene tatlim bi de.
http://www.youtube.com/watch?v=Bu836l-AlAo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?